Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım Allah gönlüne göre versin.

canım sabah mı bildireceğiz

saat 12'ye geliyo bu satte spor yapıyosun o enerjiyle kaçta uyuyposun??spordan sonra 1-2 saat uyku tutmaz beni acılıyom ben kikikiki
sen kacta yatıyon cnm işe kaçta kalkıyon ay ne cok soru sordum hehehe

canım ben ancak o saatte yapabiliyorum valla benim paşa oğlumdan dolayı.sonra duş alıp öyle bir uyuyorum ki anlatamam.hiç de enerji patlaması filan olmuyo.az uyurum 7 saat filan

Kaç yaşında senin çocuğun. Benimde öyle doğru düzgün temizlik yapamam hiç. Annemin bir lafı vardır çocuğu olan kadının işi hep yarımdır diye..
ay ne yaşı 5 aylık olacak ayın 22sindeeeeeee

alooooooooo sesimi duyan var mı kilo diyorum yarın bildirilecek diyorum ben cuma gidiyorum diyorum

tamam şekerimmmmmmmmmmmmmm

çok güzelllllllllllllllll

ayırlısı olsun cnm süpermiş olur inşallahhh

maslak sanada 20 dak.sa senlede biz yakınız şekerimm :)))

selam ben geldim kızlar dışarı bir ayaz sormayın 5 gündür ilk defa çıkıyorum berbat dışarı

iyi akşamlar canım sende bir ce diyon sonra yok oluyon ortalıkta
nasılsın

bugün hastaydım uyudum canım .. normalde her daim girerim ama sizinkilerle niyeyse sohbet edemiyom ya. bir sen bir mihrce yanıt veri geri arkadaşları pek tanımadığımdan sohbetlere giremedim bir türlü.bir de burada sohbet edenler genelde ikili konuşuyoooo ayak uyduramadım size bir türlü:26::26::26::26:

aaa aşkoldun kara pisicikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kalbim kırıldı ama şimdikkkkkkkkkkkkk

canım araya gir ben öyle yapıyorum
yok canım öyle denk gelmiştir dediğim gibi sürekli yoksun burda bir cevap yazıyorum bakıyom yoksun takımda
bazen bende birine cevap yazacakken aşağıda göremiyorsam sonra yazayım diyorum sonrada unutuyorum sendede böyle oluyor biraz uzun dur takımda
geçmiş olsun daha iyileşemedin mi

ilkoşumm bu arada profiterolü daha şimdi yapıyorum elektrikler falan kesildi kızı yıkadık falan derken anca bu saatte=) ama eklicimmmmmmmmmmmmmmmm bitsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…