- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.621
acıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyanalı 3 saat oldu daha bişey yemedimde

uyanalı 3 saat oldu daha bişey yemedimde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım ne yazık ki hastaa:2::2::2:
ne olaki bak merak ettim. benim hayatımla ilgili çok istediğim şey sideye yerleşip bohem bir hayat yaşamak mesela:d
canlarım napıosunuz ben kuzendeym hala neler yaptınız bakalım yeni uyandm daha
aşağıda bir sürü kişi var ama kmse yok![]()
acıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyanalı 3 saat oldu daha bişey yemedimde![]()
ilkin OGS sapığı ne demek beni bi aydınlatır mısın bacım
cnmcımm bu aralar cok işim var okulda da pek giremiorm gelince de gec gelio bgn okl yok şükür ama kuzendeym ondan pek ugrayamıorm sen nasılsın bebegim ben de seni özledmyaaaaaaaaaaaa ilikinimmmmmmmmmmmmmmm ben burdayımm ben bene benn bennn hoş geldinnnn özledimm yaaaaaaaa![]()
hoşgeldin canım bend eyemeğe gidiyorum kolay gelsin sana![]()
emidaf 7+
aynalar 7+
blackcat 7+
melekaysee 7+
pisiq 7+
oyagibi 7+
hazoş 7+
tedis 7+
1.73 7+
fiyona 7+
yas23 7+
pinkcat87 7+
yazmadığım yoktur inş
cnmcımm bu aralar cok işim var okulda da pek giremiorm gelince de gec gelio bgn okl yok şükür ama kuzendeym ondan pek ugrayamıorm sen nasılsın bebegim ben de seni özledm((
h.buldm cnm ben daha yeni kahvaltı ypcam grsz:)
yaaa akaytardı bile hatun uyudu çatlak kız temizliğim de yarım kaldı tabi süpürge açarsam uyanır bekliicimm mecburrintihar edersen haber ver
töbe töbe
başına bir yemeni bağla ver eline bir bez silsin camları cadı![]()
şiş ve acılı hehehehhehehe=)hazallll canımm nasıl oldunnnnnnnnn burnun nasıllll
hahahahahha o nasıl sevmekmiş kız bende okurken sesli güldüm valla delüüüüüüüüüüüüsevgülüme genelde koca kafalı moncicim diyorum ahahahaha onu da böyle abuk subuk severim ben:) annemin de poposunu ellerim öyle tacizci tecavüzcü bi yapım var ahaahhaah sesli güdüm yahu![]()
kız yesene o zamannnnnnnnnnacıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyanalı 3 saat oldu daha bişey yemedimde![]()
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmcanlarım napıosunuz ben kuzendeym hala neler yaptınız bakalım yeni uyandm daha
ellerine sağlık cnımemidaf 7+
aynalar 7+
blackcat 7+
melekaysee 7+
pisiq 7+
oyagibi 7+
hazoş 7+
tedis 7+
1.73 7+
fiyona 7+
yas23 7+
pinkcat87 7+
yazmadığım yoktur inş
ya sorma bende bugun tartıldım geçen cumayla aynıyım sinirim bozuldu offfffffff..bi de annem geliyo şimdi yandımmm ki ne yandımmmm..ay dans kursuuuuuuuuuuu bende çok istiyorum gitmek ama nasıll poffffffffffffffffkızlarrr allah izin verirse bende bu ay sonuda yani şubat ayı itibari ile dukan dietine başlıyorum spor niyetinede dans kursu olucak inş.. bilmiyorum bakalım arık yazaaaa fitt olmam lazımm çokk oyalandım çokk tutarsızca kilo veriyoruj artık bi düzene sokmak lazımmm kendımı bi toparlamam lazımm yahuuu heytt banaaa cık cık cık tutrsızca davranmışım kaç aydır baksanızaa anca kaç kilo gitmişş![]()
ya sorma bende bugun tartıldım geçen cumayla aynıyım sinirim bozuldu offfffffff..bi de annem geliyo şimdi yandımmm ki ne yandımmmm..ay dans kursuuuuuuuuuuu bende çok istiyorum gitmek ama nasıll poffffffffffffffff