Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

daha önce facede anlatmıştımm.. aynı dili konuşan değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşırmışş... maleseff paylaşmıyormuşuz
off iyi de anladığım kadarıyla o konusmazsa nasıl bişyler paylaşacaksınızzzzzzz

hehehe kız bende öyleydim hep uzanmak uyumak istiyordum ama bi süre sonra geçiyor sonra deli gibi gezmek istiyorsun heheh ben sürekli gezmiştim ama hemen yoruluveriyordum hele sonlara doğru oturasım geliyordu hemencecikk=))))))))))))

günaydın kızlar.kalktım evi topladım bezelye yaptım (akşama bezelye yiyiciiim) geldim
afiyet olsun canımm..bende mi bezelye yapsam ya buzlukta da yok bezelyem konsserve alayım barii

:)) bende istiyorum yaaaaa tarifini bizede verseneeeeDDDd
veriyim şekerim yazayım

hehe :)))) daha neler göreceğim yani bekliyorum heycanlaDDD

tamam istiyorum ama fötölüü olsunDDDD ayşeninki gibim

tatlı hamiş ilkoşuma profiterol tarifi=)

125 gr sana
1 su bardağı su
1 fiske tuz
4 yumurta

sana ve suyu tencerede kaynat.sonra 1 bardak unu yavaş yavaş ilave et.ateşi kısarak 10 dk ezerek pişir.soğusun...soğuduktan sonra 4 yumurtayı teker teker yedir.macun gibi olacak..sonra bunları ister top top ister ekler gibi tepsiye koy ve 180 derecede pişir pişerken kapağı sakın açma sönüyorlar yoksaaaaa.

kreması
1kg süt
2 kahve fincanı şeker
2 kahve fincanı un
1 pk vanilya
1 yumurta sarısı
125 gr sana

süt,un,şeker,vanilya ve yumurta sarısını muhallebi gibi pişr.altını kapa ve yağı ileve et soğuyana kadar mikserle kariştir ki topak olmasın....

pişen hamurlarının içini bunlarla doldur..ben üzerine hazır çikolata sosu alıp onu yapıpı döküyprum.... bu aradaz kreman 1 kase kadar artabilir.bu yalancı tavuk göğsünün tarifiama bunun içine çok güzel oluyo o yüzden bunu yapıyorum onu da sonra yersin hehehehheh

hemen not aldımmmm:))) teşekkür ederim şirinemmmmmmmmmmmm

dünn gece 3 saate yakın konuştukkk değişen birşey yok.. elimden geleni yaptım.. son şanş diye diye 2 senem gitti.. hastalığım yanıma kar kaldı
off canım ya üzülüyorum gerçekten bu durumuna en iyisini, sen biliyorsun canımmm

hehe :)))) daha neler göreceğim yani bekliyorum heycanlaDDD

tamam istiyorum ama fötölüü olsunDDDD ayşeninki gibim
tamam o zaman bugun yapcam nasılsa çekerim fotoları da =))) eklerimmmm

kızlar ben kaçıyorum yine çamaşır asıcam ayy bıktım valla çamasırdan üfffff..sonrada kızımı kaldırayım da acıkmıstır zilli uyansın hem artıkkk..gidip biraz gürültü yapiyim odada iki öksüreyim hehehhehe=)

yemeği unuttgun gibi bizi de unutma cimcimeeeee

ben de çıkıorum manikür yapıciiiim gelirim yine

cıkkkk sizi unutmak ne mümkünn canımmmm yaa inan varya bişey olduğunda hemen kızlara anlatayım diyorumm yanii sizi unutma gibi bi şansım yokk

kızlar kuzenmdeym ordAN giriyorum nasılsınız:)

iyiyizzzz ilkoşumdaa seninle görüşemiyoruzz yaaa özledimmmm

ahh canım yaa çokk geçmişş olsun inş. bişey olmamıştırrr kuzum yaaaa

tatil ödevi hazırladım kaydetmede sorun oldu kaydolmamış gitti bütün çabam

ahhhhh çiçemm yaaa kıyamammm gitti çabalarrr

insan nasıl unutur yemek yemegi:44::44::44:

teşekkürler canımmm

menüüüü süperrrrrrrrrrr emoşumm harikasınnnnn
yaa ben unutuyorum canım hani sgra felan içtiğim içindeee malumm

ahhh canımm yaaa insanlar azcıkk dikkatlii olsaaaa canım baktın kötüü olmaya başlssadı burnun hemen gitt bi doktora olurmu

kızlar spor yapıp geleceğim ve menümü yazacağım.görüşürüz

ohhhh kolay gelsinn canımmm bol kalori yakmalarr

bugün çok soğuk ya ev bir türlü ısınmıyo tuvaletin mutfağın camı buz tutmuş çok ayaz

kıyamam çiçemm yaaa wallaaa sen sürekli üşüyosunnn hasta olma sakınn sıkı giyin olurmu:2::2::2::2::2::2:

ne diimmmm ne diiimmm pamuk şekerimm şimcikk bunlar bana az geliyooo arada ceviz yemişşsinn güzeldee hanii dikkat edipp az yiuyip aç klamdaaa bebişşş var artıkk yahuuuuu

kızlar ben çooooook hastayım hergün spor duş = erzurum soğuğu vurdu beni galiba.ama yine de bugün sporu yaptım sürüne sürüne yarın Allah kerim.
İyi geceler hepinize fazla bakınamadım gidip yatacam

canımm geçmişş olsunn bu soğuklardaa duş felann fena yapıyoo insanııı bol vitamin tüket canım

kızlarrr ben habire uyuyorum yaaaa işte evde gezmedeee(( offsssss nekadar sürecek bu durummmmmmm haydi ben giderrr kızçelerr güzel yatağım beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dayakk hakediyorumda sanırım daha unutmamm
hemmm sennn yorulursun tabiiii bebişi taşıyosunnn ayyy mihroşşş varyaaa merakla bekliyorummm bebişiii (sanada söledim ya sankii ablamın yada kardesimin bebeği olucakmış gibi bi heyecan var içimde seni çok sevdiğim için) sen gittt uyuuu dınlenn bebişş dinlensinnn p.c basında fazla durmak yokkk ona göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…