Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen mezun oldun takımın reklamı oldu baksana nasıl ragbet görüyok
evet maşallahh yerimi aratmıyorlarrrr canımmm bende memnunummmm :))))
canım hep böyle ye çok saglıklı

ben tavsiye etmem boşver öyle diyetleri çok sağlıklı değillerrrrr

hımm kumpıirrrrr bende çok severim yaaaaa olsada yesekDDDd mezelerini abartmadıysan bence çok problem olmazz afiyet olsunn

vallaaaa içim bir tuhaf oldu oyaacım yaa püfssss(( söylenecke bir sözz yokk anneciğin şanslı iyiki se varsırrr ama genelde durumb öyle biliyormusun( evde bekar birisi varsaaaaaa annelerin babaların bakımı hep onlara kalıyorr ne hikmetseeeee annen gelme diyorsa sitemindendir kadın hay allahım yaaaa püfsss allah sana sağlık güç kuvvet verisn canımcım

ikiside olur canımm afiyet olsun çok güzle menünnnn harika harikaaaaa

hımsss ay birtanede yumurta şaklatsanDD üfff çok güzel oluyor bende yaparım bazenDd afiyett olsun bence gayet güzel ama ekmek az ye olurmu

kuzucuk hayırlı iş kimin iiçin bakim merak ettim bennnn:)))) inş. snein içindirr mucksss mucksssssssss
selam kızlar nasılsınız ben evrak işlerine boğuldum
yarında tatil oldu kızlar biliyonuz mu
seni şanslı seni :)) erken girdiniz tatile canım keyfini çıkarrrrr
amanınnnn bu ne kızzz hiçbişi yokkkkkkkkkkkkkkkk yaşıyormusun halaaaaaa afiyet olsunn

kızlar sporumu yaptım geldim hala soluk soluğayım.menümü yazayım duş alıp yatacağım
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 kk beyaz peynir
öğle:balık ekmek(sandeviç ekmeği)+bol salata
ara:2 mandalina
akşam:5 kaşık pirinç pilavı+5 kaşık yoğurt

tabii yine mavi yapamadım

senn dayak istiyorsunn benceeeeeeee nedersinnnnnn
özgecim yaaa ben bişilermi kaçırdım aradaa son gelişmeleri anlatmadın en son tepki göstermiştin kayınvalideneee küstünüz ne oldu yawssss

çok güzell canım afiyettt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayrıcaa 99 u görmüşssün ayrıcaa tebrik ediyorum snei

geçmiş olsun canımcım yaaaa inş. ciddi birşey yokturrrrrrr öpeyimde geçsinnnnn:))))
üşüyoooommmmmmmm tir tir tir

ay kütahyada çok soğukk -19 dereceyi görükk (((

kızlar ben çooooook hastayım hergün spor duş = erzurum soğuğu vurdu beni galiba.ama yine de bugün sporu yaptım sürüne sürüne yarın Allah kerim.
İyi geceler hepinize fazla bakınamadım gidip yatacam
kıyamamm (( çokkk geçmiş olsunnnn yaaaa sıkı giyinn ((
ilkoşşş avatarın çok şirinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy teşekkürlerrrr:)))) benimd eçok hoşuma gidiyorrrrrrr
:)) afiyet olsun canımm menün güzel ölçülüüüüü
kustum içimde ne varsa beyefendiye ohhhhhhh rahatladımm
ohhh iyi yptın fıstık

kızlar ben menümü birdaha yazayım arada kaynamasın geçmiş yap yap bitmedi heee ne çok konuşmusunuz öyle yawsssss:)

menümmmmm
sabah:1 bardak süt
öğlen:yarım kase çorba,yarım tabak makarna,1/2 dilim ekmek
ara:2 ceviz
akşam:3 dilim börek,1 kase yoğurt,2 bardak komposto(akşam abartı ama dayanamadım allah dilimler küçüktü)
ara:1elma,1 portakal

kızlarrr ben habire uyuyorum yaaaa işte evde gezmedeee(( offsssss nekadar sürecek bu durummmmmmm haydi ben giderrr kızçelerr güzel yatağım beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım yaaa hakkında hayırlısı olsun((( çok üzüldümm inş.kocanın kafasına saksı falan düşerdeeeeeee düzelir herşey
babam dediki ayrılık olursa tekrar birleşemezsin iyi düşün... seni tekrar vermem onlara asla vermem.. zaten babam anneme bizim kız yine affeder dem,iş.. haklılar aslında hemen acıyorum.. akşam konuştukta boş bi hayal dünyasında yaşadığımı anladım

kustum içimde ne varsa beyefendiye ohhhhhhh rahatladımm
neler oldu anlatsanaaaaaaa

geçmiş olsun canımcım yaaaa inş. ciddi birşey yokturrrrrrr öpeyimde geçsinnnnn:))))

ay kütahyada çok soğukk -19 dereceyi görükk (((
ayy ağrıyo halaaa bi de şiş koca bir burnum var artıkk..kocişe öptürdüm geçmediiiii

kesin kararla boşanıyorum..
kız ne olduuuuu anlattt

kızlarrr ben habire uyuyorum yaaaa işte evde gezmedeee(( offsssss nekadar sürecek bu durummmmmmm haydi ben giderrr kızçelerr güzel yatağım beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya sorma ben de acayip uyumustum ki uykuyu sevmem deli gibi uyuyordum..hatta bi gün okuldan geldim sabahçılara derse giriyordum sabah 7.20 de okul 12.30 da bitiyordu eve geldim ve uyudum bariş kaldırdı bişeyler yedim yine uyudumm hiç kalkmadım=))))ama öbür günlerde öyleydi tabiii gündüz ara ara uyuyordum,akşamları desen öyle bi ascayip olmuştumm=)

içimde tuttukklarımı kustum oda gerçek yüzünü gösterdii

sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay

öğle
1 kurabiye
1 bardak çay

akşam
salata

ara
1 elma

günaydııın

saol canım bugün daha iyiyim...

üzüldüm canım Allah yardımcın olsun seni ne mutlu edecekse onu yap hayatı kimse için yaşama sadece kendin için yaşa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…