- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.721
kızlarr nede izin aldığımı biliyosunuz değilmi :)
babam evlendii deeee o yuzden
a
aslı sağsalim gelmişsin ankaraya ısınıver barii :))))))))[/B][/LEFT]
iyi şimdi canım sabahtan beri hapşırıyo yaaaaaaaaaaaaaatsk hazalcım hoşbuldummm.. nasılsın nasıl oldu bebişin..
hmm anladım canım zaten bana sıra gelmez de öylesine yapicimm tercihh.sokarlar kendi adamlarını nolcekkkkbu haftada 1. olcaz canım ama sondan :26::26::26:
altınyayla canım
hadi hayırlısı olsun inş olur barajda yokmuş bu atamada bu iyi mi oldu kötü mü bilemedim valla torpil çok dönecek
kız fadikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkksesimiiiiiiiii duyann varmmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bbide bal kabağından yemek yaptım soğan salça kavurup. çok güzel oldu.. acayip tıkıyor mideyi hemen doyuruyor hazmı kolay ve lif içeriği çok
allah mesut etsin cicimmmmmmkızlarr nede izin aldığımı biliyosunuz değilmi :)
babam evlendii deeee o yuzden
teşekkür ederim canımmm zayıflamış mıyım heheh=)aman 40 sayfa okudum özet geçim
özge aldığın o tazminatı tek başına yedirtmem sana bize bişi ısmarla
ilkincim sevgilinle olan durmuna üzüldüm allah hayırlısını yazar ikinizede merak etme...
ilknur mide bulantıların başlamış bebiş yediklerini beğenmiyorsütlaç niye yiyorsun içinde toz şeker var yapay şeker içerikli,konserve türü besinleri yeme canım benimm
oya ağda yaptırmışsın ohh güle güle kullan
hazalımın doğum günüydü kutlu olsun nişana gittin pekşıktın ve çok güzeldin..
emoş senin gıdını yerim maşallah güzel veriyorsun kiloları...
tedis emoş senide tbb ederimm..
blackcat saçlarını kestitip boyatmışsın güle güle kullan benimde böyle bişiye çok ihtiyacım varr
aslı sağsalim gelmişsin ankaraya ısınıver barii :))))))))
off çok sıkıcı bi gün yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun cnaım mutlu olurlar inş
ben ısınacamda o bana ısınmıyo :2:
iyi şimdi canım sabahtan beri hapşırıyo yaaaaaaaaaaaaaa
hmm anladım canım zaten bana sıra gelmez de öylesine yapicimm tercihh.sokarlar kendi adamlarını nolcekkkk
kız fadikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
b
ak kabağından yemek mii aa nasıl güzel miii cidden
allah mesut etsin cicimmmmmm
teşekkür ederim canımmm zayıflamış mıyım heheh=)
fadikcim nasılsın
kızlarrr yaaa bi telaşş içindeyim ki sormayın evde işler var odalrın değişmesi lazım eksikler çıktı almak lazım tadilatta varrr ufssssssssssss
ofisi taşıcaz başka yere taşınıyoruz hafta sonuuu toprlanmamız lazımm okadarrr dosyaaa düşünün artıkkk ne bilimmmm ayyyyyy
özlemişim siziiiiiiiiiiii dert yakınmayı felan
sağolll çiçemmmmm valla nasıl oluyumm karmakarışık bi haldeyimmm bende bilmiyorum
sen nasılsın canımmmm hadi hayılrlı olsun sanada ankaradasınnn ohhhhhhhhh
ahh canım kolay gelsin sana taşınma işlerinide hiç sevmem
sağol canım çok şükür ankaradayım ama geldiğimden beri dışarı çıkamadım hastalandım yine
sagolll canımmmm sana geçmiş olsunnn çokk çiçemmmmmmm
ah csnım keşkeolsa ama nerdeeeee puanım yetmez benimmmm=(((efemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teşekkürr ederimmm canım benim sağoll hayırlıdır inşallah
hazalım yaaa atama yapılacakmışş haberlerde görünce aklıma geldin hemen biliyon muuuu hadiii inşallahh yaaaa
ay canımmmmm bi sürü iş desene..kolay gelsin cicimmmmmkızlarrr yaaa bi telaşş içindeyim ki sormayın evde işler var odalrın değişmesi lazım eksikler çıktı almak lazım tadilatta varrr ufssssssssssss
ofisi taşıcaz başka yere taşınıyoruz hafta sonuuu toprlanmamız lazımm okadarrr dosyaaa düşünün artıkkk ne bilimmmm ayyyyyy
özlemişim siziiiiiiiiiiii dert yakınmayı felan
ilkin sen napcan tercih işiniiiiselam kızlar nasılsınız modemim bozuldu.şimdi kendiliinden geldi.umarım gitmez yine eger giderse gelemem.izinli yazar mısınız gelemessem
ilkin sen napcan tercih işiniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?