- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.541
ilkoşum biz hiç aile olamadıkki..
ilkoşum biz hiç aile olamadıkki..
annesi tutturdu oğlum benim sözüümden çıkmayacak çıkmayacak.. alsın naparsa yapsın oğlunune büyük bir eksiklik(((( kıyamam sizeeee ben yaa
off iyi de anladığım kadarıyla o konusmazsa nasıl bişyler paylaşacaksınızzzzzzzdaha önce facede anlatmıştımm.. aynı dili konuşan değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşırmışş... maleseff paylaşmıyormuşuz
hehehe kız bende öyleydim hep uzanmak uyumak istiyordum ama bi süre sonra geçiyor sonra deli gibi gezmek istiyorsun heheh ben sürekli gezmiştim ama hemen yoruluveriyordum hele sonlara doğru oturasım geliyordu hemencecikk=))))))))))))kedicik ben sizin sorununuzu inan kaç aydır anlamış değilimmmm o yüzden nötrm yaaaa(( tek diyebilecğeim inş. düzelirisnizzz aile kurmak hiçte kolay değilll yıkmak pek kolayyyyy inş. boşanmaz düzelirsiniz
canım canım biryeremi çarptın burnunu yawssss niye şiş bir dr a görünsen Allah korusun zedelenme falan olmasın((
hazalcım senin o hallerin gibiyimmmm gözüm hep yastıktaaaaaaaaa
dün biran önce eve gitmek için can atttım kociş geldi aldı hatta dedimki hazır bişiler alalım ben dirke uyuyayım sonra vazgeçtim sebzelerim var onları yapayım dedim eve gittim yemeğim pişmek üzereydi kayınvalidem aradı sizi bekliyoruzzz gelmiyormusunuz diye sizemi gelecektik dedimDD salı günü kayınvalidemlere gidiyoruz tamamen unutmuşum DDD yemeğin altını kapatığ eşofmanlarla gittim orada yemekten sonra küt uyudum uyku aklımı başımdan almışş hiçbirşeyy düşünemyiorum tek istediğim uyumakkk of offf
afiyet olsun idolümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
öpüldün canımınnnnnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun canımm..bende mi bezelye yapsam ya buzlukta da yok bezelyem konsserve alayım bariigünaydın kızlar.kalktım evi topladım bezelye yaptım (akşama bezelye yiyiciiim) geldim
veriyim şekerim yazayım:)) bende istiyorum yaaaaa tarifini bizede verseneeeeDDDd
evet canım karşılıklı olaydı keşkecanım aile olmak çok zordur.emek ister,özen ister,anlayış ister ister de ister.hem de iki taraflı ister.
dünn gece 3 saate yakın konuştukkk değişen birşey yok.. elimden geleni yaptım.. son şanş diye diye 2 senem gitti.. hastalığım yanıma kar kaldıoff iyi de anladığım kadarıyla o konusmazsa nasıl bişyler paylaşacaksınızzzzzzz
hehehe kız bende öyleydim hep uzanmak uyumak istiyordum ama bi süre sonra geçiyor sonra deli gibi gezmek istiyorsun heheh ben sürekli gezmiştim ama hemen yoruluveriyordum hele sonlara doğru oturasım geliyordu hemencecikk=))))))))))))
veriyim şekerim yazayım
hemen not aldımmmm:))) teşekkür ederim şirinemmmmmmmmmmmmtatlı hamiş ilkoşuma profiterol tarifi=)
125 gr sana
1 su bardağı su
1 fiske tuz
4 yumurta
sana ve suyu tencerede kaynat.sonra 1 bardak unu yavaş yavaş ilave et.ateşi kısarak 10 dk ezerek pişir.soğusun...soğuduktan sonra 4 yumurtayı teker teker yedir.macun gibi olacak..sonra bunları ister top top ister ekler gibi tepsiye koy ve 180 derecede pişir pişerken kapağı sakın açma sönüyorlar yoksaaaaa.
kreması
1kg süt
2 kahve fincanı şeker
2 kahve fincanı un
1 pk vanilya
1 yumurta sarısı
125 gr sana
süt,un,şeker,vanilya ve yumurta sarısını muhallebi gibi pişr.altını kapa ve yağı ileve et soğuyana kadar mikserle kariştir ki topak olmasın....
