- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.321
napim kahvaltı yapıyorumm sen napiyon tatlımm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
2 kaşık rus salatası
1 dilim börek
2 çiğ köfte
2 bardak çay
akşam
salata
günaydııııın hanımlarrr...1....
yemezsin kilonu korursun diye birşey yok... vücudun direnci birgün kırılır yine yersin.. benim vurgulamak istediğim bu işi sağlıklı yiyerek götürmekk... yüksek kalorili yiyecekleri hayatımızdan çıkararak fit kalabiliriz... ben ekmeğin arasına mayonez ketçap sıkar yerdim.. ahhh nerden bilirim kalorisinin boyumdan büyük olduğunu
günaydııııın hanımlarrr...1....
kızlar bu liste sıra ile mi yapılıyor yoksa aynı arkadaşlar mı yapıyo devamlıı...
ii kuzucuk nolsun erkenden iş..sonalrı ya bitsin artık tatil gelsin modunda herkes
sömester yaklaşınca
-hocammmmmmmm bahçeye çıkalımmı derse orda devem edelim dedimm..
hocada:
-kızım soğukta napıcaz donarız yaz tatiline yakın yaparız..
-ya hocam yaza kim öle kim kala :))))))))
malesef insanın kendini kısması bi gün patlamayla sonuçlanıyoo.. tatlı ise haftada bir değil ayda bir... ve ya hamburger sadece ayda bir... haftada bir hamburger yersek olmasssssssskesinlikle haklısın canım.kilo korumak çok zor ama imkansız değil.yiyeceğiz tabii ama herşeyden azar azar.fazla yediğimize inanırsak akşam veya ertesi gün telafi.benim diyetisyen kilo korumada şerbetli tatlıları hayatından çıkar yiyeceksen de haftada 1 çok az demişti.ben o gün 1 kilo kadayıf yemiştim.
gunaydın adını bilmediğimiz siyahkedi
nasılsın?
günaydıııııınlar kız benim isimden o kadar çok varki bu topikte karışırız ama yine de söyleyem sanki çok saklar gibi oldum rahatsız oldum :) ismim emine...günaydın canım.
haftalık mı canım sıra ne zaman gelecek kaptan haber verir herhal dimi.sırayla yapılıyor..sanada gelecek sıraa :)
günaydıııııınlar kız benim isimden o kadar çok varki bu topikte karışırız ama yine de söyleyem sanki çok saklar gibi oldum rahatsız oldum :) ismim emine...
haftalık mı canım sıra ne zaman gelecek kaptan haber verir herhal dimi.
bu arada hanımlar gururla söylüyom akşam kek yemedim. kendime ödül verem diye yiyecektim ama vazgeçtim hatta yemekten sonraq hiçbirşey yemedim.
yanımda yarım dilim getirdim ama sabah la öğle arasında ara öğün niyetine yiyecem.
listelerim sizle olduğumdan beri iyi lakin çok az bu seferde kalori değeri çok az. biraz yükseltmem lazım yoksa kilo verimi duracak biliyorum.
aklınız da olsun günlük kalori ihtiyacını düşürmek evet kilo verdiriyor ama 1000 kalorinin altında uzun süre devam ederseniz vücut savunmaya geçiyor ve bu safer az yemenize rağmen veremiyorsunuz. hatta depo yapmaya başlıyo vücut.
adaşım benim.sanırım bir kedin vardı doğru hatırlıyor muyum
günaydıııııınlar kız benim isimden o kadar çok varki bu topikte karışırız ama yine de söyleyem sanki çok saklar gibi oldum rahatsız oldum :) ismim emine...
haftalık mı canım sıra ne zaman gelecek kaptan haber verir herhal dimi.
bu arada hanımlar gururla söylüyom akşam kek yemedim. kendime ödül verem diye yiyecektim ama vazgeçtim hatta yemekten sonraq hiçbirşey yemedim.
yanımda yarım dilim getirdim ama sabah la öğle arasında ara öğün niyetine yiyecem.
listelerim sizle olduğumdan beri iyi lakin çok az bu seferde kalori değeri çok az. biraz yükseltmem lazım yoksa kilo verimi duracak biliyorum.
