- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.681
harikasın arkadaşım
sağolun kızlaaaray ayyy hadi gözün aydın canımmmm maşallahhhhhhhhhhhhhh canımmmm kilo vermende güzel hadi bakalımm
:))) sen uçmuşssun kuzu bizi ihmal etmedee kimi edersen et heheDDD (eşin hariç)
polis canım ya. karakola bakıyooo yani akşamları ya işte yada arkadaşları ile oyunda:) dün sözde karakoldaydı saat 22 de aradım ne zaman gelecen diye bir saate dedi ama telefondan anladım arkadaki yankı farklı. bu didim kesin karakolda değilah bu kocişlerrrr.ne iş yapıyor canım kocişinnnnn
sağolun kızlaaar
polis canım ya. karakola bakıyooo yani akşamları ya işte yada arkadaşları ile oyunda:) dün sözde karakoldaydı saat 22 de aradım ne zaman gelecen diye bir saate dedi ama telefondan anladım arkadaki yankı farklı. bu didim kesin karakolda değilaceo dedim karakolu arasam ismi ile istesem mi sonra neyse gelince sarorım dedim. gece 24 de geldi gıcık. nerdeydin dedim arkadaşlarla kağıt oynamışlar karakola heç gitmemiş. gıcık ama en azından dürüst gıcık
sevgiler hepinize kızlaaar. dün tahlil sonucunda kolesterol yüksek çıktı sabah tekrar gel bir tahlil daha yapalımdidi. sabah kan aldırdım öğleden sonra tekrar gideceğim yani. bakalım ne diyecek. umarım tam dukana başladım bana et yumurta yeme demezne güzel kilo veriydim yaaaaaaaaaa
menümüdee yazayım kızçelerrrrr
24 ocak 2012
sabah:1 bardak süt
öğlen: 4 ceviz büyülüğünde tavuk parçası,1 lavaş bol salata
ara:2 ceviz
akşam:yarım kase çorba,1 dilim ekmek,4 yk bamye,6 sarmaaa((
ara:1 elma,1 portakal
25 ocak 2012
sabah:1 bardak süt,1 minik peynirli tart
öğlen:1 porsiyon kırmızı etli krepli mantar
ara:1 elma
akşam:2 profetirol
sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates
salatalık
biber
1 bardak çay
1 dilim ekmek
öğle
1 kase çorba
salata
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
salata
süper atasözü beğendim hehehhecanım ya çocukla temizlik erkekle zeka gibi bişiydir.asla yanyana bulunmazlar..
nasıl yeni atasözü ben yazdımm
aslıda beklenmeyen hareketler=))))))))))))))sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates
salatalık
biber
1 bardak çay
1 dilim ekmek
öğle
1 kase çorba
salata
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
salata
gelsin otursun evinde alla allaaa sen bi döv onu hehhehe=)bize de haber ver kan tahlilini insallah iyi çıkarrrsağolun kızlaaar
polis canım ya. karakola bakıyooo yani akşamları ya işte yada arkadaşları ile oyunda:) dün sözde karakoldaydı saat 22 de aradım ne zaman gelecen diye bir saate dedi ama telefondan anladım arkadaki yankı farklı. bu didim kesin karakolda değilaceo dedim karakolu arasam ismi ile istesem mi sonra neyse gelince sarorım dedim. gece 24 de geldi gıcık. nerdeydin dedim arkadaşlarla kağıt oynamışlar karakola heç gitmemiş. gıcık ama en azından dürüst gıcık
sevgiler hepinize kızlaaar. dün tahlil sonucunda kolesterol yüksek çıktı sabah tekrar gel bir tahlil daha yapalımdidi. sabah kan aldırdım öğleden sonra tekrar gideceğim yani. bakalım ne diyecek. umarım tam dukana başladım bana et yumurta yeme demezne güzel kilo veriydim yaaaaaaaaaa
ah bebegim bu hafta takım yattı.......
miyawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
hoşbulduk canımm.. iyi olmaya çalışıyorum.. moralim iyi.. aslı izne çıktığımdan beri sürekli yiyorum.. tıka basa.. 2 tabak 3 tabak bi türlü doyamıyorum... 10 gün oldu nerdeyse.. izne çıkarken 71.6 kiloydum.. bu sabah tartıldım bi de ne görsem beğenirsin... 71.4 ben bu işi öğrendim sanırımmhoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk canımm.. iyi olmaya çalışıyorum.. moralim iyi.. aslı izne çıktığımdan beri sürekli yiyorum.. tıka basa.. 2 tabak 3 tabak bi türlü doyamıyorum... 10 gün oldu nerdeyse.. izne çıkarken 71.6 kiloydum.. bu sabah tartıldım bi de ne görsem beğenirsin... 71.4 ben bu işi öğrendim sanırımm
evet foruma gireyim ama moralim bozuk olduğu için tatsızlık çıkarırım diye korkuyorum...canım sıkıntılı günler yaşıyorsun onun etkisinden ama sen yine yememeye çalış bir bakmışsın artı görebilirsin baskülde
bence iznini bitirelim senin burda kafan dağılır yarında kilonu bildir canaım
bu arada avatarın süper bayıldım
evet foruma gireyim ama moralim bozuk olduğu için tatsızlık çıkarırım diye korkuyorum...
yemek yiyorum ama kalorilerine dikkat ederek yiyorum.. yağsız sossuz makarna yapıp tabak tabak yiyorum ama 1 paket makarna 340 kalori.. zaten yağsız ve şekersiz besleniyorum.. oturup bi paket çikolata yemiyorumyarın kilo bildirimi yapayım..
avtarımı beğendiğine sevindim :)))))
suya anlat öyle derler hehehe=) aslı sen sivasın hangi ilçesindesin bende tercih yapicim de=)selam kızlar nasılsınız
beni soracak olursanız bugün midem yine allak bullak ben anlamıyom ara veriyor sonra yine başlıyor
bide bir rüya gördüm bugün hiç hoşuma gitmedi hayırlara vesile olsun inş
hoşgeldin pisi pisiiiiiiiiiiiiiiii heleşükür yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geldinnmiyawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
tsk hazalcım hoşbuldummm.. nasılsın nasıl oldu bebişin..hoşgeldin pisi pisiiiiiiiiiiiiiiii heleşükür yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?