Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tsk hazalcım hoşbuldummm.. nasılsın nasıl oldu bebişin..
iyi şimdi canım sabahtan beri hapşırıyo yaaaaaaaaaaaaaa

bu haftada 1. olcaz canım ama sondan :26::26::26:

altınyayla canım
hadi hayırlısı olsun inş olur barajda yokmuş bu atamada bu iyi mi oldu kötü mü bilemedim valla torpil çok dönecek
hmm anladım canım zaten bana sıra gelmez de öylesine yapicimm tercihh.sokarlar kendi adamlarını nolcekkkk

sesimiiiiiiiii duyann varmmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kız fadikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bide bal kabağından yemek yaptım soğan salça kavurup. çok güzel oldu.. acayip tıkıyor mideyi hemen doyuruyor hazmı kolay ve lif içeriği çok
b
ak kabağından yemek mii aa nasıl güzel miii cidden

kızlarr nede izin aldığımı biliyosunuz değilmi :)
babam evlendii deeee o yuzden
allah mesut etsin cicimmmmmm

teşekkür ederim canımmm zayıflamış mıyım heheh=)

efemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teşekkürr ederimmm canım benim sağoll hayırlıdır inşallah
hazalım yaaa atama yapılacakmışş haberlerde görünce aklıma geldin hemen biliyon muuuu hadiii inşallahh yaaaa

kızlarrr yaaa bi telaşş içindeyim ki sormayın evde işler var odalrın değişmesi lazım eksikler çıktı almak lazım tadilatta varrr ufssssssssssss
ofisi taşıcaz başka yere taşınıyoruz hafta sonuuu toprlanmamız lazımm okadarrr dosyaaa düşünün artıkkk ne bilimmmm ayyyyyy
özlemişim siziiiiiiiiiiii dert yakınmayı felan

kızlarrr bu akşam misafirimzi var halam ve babannem(benim için misafir değildee babamın eşi için misafir) halammm ne istiysn dedii ne yapıyım sana bende köfte dedimmmmm daha hiç bişey yemedim sabah ki kahvaltımdan sonra eve gidince allah izin verirse hepsini yicemmmmmmmm

ahh canım kolay gelsin sana taşınma işlerinide hiç sevmem

sağolll çiçemmmmm valla nasıl oluyumm karmakarışık bi haldeyimmm bende bilmiyorum
sen nasılsın canımmmm hadi hayılrlı olsun sanada ankaradasınnn ohhhhhhhhh

sağol canım çok şükür ankaradayım ama geldiğimden beri dışarı çıkamadım hastalandım yine

sagolll canımmmm sana geçmiş olsunnn çokk çiçemmmmmmm

tşk edrm canım ya bu facede durmadan iş çıkartıyo 2 şubattan itibaren herkesin profili değişecek zaman tüneli diye bişey yapmışlar ne karmaşık şey ya bende şimdiden düzenleyim dedim

selam kızlar nasılsınız modemim bozuldu.şimdi kendiliinden geldi.umarım gitmez yine eger giderse gelemem.izinli yazar mısınız gelemessem

ah csnım keşkeolsa ama nerdeeeee puanım yetmez benimmmm=(((

ay canımmmmm bi sürü iş desene..kolay gelsin cicimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…