- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.121
hoşgeldinn annemmmmmmmmmmmmmmmmm
aslıcımm ben ilk adet olduğumdan beri sadece 3 gün adet oluyordum.. evlendikten sonra gitgide azaldıyazın 1 güne düştü o da tam bile değil.. vajinal fitiller var.. tabii onu sen kullanamazsınn.. ben onlardan 1 kutu kullandım 5 gün adet gördüm hemde doğrudüzgünn.. soğan kürü çok iyi geliyor adet sökümü için.. bi dene istersencanım ben sorunluyum bu konuda adet için her ay 2 hap kullanıyorum devamlı zaten kilolarımın büyükj nedenide bu haplar
bazen olmamam gerekirken adet oluyorum arada doktor haplar yüzünden olur dedi
lisedeyken bi arkadaşım anavatan kan ağlıyor demişti.. ne diyon be dedimm sonradan jeton düştüüühe ya verimli:) genelde 2 gün 3 damla gelirdi bu sefer gökler ağlıyor kıvamında ahahahaha aaaaaaaaaay sesli güldüm kendime
izmir lokmalarım benim şimdi biraz işe odaklanmam icab edio zira akşam 18:00 de çıkmam için bu şart. birkaç saat sonra yine gelirim. hepinizi sevgiyle kucaklayıp göbüşlerinizden mıncıklıyorum
senin gidişini kutluyoruz
şaka şaka
günaydın fadikkkızlar hepinize tekrardan günaydınnnn hoş geldiniz
ben bi kaç sene önce içmiştim zaten o karişimdan da ne biliyim doğru diyorsun karanfil tarçın loğusa şerbetinde de var elma da iyi limonda bi zararı olmaz ay bende yapiyim barii yaaaaa kıskandım hepiniziiiicanım günde iki bardak içiliyor bir sabah bi akşam içinde kötü bişi yok aslında bebik için..elma ve limon dışındakiler loğusa şerbetinde olan şeyler zaten elmayla limonunda zararı olmaz bence...sen sadece limonu yarım at canım tüm olunca çok acı oluyor tadı
heheheheh aldın yani sonunda =) ayy güldürdün beni totoş minderiiibisiklet öyle kalça kısmımı ağrıttiki ilk defa kullandığımdanmı anlamadım oturduğum yer totoşumu çok acıttı:18::18::18: yani minder koymama gerek yok bende mevcut bi totoş minder var.. bisikletin diğer tarafına sandalye koydum sabah öyle çalışıcam
bu arada dün nişan çok keyifliydi fotolarımı yakında face den takip edersiniz. gerçi kadraja sıgmadım ama oldugu kadar artık. yegenimin düğününde bu fotolarla onları yanyana koyup before after yapıcam ahahaha
yanıma bi kapalı teyze geldi sen oya mısın diye bizzat benim dedim. ahaha hiç değişmemişsin hala komiksin dedi bana:s meger çocukken beraber oynar mışız kadını tövbe tanımıyorum:S bide malum patavatsızım ya dedim kusura bakma da ben seni tanımadım. normaldir herkes sen gibi genç kalmıyo anacım hiç değişmemiş yüzün dedi:) tombikliktendir dedim kırışıklar görünmüyor. ahahahah
ama tabi beni uzun zamandır görmediği için ay sen daha da şişkolaşmışın(tbi kelime bu değil ama alt yazısı bu) diyenler oldu öffff bi susun dicektim ya. işte zayıflayınca bunlardan da kurtulucaaaam
oo süpersin canım ya tebrik ederimmmmmmoleyyy yaşasın.arkadaşlar takıma cuma katıldım ama diyette bugün 1 hafta doldu.basküle inanamadım.2.8 kg vermişim 7 gün sonunda
aman aman ağlasın gökler de rahatlaaaaaaahe ya verimli:) genelde 2 gün 3 damla gelirdi bu sefer gökler ağlıyor kıvamında ahahahaha aaaaaaaaaay sesli güldüm kendime
way way wayy hıhhh gitmiyorumbiryeree boşa kutluyorsunuzDD
aneyyyyyyy fıstığa mı fitil ayyyyyyy böğğğğaslıcımm ben ilk adet olduğumdan beri sadece 3 gün adet oluyordum.. evlendikten sonra gitgide azaldıyazın 1 güne düştü o da tam bile değil.. vajinal fitiller var.. tabii onu sen kullanamazsınn.. ben onlardan 1 kutu kullandım 5 gün adet gördüm hemde doğrudüzgünn.. soğan kürü çok iyi geliyor adet sökümü için.. bi dene istersen
ayy evet ya onlşar artık iki kişiler hehehe yaşasınnnnnnnnnnnnnnmihroş gelmişş pamuk şekerim burda bebişle ikisi gelmişşşş
neeeiiiiiyyyyy biri göbüş mü dedi aaa ne alaka hepimiz zan altında kaldık hiçbirimiz üstümüze almıyos bunuizmir lokmalarım benim şimdi biraz işe odaklanmam icab edio zira akşam 18:00 de çıkmam için bu şart. birkaç saat sonra yine gelirim. hepinizi sevgiyle kucaklayıp göbüşlerinizden mıncıklıyorum
seninn o resmini varyaa oyy oyyy oyyy ne dimmm sana bilmiyorumm al işte pamukşeker değilde ne bu şimcikkk
hoşgeldin canım ben bilemedim seni ya kaçırdım heralde isim ne yaş bebiş vssss=))Merhaba yeni katıldım aranıza, 68,2 çıktım bugün tartıda dünden beri 500 gr gitmiş. Hedefim 60 kilo olmak.
fadikkkk yaa sabah bir kocaman şiş göbekle uyadım((( resmenayva göbeği çok hızlı birşekilde gneişlemeye başladım DDDDD
aneyyyyyyy fıstığa mı fitil ayyyyyyy böğğğğ
ayy evet ya onlşar artık iki kişiler hehehe yaşasınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?