Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aaaaa kimsecikler gelmemiş.neyse kızlar ben muhteşem menümü yazayım.
SABAH:YARIM SİMİT+1KK BEYAZ PEYNİR
ÖĞLE:2 DİLİM PİDE+SALATA
AKŞAM:4 DİLİM PİDE+ADANA+SALATA
ÇOK YEDİM BENCE.

kızlar ben çok şımardım çok yemeye başladım.beni acı eleştirin yoksa kendime gelemeyeceğim.şimdi film izleyeceğim.kocacığm çağırıyor.öptüm hepinizi

canım yaa öoktan öteee hamur işi dünkü menünde böylee birşeyyyy dii o yüzdennn bence birazzzzz çorbaaaaaaaaaaaa,sebze falan tüketsennn kabız olursunn kız

bende menümü yazayımmm asıl abartı bende((

sabah=öğlen:2 çeri domates,1 yumurtaa,8 zeytinD,1 kk peynir,1 tk bal,3 dilim ekmek:))) yuh ilkoşşşşşşaaaaaa
akşam:1 kase çorba, 200 gr balık,salata
ara (misafir vardı):1 incecik dilim peynirli tart,
ara:1 elma,1 portaka,1 mandalina

yazarken yoruldummm sizi okurken düşünemiyorum hehe

çok abartı değil canım

canımcımmmmmmmmm ben müsadeee istiyorummmmmm yarın iş varr malum bizee taatilll değill(((((
sevmekk seniii ii gecelerr canım

günaydın arkadaşlar,

evdeki pc bozuldugu için tüm haftasonu sizden uzak kaldımbu hafta da yarın akşam uçağı ile ankaraya gidiyorum. zaman bulursam akşamları girmeye çalışıcam. ama izinli sayılmak istiyorum en azından 7 mesaj atamayabilirim ama akşamları girmeye de çalışırım.

Sabah:1 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 yumurta,Çay (şekersiz)
Ara:1 tek diet bisküvi bir havuç
Öğle:ıspanak, 2 kaşık yoğurt,2 kaşık pilav

Ara:1 portakal
Akşam: 1 yumurta, çorba, yoğurt, 1 dilim ekmek

2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, yeşil çaty (bugün kesin içecem :))5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor

fısıtklarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn neşeniz boll enerjjinizzz bol bir gün olsun inş.

günaydıııııııııın. topiği ben açayım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))
günaydınnnnnnnnnn oyacım yawsss bu ara çok koşturuyorsunnn dikkat et bakalım kendineee canım
sana şimdiden ii yolcukluklarrrrrrrrrrrrr özletme kendii hemen cik dönnnn

afiyet olsun canımmmmmmm öğlenki ıspanak yemeğindee prinç yoksaa bence güzel çünkü yanına pilav da yemişssinnnnnn
ilkoş beğenmekkkkkkk
günaydın arkadaşlarr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hemşom

yok yok pirinçsiz canım tam yemek bile değil. çok basit bir tarif. 1 kilo ıspanağı yıkayıp elinle bir iki parça bölüyon(vitamini gitmesin diye bıçaksız)
kocaman bir tavaya 1 kaşık yağ atıyon üstüne ıspanağı ve hafif ölüyorlar. sonra bunu annem tahtada hamur keseceği ile ezer tık tık tık tık yapadı. ben uğraşmadım. bunu tabağa alıyon içine yoğurt karıştırıyon. buna ıspanak boranısı derler bizde. tabii üstüne bol biberli tereyağıda gezecek de biz diette olduğumuzdan yok yağ falan sade ısğanak ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…