Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım görmeye gittim ve beni hatırlıyor.yerinden ve yeni sahibinden o kadar memnun ki hiç gözüm arkada kalmıyor.inşallah hiç bırakmak zorunda kalmazsın güzel kızını

gruptaki arkadaşların çoğu çalışıyor onların günde 1.5 saat spor yapması imkansız..

ben dün kardan dolayı eve 5 saatte geldim 5.30 da işten çıktım 22:30 u geçiyordu eve ulaştıgımda boğaziçi köprüsünün üzerinde hareketsiz 1 saatten fazla kaldım:S

o saatte ve totom donmus geldim eve. hergün 1.5 saat spor ancak evde oturanlar yapabilr. hele ki benim bu şehirde eve ulaşıp işlerimi hallettikten sonra o kadar spor yapmam imkansız. ama bugün annem hasta oldugundan evdeyim. bugün yaparım 1.5 saat olmasa da

annen şimdi nasıl canımm nesi varr

bronşit olmus benim annem 1937 dogumlu yani biraz da çökmüş açıkcası gençliğinde çok çalışmış vs. vucut direnci o kadar düşükki biraz bişey olsun ertesi gün hasta. bebek gibi. ben de akşam geldim baktım evde öyle ölü gibi yatıyor kadın. gögsüne viks falan sürdüm. işe de gitmedim bugün sabah ona tarhana çorbası pişirdim ilaçlarını verdim. az önce balgam söktürücüsünü verdim. birazdan da taze meyvesuyu sıkıcam sahlet ıhlamur gögse viks vs bişiler yapıcam işte.

ben evdeyim çocukta yok ama 1.5 saat spor yapamam.. spor salonunda yapılır ama

günaydın kızlar bgn okulda pek kimse yok öğrencileri kantine yolladm ben öğretmenler odasındaym allahtan laptopumu getrmişim bgn:)) napıosunuz???

günaydın kızlar ben geldim. annem çok hasta bugün işe gitmedim o yuzden
çok geçmiş olsunnn
canım görmeye gittim ve beni hatırlıyor.yerinden ve yeni sahibinden o kadar memnun ki hiç gözüm arkada kalmıyor.inşallah hiç bırakmak zorunda kalmazsın güzel kızını
inşallah canım
cevaplar için sağolun kızlar şimdilik kaçıyorum yine gelmeye çalışlırım iyi günler hepinize

benim ninecimde ciğerlerinden hastaydı.. 1.5 sene öksürük oldu.. ne yaptıysam iyileşmedi.. en son bal-zencefil-çörekotu yaptım çok iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…