- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.221
ay ivettt meyve yiyozz..yalan dünyayı seyrediyoruz..keyfimiz yerinde bende özledimmmmm
canım otobüste değil arkadcaşalrla geldik arabalarıyla ayaklarım ısınmadı bi arkadaşalrda üşüdü anlamadık
ben kaçıyom opuyom siziii
aaaaa kimsecikler gelmemiş.neyse kızlar ben muhteşem menümü yazayım.
SABAH:YARIM SİMİT+1KK BEYAZ PEYNİR
ÖĞLE:2 DİLİM PİDE+SALATA
AKŞAM:4 DİLİM PİDE+ADANA+SALATA
ÇOK YEDİM BENCE.
kızlar ben çok şımardım çok yemeye başladım.beni acı eleştirin yoksa kendime gelemeyeceğim.şimdi film izleyeceğim.kocacığm çağırıyor.öptüm hepinizi
bende menümü yazayımmm asıl abartı bende((
sabah=öğlen:2 çeri domates,1 yumurtaa,8 zeytinD,1 kk peynir,1 tk bal,3 dilim ekmek:))) yuh ilkoşşşşşşaaaaaa
akşam:1 kase çorba, 200 gr balık,salata
ara (misafir vardı):1 incecik dilim peynirli tart,
ara:1 elma,1 portaka,1 mandalina
yazarken yoruldummm sizi okurken düşünemiyorum hehe
çok abartı değil canım
canımcımmmmmmmmm ben müsadeee istiyorummmmmm yarın iş varr malum bizee taatilll değill(((((
sevmekk seniii ii gecelerr canım
günaydın arkadaşlarr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))günaydıııııııııın. topiği ben açayım
günaydınnnnnnnnnn oyacım yawsss bu ara çok koşturuyorsunnn dikkat et bakalım kendineee canımgünaydın arkadaşlar,
evdeki pc bozuldugu için tüm haftasonu sizden uzak kaldımbu hafta da yarın akşam uçağı ile ankaraya gidiyorum. zaman bulursam akşamları girmeye çalışıcam. ama izinli sayılmak istiyorum en azından 7 mesaj atamayabilirim ama akşamları girmeye de çalışırım.
afiyet olsun canımmmmmmm öğlenki ıspanak yemeğindee prinç yoksaa bence güzel çünkü yanına pilav da yemişssinnnnnnSabah:1 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta,Çay (şekersiz)
Ara:1 tek diet bisküvi bir havuç
Öğle:ıspanak, 2 kaşık yoğurt,2 kaşık pilav
Ara:1 portakal
Akşam: 1 yumurta, çorba, yoğurt, 1 dilim ekmek
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, yeşil öğ(bugün kesin içecem :))5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
günaydın arkadaşlarr
fısıtklarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neşeniz boll enerjjinizzz bol bir gün olsun inş.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))
günaydınnnnnnnnnn oyacım yawsss bu ara çok koşturuyorsunnn dikkat et bakalım kendineee canım
sana şimdiden ii yolcukluklarrrrrrrrrrrrr özletme kendii hemen cik dönnnn
afiyet olsun canımmmmmmm öğlenki ıspanak yemeğindee prinç yoksaa bence güzel çünkü yanına pilav da yemişssinnnnnn
ilkoş beğenmekkkkkkk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?