- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.721
kızlar süper bir haberim var size sevgilim yarın bir firmaya görüşmeye gidecek. büyük bir firmaymış. inşallah olur. beni de önceki gün bir yerden aradılar danışmanlık firmasından. bir kariyer sitesinde cv me ulaşmışlar bir form gönderdiler supervisor arayışları için iş yeri maslaktaymış yani evime 20 dk. ben de formu doldurdum bi güzel gönderdim. bakalım bundan sonrası kısmet artık. iyi dileklerinizi gönderin bana olur mu çok muhtacım pozitif dileklerin evrende beni bulmasına
selam kızlar nasılsınız ben uyumuşum ya
şimdide yazıcıdan ödev çıkartıyorum biter mi acaba çok var
kızlar size bişey söyleyecem benim cuma günü erkenden ankaraya gitme durumum var kiloları herkes yarın bildirsin olur mu
saat 12'ye geliyo bu satte spor yapıyosun o enerjiyle kaçta uyuyposun??spordan sonra 1-2 saat uyku tutmaz beni acılıyom ben kikikiki
sen kacta yatıyon cnm işe kaçta kalkıyon ay ne cok soru sordum hehehe
canlarımm ben bi süre yokumm..
ben yokken kendinize iyi bakın..
hepinizi tek tek seviyorum ve öpüyorum..
farkında değildiniz ama benim ankaradaki ailem sizdiniz...
allaha emanet olun..
7 balığı anlamadım ya
ay ne yaşı 5 aylık olacak ayın 22sindeeeeeeeKaç yaşında senin çocuğun. Benimde öyle doğru düzgün temizlik yapamam hiç. Annemin bir lafı vardır çocuğu olan kadının işi hep yarımdır diye..
selam kızlar nasılsınız ben uyumuşum ya
şimdide yazıcıdan ödev çıkartıyorum biter mi acaba çok var
kızlar size bişey söyleyecem benim cuma günü erkenden ankaraya gitme durumum var kiloları herkes yarın bildirsin olur mu
alooooooooo sesimi duyan var mı kilo diyorum yarın bildirilecek diyorum ben cuma gidiyorum diyorum
çok güzelllllllllllllllll10 dakika bisiklet.. 80 kalori
25 dakika eğimli koşu bantı... 250 kalori /arada hızı arttırıp koşuyosun)
10 dakika eliptikmidir nedir bi alet var... 70 kalori
15 dakika stepper... 130 kalori
10 dakika yatay bisiklet.. 80 kalori
Birde kısa uzun mekik ayakları karna çekiş falan filan işte..
kızlar süper bir haberim var size sevgilim yarın bir firmaya görüşmeye gidecek. büyük bir firmaymış. inşallah olur. beni de önceki gün bir yerden aradılar danışmanlık firmasından. bir kariyer sitesinde cv me ulaşmışlar bir form gönderdiler supervisor arayışları için iş yeri maslaktaymış yani evime 20 dk. ben de formu doldurdum bi güzel gönderdim. bakalım bundan sonrası kısmet artık. iyi dileklerinizi gönderin bana olur mu çok muhtacım pozitif dileklerin evrende beni bulmasına
iyiyim canım sağol. Spordan geldim çok terledim galiba burnum acaip akıyor. 600 kaloriyle bitirdim sporu ama değdi.. :)
oyacımmmmmm canımm inşallahhhhhhhhhhhhhhh hayırlıı haberler verırsın bızeee sevgılınınde işi olur senındeeeee tezz zamandaaaa herşeyy yoluna gırererrrr dua edıcemm sözzz
bu arada maslak sana 20 dakikaysaa ee biz senle yakın oturuyoruz o zman
menümü yazayım
kahvaltı:
1 yumurta
1/2 parça ev pogaçası
ögle:
1/2 kase tarhana
7 adet balık
3 y.k. salata
ara:
1/2 portakal
1/2 elma
akşam:
4 y.k karnıbaharlı yogurtlu salata
avuç içi kadar fırın tavuk
1 lokmacık kepek ekmegi
iyi akşamlar hanımlar...
iyi akşamlar canım sende bir ce diyon sonra yok oluyon ortalıkta
nasılsın
bugün hastaydım uyudum canım .. normalde her daim girerim ama sizinkilerle niyeyse sohbet edemiyom ya. bir sen bir mihrce yanıt veri geri arkadaşları pek tanımadığımdan sohbetlere giremedim bir türlü.bir de burada sohbet edenler genelde ikili konuşuyoooo ayak uyduramadım size bir türlü:26::26::26::26:
bugün hastaydım uyudum canım .. normalde her daim girerim ama sizinkilerle niyeyse sohbet edemiyom ya. bir sen bir mihrce yanıt veri geri arkadaşları pek tanımadığımdan sohbetlere giremedim bir türlü.bir de burada sohbet edenler genelde ikili konuşuyoooo ayak uyduramadım size bir türlü:26::26::26::26:
aaa aşkoldun kara pisicikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kalbim kırıldı ama şimdikkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?