Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menümü yazıyorum.

sabah:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 dilim hellim peyniri
1 kk yağsız diyet peynir
2 adet zeytin
krebin ucundan ısırık

öğle
1 tabak kıymalı pırasa yemeği
4 kaşık ligh yoğurt

akşam

heralde salata yerim

canım herkezde farklı teyzemde olmus ama annemde olmamıs yanı bılmıyorum ama ben bu beş gundee dıttıne karsıyım sağlıksız gibi geliyo bana :44::44::44::44::44::44::44:

her gün tek besin var. Ayrı günlerde bütün besin gruplarından alıyorsun ama. Bilmiyorum belkide yapmam ama çok merak ediyorum. Dukanın işe yarayacağını bilsem onu yapacağım.

başladın mı canım 5 günde 5 kilo diyetine

yok canım 65 kiloya düşünce başlamayı düşünüyorum. Veya kilo vermem durunca. Başlayanlar bayağı memnunlar ben epeydir okuyorum o sayfaları.. 5 günde 5 kilo verilmiyor tabi ortalam 3,5 kilo falan veriliyor. 2 haftada falan 5 kilo oluyor ortalama ben öyle anladım okuduklarımdan

canım menün güzelll bencee afiyet olsun

avatarınla çizelgene bayıldım ya
kızlar ben çooooook hastayım hergün spor duş = erzurum soğuğu vurdu beni galiba.ama yine de bugün sporu yaptım sürüne sürüne yarın Allah kerim.
İyi geceler hepinize fazla bakınamadım gidip yatacam

geçmiş olsun canımmm

çok güzell canım afiyettt olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayrıcaa 99 u görmüşssün ayrıcaa tebrik ediyorum snei
teşekkürler canımmm
kesin kararla boşanıyorum..
hayırlısı olsun güzelim
kızlarrr ben habire uyuyorum yaaaa işte evde gezmedeee(( offsssss nekadar sürecek bu durummmmmmm haydi ben giderrr kızçelerr güzel yatağım beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gayet normal canım bende uyurdum ay sofrada bile hemen yatıverirdimm..
aman yarın dogunca uyutmaz şimdiden tadını çıkar
sabah
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim börek
1 bardak çay

öğle
1 kurabiye
1 bardak çay

akşam
salata

ara
1 elma

vavv akşama protesto etmişin hamurişlerini bakıyomda..

canlarımm ben bi süre yokumm..
ben yokken kendinize iyi bakın..
hepinizi tek tek seviyorum ve öpüyorum..
farkında değildiniz ama benim ankaradaki ailem sizdiniz...
allaha emanet olun..

canım üzüldüm yaaa

hayırlı olsun canımmm

Selam herkese ben geldim nasılsınız kızlar..
merhaba canımmm
iyiyim canım sağol. Spordan geldim çok terledim galiba burnum acaip akıyor. 600 kaloriyle bitirdim sporu ama değdi.. :)

bana uyar canımmm

alooooooooo sesimi duyan var mı kilo diyorum yarın bildirilecek diyorum ben cuma gidiyorum diyorum
tamam kaptan tamammmmm
sabaha peynir ve ekmegin yarısı olsa iyiymiş ama akşama toparlamışsın çok güzelll
ben akşamları tutamıyom bogazımı

menümü yazayım
kahvaltı:
1 yumurta
1/2 parça ev pogaçası

ögle:
1/2 kase tarhana
7 adet balık
3 y.k. salata

ara:
1/2 portakal
1/2 elma

akşam:
4 y.k karnıbaharlı yogurtlu salata
avuç içi kadar fırın tavuk
1 lokmacık kepek ekmegi

menün çok güzel canım.afiyat olsun.meyve de eklesen fena olmaz ama

7 balığı anlamadım ya

bu arada boş buldum burayı yazdıkça yazıyom.hadi gelin benim oğluş haydi anne oymayalım demeden de lafın belini kırakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…