- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.861
Eki Görüntüle 334463
evet tuvaletten medet umanlar kulübüne üyeyim
kilo bildirimi
2 hafta önce :71.6
bu hafta :70.7
toplam verilen :900 gr
evet canımm biliyorum olsun haftaya devammmmmmmtebrikler canım ama kilon 2 ye bölünecek biliyorsun izinden dönenler kaç kafta izinliyse bölünüyor
eh öyle olsun bakalımgood 200 gr olsun bizim olsun bebeeeem
ee kaçırdık desene birini dahaBlackCat mesaj yazmış arkadaşlar takıma girmekten vazgeçmiş
ben gidip mesaj bırakayıp katılmak isteyenlerin topiğine
olsun canım bu haftada böyle olsun
kilo bildirimi:85.1
bekliyorum
bu hafta gram gram ama haftaya ikimizde kilo kilo verelim canımmm:13:
Eki Görüntüle 334463
evet tuvaletten medet umanlar kulübüne üyeyim
kilo bildirimi
2 hafta önce :71.6
bu hafta :70.7
toplam verilen :900 gr
şunuda ekliyimki reglim şuan
ilkin ve yas23 kaldı
ilkine faceden mesaj attım inş görür
yas23 gelir mi bilmiyorum
kızlar ben şimdilik çıkıyorum yemek yiyecem
kızlarda inş gelir listeyi yayınlarım
mutlaka verelim hayatım.yemeye dikkat bol spor ve haftaya baybay en az 2kilo diyelim
aşkolsun salihaya wc de müzik çalınıyo bizimkinden farkı neeebana çalmadın tık yok işte
ee tabi müzik eşliginde olunca öyle oluyooo
kilo bildirimi yapmamış keşke yapsaymışkızlar ben dün yas23 e mesaj atmıştım 2 gündür yoksun ama siteye girmişsin takımdan ayrılmak istiyorsan yazarsan sevinirim diye
ben mesajı 20.30 da atmışım dün siteye 21.00 de girmiş mesajımı görmüş olmalı ama cevap yazmamış bugünde 3. gün
şimdi bildirim yapmadı diye listeye yazsam toplam kiloda onuda saymamız gerekiyor bu takıma zarar verir yüzdesini düşürür
sizind efikrinizi almak istiyorum bu konuda bugünd egelmese zaten diskalifiye olcak napalım
kilo bildirimi yapmamış keşke yapsaymış
ya arkadaşlar çıldıracağım.bir kilo çizelgem bile yok.ne yapsam boş olmuyo.bana yardım etseniz accık da yapsam ya
kızlar ben dün yas23 e mesaj atmıştım 2 gündür yoksun ama siteye girmişsin takımdan ayrılmak istiyorsan yazarsan sevinirim diye
ben mesajı 20.30 da atmışım dün siteye 21.00 de girmiş mesajımı görmüş olmalı ama cevap yazmamış bugünde 3. gün
şimdi bildirim yapmadı diye listeye yazsam toplam kiloda onuda saymamız gerekiyor bu takıma zarar verir yüzdesini düşürür
sizind efikrinizi almak istiyorum bu konuda bugünd egelmese zaten diskalifiye olcak napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?