pişen hamurlarının içini bunlarla doldur..ben üzerine hazır çikolata sosu alıp onu yapıpı döküyprum.... bu aradaz kreman 1 kase kadar artabilir.bu yalancı tavuk göğsünün tarifiama bunun içine çok güzel oluyo o yüzden bunu yapıyorum onu da sonra yersin hehehehheh
off canım ya üzülüyorum gerçekten bu durumuna en iyisini, sen biliyorsun canımmmdünn gece 3 saate yakın konuştukkk değişen birşey yok.. elimden geleni yaptım.. son şanş diye diye 2 senem gitti.. hastalığım yanıma kar kaldı
tamam o zaman bugun yapcam nasılsa çekerim fotoları da =))) eklerimmmmhehe :)))) daha neler göreceğim yani bekliyorum heycanlaDDD
tamam istiyorumama fötölüü olsun DDDD ayşeninki gibim
o kadar hakaret işittimki ufak bi saygım kalmadııoff canım ya üzülüyorum gerçekten bu durumuna en iyisini, sen biliyorsun canımmm
off
tamam o zaman bugun yapcam nasılsa çekerim fotoları da =))) eklerimmmm
yemeği unuttgun gibi bizi de unutma cimcimeeeee
ben de çıkıorum manikür yapıciiiim gelirim yine
kızlar kuzenmdeym ordAN giriyorum nasılsınız:)
kızlar çok yorgunum sormayın başıma gelenleri burnumu kırıyordum az kalsın belkide kırıldı bilmiyorum..çok yorgunum 5 saat dışardaydım...ayakta sürekli...geçmiş yapamadım bi duşa girip dinlencem...burnum çok ağrrıyor..gözlerime vurdu ağrısı zaten offffffff..sonra gelirim....
tatil ödevi hazırladım kaydetmede sorun oldu kaydolmamış gitti bütün çabam
menümü yazıyorum
kahvaltı:1 tam yumurta yagsız teflonda
1 kk peynir
ögle:
1 tabaksalata
(karnıbahar,kırmızı biber,yeşilbiber,maydonoz,salatalık turşusu dogradım üzerine sarmısaklı yogurt)
akşam:
salata
(aynı salatadan içine ilave 1 ceviz büyüklügünde tavuk gögsü)
insan nasıl unutur yemek yemegi:44::44::44:
teşekkürler canımmm
ay valla şu an şiş burnum kocaman oldu ya sinir oldum..bi mağazaya giriyoduk arkadaşımla ben öndeydim arkadaşıma bişey o sıradada kapıyı itecektim içerden biri itti bende döndüm o sıra koca cam kapı burnuma beynim sallandı yemin ediyorum..gözümden yaş aktı o kadar acıdı yani su an da şiş ve ağrıyo off ya su an hala kızarık umarım morarmaz..morarırsa ayvayı yedimmm
a
y hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar spor yapıp geleceğim ve menümü yazacağım.görüşürüz
bugün çok soğuk ya ev bir türlü ısınmıyo tuvaletin mutfağın camı buz tutmuş çok ayaz
merhabaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
menümü yazayım sonrada geçmiş yapayım
sabah:1 bardak süt
öğlen:yarım kase çorba,yarım tabak makarna,1/2 dilim ekmek
ara:2 ceviz
akşam:3 dilim börek,1 kase yoğurt,2 bardak komposto
ara:1elma,1 portakal
kızlar ben çooooook hastayım hergün spor duş = erzurum soğuğu vurdu beni galiba.ama yine de bugün sporu yaptım sürüne sürüne yarın Allah kerim.
İyi geceler hepinize fazla bakınamadım gidip yatacam
kuzucuk hayırlı iş kimin iiçin bakim merak ettim bennnn:)))) inş. snein içindirr mucksss mucksssssssss
seni şanslı seni :)) erken girdiniz tatile canım keyfini çıkarrrrr
amanınnnn bu ne kızzz hiçbişi yokkkkkkkkkkkkkkkk yaşıyormusun halaaaaaa afiyet olsunn
senn dayak istiyorsunn benceeeeeeee nedersinnnnnn
özgecim yaaa ben bişilermi kaçırdım aradaa son gelişmeleri anlatmadın en son tepki göstermiştin kayınvalideneee küstünüz ne oldu yawssss
çok güzell canım afiyettt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayrıcaa 99 u görmüşssün ayrıcaa tebrik ediyorum snei
kızlarrr ben habire uyuyorum yaaaa işte evde gezmedeee(( offsssss nekadar sürecek bu durummmmmmm haydi ben giderrr kızçelerr güzel yatağım beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın sevgi pıtırcıklarım. çilekli jelibonlarım soslu mısırlarım
gününüz mupmutlu geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?