- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.341
çocukları yoktur yada evli değildir....canım yeter ki yapmak iste zaman yaratıyorsun.o arkadaşım da sabah 8 akşam 8 çalışıyor ama fırsatını buluyor.mesela ben de ancak gece yapabiliyorum spor 10 gündür saat 23.30 dan sonra
günaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
hoşgeldin şirinemmmmmm günaydınnnnnnnngünaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
canım bu 7 mesajın kökeni ne. eskisin diye sana soruyooom. millet devam etmiyordu da devama zorlamak için mi başladı.yoksa bu zayıflama gruplarında hep varmı mesaj sayma işi. bazılarıda her msj no veriyor gördüm de. gerçi geçen hafta yazıştığım takım mesaj sayımı yapmıyordu ama onlarda da paylaşım çok azdı saf ilerlemiyordu. Biz 70-79 da msj saymıyoz ama orasıda öyle bir çene ki okumaya yetişilmiyo. saatda 10 sf gittiğini bilirim :)
ben hayvanları hep çok sevmişimdir canım. ve aklına gelen herşeyi besledim köpek hariç :) en son 3 yıl önce kızım geldi eve. çok seviyom keratayı. ciddi bir sağlık sorunu olmadığı sürece vazgeçmem. o zaman bile nasıl güvenip birine veririm bilmiyooor. benim kız zati çocuklardan korkuyooo asla yaklaşmaz küçüklere :) bebekte şimdilik düşünmüyoz ama 8 yıl kolay değil tabiii özlersin. hiç görmeye gittin mi acaba seni hatırlıyor mu
gruptaki arkadaşların çoğu çalışıyor onların günde 1.5 saat spor yapması imkansız..
annen şimdi nasıl canımm nesi varr
hoşgeldin şirinemmmmmm günaydınnnnnnnn
ben evdeyim çocukta yok ama 1.5 saat spor yapamam.. spor salonunda yapılır amaben dün kardan dolayı eve 5 saatte geldim5.30 da işten çıktım 22:30 u geçiyordu eve ulaştıgımda boğaziçi köprüsünün üzerinde hareketsiz 1 saatten fazla kaldım:S
o saatte ve totom donmus geldim eve. hergün 1.5 saat spor ancak evde oturanlar yapabilr. hele ki benim bu şehirde eve ulaşıp işlerimi hallettikten sonra o kadar spor yapmam imkansız. ama bugün annem hasta oldugundan evdeyim. bugün yaparım 1.5 saat olmasa da
günaydın sevgi kelebeğim şirine yesin seni (daha kahvaltı yapmadım ona göre) ahahahaah
çok geçmiş olsunnngünaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
inşallah canımcanım görmeye gittim ve beni hatırlıyor.yerinden ve yeni sahibinden o kadar memnun ki hiç gözüm arkada kalmıyor.inşallah hiç bırakmak zorunda kalmazsın güzel kızını
günaydın ilkinn..günaydın kızlar bgn okulda pek kimse yok öğrencileri kantine yolladm ben öğretmenler odasındaymallahtan laptopumu getrmişim bgn:)) napıosunuz???
benim ninecimde ciğerlerinden hastaydı.. 1.5 sene öksürük oldu.. ne yaptıysam iyileşmedi.. en son bal-zencefil-çörekotu yaptım çok iyi gelmiştibronşit olmusbenim annem 1937 dogumlu yani biraz da çökmüş açıkcası gençliğinde çok çalışmış vs. vucut direnci o kadar düşükki biraz bişey olsun ertesi gün hasta. bebek gibi. ben de akşam geldim baktım evde öyle ölü gibi yatıyor kadın. gögsüne viks falan sürdüm. işe de gitmedim bugün sabah ona tarhana çorbası pişirdim ilaçlarını verdim. az önce balgam söktürücüsünü verdim. birazdan da taze meyvesuyu sıkıcam sahlet ıhlamur gögse viks vs bişiler yapıcam işte.
günaydın ilkinn..
günaydın kızlar bgn okulda pek kimse yok öğrencileri kantine yolladm ben öğretmenler odasındaymallahtan laptopumu getrmişim bgn:)) napıosunuz???
oyacım gecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?