- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.101
neiiiyyyyy anlamadım ne kanaması ne hapıı:26::26:kızlar hani şu ödem söktürücü elmalı karışımdan yapmıştım ya dün 1 bardak içtim bugün yine regl oldum ondan mı acaba
şaka şaka çoğunuz biliyorsunuz ben hap kullanıyorum o bazen ara kanama yapıyor bıktım yaa
oleyyy yaşasın.arkadaşlar takıma cuma katıldım ama diyette bugün 1 hafta doldu.basküle inanamadım.2.8 kg vermişim 7 gün sonunda
mihracee, pisiq+, oyagibi, aynalar+, tedis, melekaysee+, fiyona_07+, BlackCat, emidaf
oy oy oyyy bu ne böyle maşallah kızlarrrrrrrr sabah sabah sizi görmek ne güzel
ben zaten giriyom nete devamlı buradayım yaptığımda bir art niyet yok ki. bazı topiklerde böyle yapıldığını gördüm en azından belli olsun dedim kaç msj olduğu 7 de bırakacam zaten no vermeyi. yani kuralınıza uymak maksadım. yoksa geriye bak belkide en çok msj yazan benimdir yani 5blackcat mesajları numaralandırman sırf 7 mesaj yazarak grevi yerine getirmeye çalışman hiç hoşuma gitmedi .. bizim içinönemliolan 7mesaj yazılması değil... bu sadece bi kuraldır.. burda olmamızın sebebi diyetimize yönelik paylaşımlarda bulunmaktırr..
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oleyyy yaşasın.arkadaşlar takıma cuma katıldım ama diyette bugün 1 hafta doldu.basküle inanamadım.2.8 kg vermişim 7 gün sonunda
e süpermiş valla işin sırrı ne olaki acep.) taberik ederim canım
oh ohhhhhh yandan :118::118::118:heee taam ok yazmam gırmızı:) içimdeki çingene uyanmıştı zabah zabah şekerim:)
abe kaynana naaaptıınn bize naptııın bize ahahahah
ilk hafta böyle çok gidiyo ödemler fazla su..oleyyy yaşasın.arkadaşlar takıma cuma katıldım ama diyette bugün 1 hafta doldu.basküle inanamadım.2.8 kg vermişim 7 gün sonunda
neiiiyyyyy anlamadım ne kanaması ne hapıı:26::26:
hızlı kilo alıp veren arkadaş sendin demiiiicanım sanırım metabolizma ile ilgili.diyetisyene gittiğimde bana sizin metabolizmanız size verilmiş bir hediye demişti.
verimliaslım yanlız o karışımın da bi etkisi olabilir benim regl de yıllardan sonra ilk defa bu kadar verimli geçti:) bence o bitki karışımı bi şekilde işe yarıyor
ilk hafta böyle çok gidiyo ödemler fazla su..
evet canımm bacaklarım hiç incelmiyoo sıkılaşmasını istiyorum inşallah işe yarar
hee tamam sen yaz en çok sen yazben zaten giriyom nete devamlı buradayım yaptığımda bir art niyet yok ki. bazı topiklerde böyle yapıldığını gördüm en azından belli olsun dedim kaç msj olduğu 7 de bırakacam zaten no vermeyi. yani kuralınıza uymak maksadım. yoksa geriye bak belkide en çok msj yazan benimdir yani 5
verimli
neiiiyyyyy anlamadım ne kanaması ne hapıı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?