aklınız da olsun günlük kalori ihtiyacını düşürmek evet kilo verdiriyor ama 1000 kalorinin altında uzun süre devam ederseniz vücut savunmaya geçiyor ve bu safer az yemenize rağmen veremiyorsunuz. hatta depo yapmaya başlıyo vücut.
malesef insanın kendini kısması bi gün patlamayla sonuçlanıyoo.. tatlı ise haftada bir değil ayda bir... ve ya hamburger sadece ayda bir... haftada bir hamburger yersek olmassssssss
evet canım avatarımdan size bakiii şirine hanfendi...
gruptaki arkadaşların çoğu çalışıyor onların günde 1.5 saat spor yapması imkansız..canım bence o kadar da kısmamalıyız.bir arkadaşım var 20 kilo kadar verdi ve koruyor 5 yıldır.bir görseniz o kadar tatlı ,hamburger ,çikolata yiyor ki.işin sırrı sporda diyor. eğer o gün 1.5 saat spor yapacaksam yerim diyor yoksa yemem.yediğimde spor yaparım ve ertesi gün telafi ederim diyor.abartmıyorum haftada 2 defa döner,2 defa hamburger yiyo bu insan
gruptaki arkadaşların çoğu çalışıyor onların günde 1.5 saat spor yapması imkansız..
canım bu 7 mesajın kökeni ne. eskisin diye sana soruyooom. millet devam etmiyordu da devama zorlamak için mi başladı.yoksa bu zayıflama gruplarında hep varmı mesaj sayma işi. bazılarıda her msj no veriyor gördüm de. gerçi geçen hafta yazıştığım takım mesaj sayımı yapmıyordu ama onlarda da paylaşım çok azdı saf ilerlemiyordu. Biz 70-79 da msj saymıyoz ama orasıda öyle bir çene ki okumaya yetişilmiyo. saatda 10 sf gittiğini bilirim :)gunaydın emine tekrar..:)
evet aslı haber veriyor hangi hafta yapacagını.herkes 1 gunde en az 7 mesaj yazmak zorunda 7 sayıyosun gerisini saymana gerek yok..ooo siz şanslı dönemdesiniz.biz hepsini sayıyoduk tek tek
ben hayvanları hep çok sevmişimdir canım. ve aklına gelen herşeyi besledim köpek hariç :) en son 3 yıl önce kızım geldi eve. çok seviyom keratayı. ciddi bir sağlık sorunu olmadığı sürece vazgeçmem. o zaman bile nasıl güvenip birine veririm bilmiyooor. benim kız zati çocuklardan korkuyooo asla yaklaşmaz küçüklere :) bebekte şimdilik düşünmüyoz ama 8 yıl kolay değil tabiii özlersin. hiç görmeye gittin mi acaba seni hatırlıyor mucanım sanırım bütün emineler kedi hayranı.bende öyleyim.8 yaşına kadar büyüttüğüm kedimi ne yazık ki arkadaşıma verdim.çünkü oğlumun alerjisi vardı.hala çok üzülüyorum
canım bu 7 mesajın kökeni ne. eskisin diye sana soruyooom. millet devam etmiyordu da devama zorlamak için mi başladı.yoksa bu zayıflama gruplarında hep varmı mesaj sayma işi. bazılarıda her msj no veriyor gördüm de. gerçi geçen hafta yazıştığım takım mesaj sayımı yapmıyordu ama onlarda da paylaşım çok azdı saf ilerlemiyordu. Biz 70-79 da msj saymıyoz ama orasıda öyle bir çene ki okumaya yetişilmiyo. saatda 10 sf gittiğini bilirim :)
ben hayvanları hep çok sevmişimdir canım. ve aklına gelen herşeyi besledim köpek hariç :) en son 3 yıl önce kızım geldi eve. çok seviyom keratayı. ciddi bir sağlık sorunu olmadığı sürece vazgeçmem. o zaman bile nasıl güvenip birine veririm bilmiyooor. benim kız zati çocuklardan korkuyooo asla yaklaşmaz küçüklere :) bebekte şimdilik düşünmüyoz ama 8 yıl kolay değil tabiii özlersin. hiç görmeye gittin mi acaba seni hatırlıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?