Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

içimde tuttukklarımı kustum oda gerçek yüzünü gösterdii
neymiş gerçek yüzüüü....canım ya sıkma canınııı

sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay

öğle
1 kurabiye
1 bardak çay

akşam
salata

ara
1 elma
aslııı çok güzellll

günaydııın

saol canım bugün daha iyiyim...

üzüldüm canım Allah yardımcın olsun seni ne mutlu edecekse onu yap hayatı kimse için yaşama sadece kendin için yaşa...

günaydın kara kediiii=)))

bugün de kimsecikler yokk..bende kızın kalkmasını bekliyorum temizlik yapicimm.bide yarın annemle kardeşim gelecek kardeşim profiterol istedi yine yapıcam yaaaaa=))))ama bu sefer az yicem zaten hepsini yer benim deli kardeşimmm

daha önce facede anlatmıştımm.. aynı dili konuşan değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşırmışş... maleseff paylaşmıyormuşuz

kedicik ben sizin sorununuzu inan kaç aydır anlamış değilimmmm o yüzden nötrm yaaaa(( tek diyebilecğeim inş. düzelirisnizzz aile kurmak hiçte kolay değilll yıkmak pek kolayyyyy inş. boşanmaz düzelirsiniz
canım canım biryeremi çarptın burnunu yawssss niye şiş bir dr a görünsen Allah korusun zedelenme falan olmasın((
hazalcım senin o hallerin gibiyimmmm gözüm hep yastıktaaaaaaaaa
dün biran önce eve gitmek için can atttım kociş geldi aldı hatta dedimki hazır bişiler alalım ben dirke uyuyayım sonra vazgeçtim sebzelerim var onları yapayım dedim eve gittim yemeğim pişmek üzereydi kayınvalidem aradı sizi bekliyoruzzz gelmiyormusunuz diye sizemi gelecektik dedimDD salı günü kayınvalidemlere gidiyoruz tamamen unutmuşumDDD yemeğin altını kapatığ eşofmanlarla gittim orada yemekten sonra küt uyudum uyku aklımı başımdan almışş hiçbirşeyy düşünemyiorum tek istediğim uyumakkk of offf
sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay

öğle
1 kurabiye
1 bardak çay

akşam
salata

ara
1 elma
afiyet olsun idolümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
günaydııın
saol canım bugün daha iyiyim...
.
öpüldün canımınnnnnnnnnnnnnnnnnn

:)) bende istiyorum yaaaaa tarifini bizede verseneeeeDDDd

afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…