Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tsk aslıcımm... izne çıktığım hafta cumartesi takım dercelendirmelerine bakmıştım hem grup olarak hemde kişisel olarak 1. olmuşuz takım olarak.. çok sevinmiştim..

bu haftada 1. olcaz canım ama sondan :26::26::26:

suya anlat öyle derler hehehe=) aslı sen sivasın hangi ilçesindesin bende tercih yapicim de=)

altınyayla canım
hadi hayırlısı olsun inş olur barajda yokmuş bu atamada bu iyi mi oldu kötü mü bilemedim valla torpil çok dönecek

bu haftada 1. olcaz canım ama sondan :26::26::26:
geçmişi okuyorumda 65 kilo civarı olanlar biraz salmışlar kendilerini

ama senin menülerin beni çok şaşırtıyor... nasıl duruyorsunn... aslında çalıştığın için yemeğe odaklanmıyorsun... düşünki ben evdeyim hep otur otur yemek ye otur.. yinede kilo vermeye çalışıyorum..​

canım sorma herkes çok yediğimi düşünüyo bakıyorum bakıyorum nerde çok yiyorum bulamıyorum

kızlarr ben geldim napıyosunuz ben yokkenn neler olduuu olumsuz bişey olmamıştırr inşallahhhhh ayyyyyyyyyyy bi özet geçebilirmisinizz recaaaaaaaaa etsemmm hatunlarrrrrr

sesimiiiiiiiii duyann varmmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

bide bal kabağından yemek yaptım soğan salça kavurup. çok güzel oldu.. acayip tıkıyor mideyi hemen doyuruyor hazmı kolay ve lif içeriği çok

kızlarr ben geldim napıyosunuz ben yokkenn neler olduuu olumsuz bişey olmamıştırr inşallahhhhh ayyyyyyyyyyy bi özet geçebilirmisinizz recaaaaaaaaa etsemmm hatunlarrrrrr

hoşgeldin canım allaha şükür kötü bişey yok soğuk algınlıkları ve boğazımızı tutamamız dışında
sen nasılsın

Son düzenleme:
feza14 nasılsın canım aşağıda görüyorum seni eğer takım arıyorsan yerimiz var haberin olsun

aman 40 sayfa okudum özet geçim
özge aldığın o tazminatı tek başına yedirtmem sana bize bişi ısmarla

ilkincim sevgilinle olan durmuna üzüldüm allah hayırlısını yazar ikinizede merak etme...

ilknur mide bulantıların başlamış bebiş yediklerini beğenmiyor sütlaç niye yiyorsun içinde toz şeker var yapay şeker içerikli,konserve türü besinleri yeme canım benimm

oya ağda yaptırmışsın ohh güle güle kullan

hazalımın doğum günüydü kutlu olsun nişana gittin pekşıktın ve çok güzeldin..

emoş senin gıdını yerim maşallah güzel veriyorsun kiloları...

tedis emoş senide tbb ederimm..

blackcat saçlarını kestitip boyatmışsın güle güle kullan benimde böyle bişiye çok ihtiyacım varr

aslı sağsalim gelmişsin ankaraya ısınıver barii :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…