Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben sorunluyum bu konuda adet için her ay 2 hap kullanıyorum devamlı zaten kilolarımın büyükj nedenide bu haplar

bazen olmamam gerekirken adet oluyorum arada doktor haplar yüzünden olur dedi
aslıcımm ben ilk adet olduğumdan beri sadece 3 gün adet oluyordum.. evlendikten sonra gitgide azaldıyazın 1 güne düştü o da tam bile değil.. vajinal fitiller var.. tabii onu sen kullanamazsınn.. ben onlardan 1 kutu kullandım 5 gün adet gördüm hemde doğrudüzgünn.. soğan kürü çok iyi geliyor adet sökümü için.. bi dene istersen

izmir lokmalarım benim şimdi biraz işe odaklanmam icab edio zira akşam 18:00 de çıkmam için bu şart. birkaç saat sonra yine gelirim. hepinizi sevgiyle kucaklayıp göbüşlerinizden mıncıklıyorum

yaaa oya varya canım çok karsılasamıyoruz ama senın bu pozitifliğinn beni varyaa ınan çokk çokk mutlu ediyo süpersin hayatımm kolay gelsinnnnnnn

ben bi kaç sene önce içmiştim zaten o karişimdan da ne biliyim doğru diyorsun karanfil tarçın loğusa şerbetinde de var elma da iyi limonda bi zararı olmaz ay bende yapiyim barii yaaaaa kıskandım hepiniziiii

heheheheh aldın yani sonunda =) ayy güldürdün beni totoş minderiii

komikimdir deseydin hehehe..aman luzumsuz konuşuyolar sanane deseydin benim etlerimden jheheh
oleyyy yaşasın.arkadaşlar takıma cuma katıldım ama diyette bugün 1 hafta doldu.basküle inanamadım.2.8 kg vermişim 7 gün sonunda
oo süpersin canım ya tebrik ederimmmmmm

he ya verimli:) genelde 2 gün 3 damla gelirdi bu sefer gökler ağlıyor kıvamında ahahahaha aaaaaaaaaay sesli güldüm kendime
aman aman ağlasın gökler de rahatlaaaaaaa

aneyyyyyyy fıstığa mı fitil ayyyyyyy böğğğğ

mihroş gelmişş pamuk şekerim burda bebişle ikisi gelmişşşş
ayy evet ya onlşar artık iki kişiler hehehe yaşasınnnnnnnnnnnnnn

izmir lokmalarım benim şimdi biraz işe odaklanmam icab edio zira akşam 18:00 de çıkmam için bu şart. birkaç saat sonra yine gelirim. hepinizi sevgiyle kucaklayıp göbüşlerinizden mıncıklıyorum
neeeiiiiiyyyyy biri göbüş mü dedi aaa ne alaka hepimiz zan altında kaldık hiçbirimiz üstümüze almıyos bunu

Merhaba yeni katıldım aranıza, 68,2 çıktım bugün tartıda dünden beri 500 gr gitmiş. Hedefim 60 kilo olmak.

fadikkkk yaa sabah bir kocaman şiş göbekle uyadım((( resmenayva göbeği çok hızlı birşekilde gneişlemeye başladımDDDDD

hehe yerim kız senin ayva göbi,şiniiiiiiii oyyyyyyyyy çok şeker yaaaaaa..gitgide büyüdükçe nasıl hoşuna gidecek var ya..ben dar dar giyiyodum belli olsun diye heheheh

aneyyyyyyy fıstığa mı fitil ayyyyyyy böğğğğ

ayy evet ya onlşar artık iki kişiler hehehe yaşasınnnnnnnnnnnnnn

hazall hayatımm seninnnnn melekkkkk napıyoo gezınce uyumuşş okudummmmmmmmm ahh benimm meleğim sıkılıyo tabii evdee sürekliiii haklıı yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…