Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

harikasın arkadaşım
ay ayyy hadi gözün aydın canımmmm maşallahhhhhhhhhhhhhh canımmmm kilo vermende güzel hadi bakalımm
sağolun kızlaaar
:))) sen uçmuşssun kuzu bizi ihmal etmedee kimi edersen et heheDDD (eşin hariç)
ah bu kocişlerrrr.ne iş yapıyor canım kocişinnnnn
polis canım ya. karakola bakıyooo yani akşamları ya işte yada arkadaşları ile oyunda:) dün sözde karakoldaydı saat 22 de aradım ne zaman gelecen diye bir saate dedi ama telefondan anladım arkadaki yankı farklı. bu didim kesin karakolda değil aceo dedim karakolu arasam ismi ile istesem mi sonra neyse gelince sarorım dedim. gece 24 de geldi gıcık. nerdeydin dedim arkadaşlarla kağıt oynamışlar karakola heç gitmemiş. gıcık ama en azından dürüst gıcık

sevgiler hepinize kızlaaar. dün tahlil sonucunda kolesterol yüksek çıktı sabah tekrar gel bir tahlil daha yapalımdidi. sabah kan aldırdım öğleden sonra tekrar gideceğim yani. bakalım ne diyecek. umarım tam dukana başladım bana et yumurta yeme demez ne güzel kilo veriydim yaaaaaaaaaa

bu erkekler ne bulurlar şu kağıtta anlamam ya.emine inşallah çok iyi çıkar tahlillerin de rahatlarsın canım.

canım lütfen hamile gibi ye.sen diyet yapıyormuşsun gibi yiyorsun.balık ye et ye meyve ve sebze ye.hemde bunları bol bol ye lütfennnnn

bence çok güzel aslı.hadi sen toparla takımı.bu hafta benden tık yok gibi

aslıda beklenmeyen hareketler=))))))))))))))

gelsin otursun evinde alla allaaa sen bi döv onu hehhehe=)bize de haber ver kan tahlilini insallah iyi çıkarrr

selam kızlar nasılsınız

beni soracak olursanız bugün midem yine allak bullak ben anlamıyom ara veriyor sonra yine başlıyor

bide bir rüya gördüm bugün hiç hoşuma gitmedi hayırlara vesile olsun inş

hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk canımm.. iyi olmaya çalışıyorum.. moralim iyi.. aslı izne çıktığımdan beri sürekli yiyorum.. tıka basa.. 2 tabak 3 tabak bi türlü doyamıyorum... 10 gün oldu nerdeyse.. izne çıkarken 71.6 kiloydum.. bu sabah tartıldım bi de ne görsem beğenirsin... 71.4 ben bu işi öğrendim sanırımm

canım sıkıntılı günler yaşıyorsun onun etkisinden ama sen yine yememeye çalış bir bakmışsın artı görebilirsin baskülde
bence iznini bitirelim senin burda kafan dağılır yarında kilonu bildir canaım

bu arada avatarın süper bayıldım

evet foruma gireyim ama moralim bozuk olduğu için tatsızlık çıkarırım diye korkuyorum...

yemek yiyorum ama kalorilerine dikkat ederek yiyorum.. yağsız sossuz makarna yapıp tabak tabak yiyorum ama 1 paket makarna 340 kalori.. zaten yağsız ve şekersiz besleniyorum.. oturup bi paket çikolata yemiyorum yarın kilo bildirimi yapayım..

avtarımı beğendiğine sevindim :)))))

geçmiş baya uzun sürer canım kolay gelsin sana

tsk aslıcımm... izne çıktığım hafta cumartesi takım dercelendirmelerine bakmıştım hem grup olarak hemde kişisel olarak 1. olmuşuz takım olarak.. çok sevinmiştim..

selam kızlar nasılsınız

beni soracak olursanız bugün midem yine allak bullak ben anlamıyom ara veriyor sonra yine başlıyor

bide bir rüya gördüm bugün hiç hoşuma gitmedi hayırlara vesile olsun inş
suya anlat öyle derler hehehe=) aslı sen sivasın hangi ilçesindesin bende tercih yapicim de=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…