- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.521
neymiş gerçek yüzüüü....canım ya sıkma canınıııiçimde tuttukklarımı kustum oda gerçek yüzünü gösterdii
aslııı çok güzellllsabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay
öğle
1 kurabiye
1 bardak çay
akşam
salata
ara
1 elma
günaydııın
saol canım bugün daha iyiyim...
üzüldüm canım Allah yardımcın olsun seni ne mutlu edecekse onu yap hayatı kimse için yaşama sadece kendin için yaşa...
sahte bi dünyada yaşatmış resmen kullanmışş benineymiş gerçek yüzüüü....canım ya sıkma canınııı
sahte bi dünyada yaşatmış resmen kullanmışş beni
ay bu ne beeee sen bizi şişmanlatmaya çalışıyosun kızzzzzzzzzzzzz
karakter meselesi olsa gerekalla alla nedennnnb?
ay bu ne beeee sen bizi şişmanlatmaya çalışıyosun kızzzzzzzzzzzzz
günaydınn cınımmmgünaydın güzelllerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aykarakter meselesi olsa gerek
günaydınnnn ilkoşummmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın güzelllerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız gülünmicek gibi mi bu ne be hehehehehheheh 1 ayda 4 kilo alalım haydinn kızlarrrrrrrrrr kkop koppppsabah sabah görünce güldüm
ay
y hiç bişi anlamadım valla bi açıkça anlatsam anliyip yorum yapicim amaaaaaaa
günaydınnnn ilkoşummmmmmmmmmmmmmmmm
kız gülünmicek gibi mi bu ne be hehehehehheheh 1 ayda 4 kilo alalım haydinn kızlarrrrrrrrrr kkop kopppp
kedicik ben sizin sorununuzu inan kaç aydır anlamış değilimmmm o yüzden nötrm yaaaababam dediki ayrılık olursa tekrar birleşemezsin iyi düşün... seni tekrar vermem onlara asla vermem.. zaten babam anneme bizim kız yine affeder dem,iş.. haklılar aslında hemen acıyorum.. akşam konuştukta boş bi hayal dünyasında yaşadığımı anladım
canım canım biryeremi çarptın burnunu yawssss niye şiş bir dr a görünsen Allah korusun zedelenme falan olmasınayy ağrıyo halaaa bi de şiş koca bir burnum var artıkk..kocişe öptürdüm geçmediiiii
ya sorma ben de acayip uyumustum ki uykuyu sevmem deli gibi uyuyordum..hatta bi gün okuldan geldim sabahçılara derse giriyordum sabah 7.20 de okul 12.30 da bitiyordu eve geldim ve uyudum bariş kaldırdı bişeyler yedim yine uyudumm hiç kalkmadım=))))ama öbür günlerde öyleydi tabiii gündüz ara ara uyuyordum,akşamları desen öyle bi ascayip olmuştumm=)
afiyet olsun idolümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay
öğle
1 kurabiye
1 bardak çay
akşam
salata
ara
1 elma
öpüldün canımınnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydııın
saol canım bugün daha iyiyim...
.
bugün de kimsecikler yokk..bende kızın kalkmasını bekliyorum temizlik yapicimm.bide yarın annemle kardeşim gelecek kardeşim profiterol istedi yine yapıcam yaaaaa=))))ama bu sefer az yicem zaten hepsini yer benim deli kardeşimmm
kesin kararla boşanıyorum..
kilo almak için dimiay bu ne beeee sen bizi şişmanlatmaya çalışıyosun kızzzzzzzzzzzzz
günaydın kızlar.kalktım evi topladım bezelye yaptım (akşama bezelye yiyiciiim) geldim
kızlar ben menümü birdaha yazayım arada kaynamasın geçmiş yap yap bitmedi heeene çok konuşmusunuz öyle yawsssss:)
menümmmmm
sabah:1 bardak süt
öğlen:yarım kase çorba,yarım tabak makarna,1/2 dilim ekmek
ara:2 ceviz
akşam:3 dilim börek,1 kase yoğurt,2 bardak komposto(akşam abartı ama dayanamadımallah dilimler küçüktü)
ara:1elma,1 portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?