- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.941
kızlar bu arada bişi diyceğim ben dün sabah 66,5 idim. Dün öğle ve akşam sadece yağsız yoğurt ve küçük bir tane yeşil elma yedim. Sabah bi çıktım inanamadım 65,6 çıktım. Tam 3-4 kere tartıldım. Bu akşamda yağsız yoğurt yiyeceğim sadece. Bakalım yarın neler olacak. Eğer yarında kilom iyi olursa haber veriririm size.
canım yurt dışından çikolata gelmişdi böle koca bir paket. elime alıp yememiştim o zaman 65 olunca yerim dediydim. Ama hepsini değil tabi. Eşimle ve oğlumla paylaşacaktım.
Bu arada benim ara hedefim 65 idi. Bir 65 olayım kendimi ödüllendireceğim demiştim ama şimdi iyice hırslandım hedefe yaklaşınca kendimi ödüllendirirsem kilolar geri gelecekmiş gibi geliyor.
Menümü yazayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk yağsız peynir
3-4 çatal omlet (yağlı)
öğlen
1 tabak tarhana çorbası
akşam
1 kase yağsız yoğurt yiyicem.
egsersiz:
25 dakka yürüme bandında tempolu yürüyüş
20 dakika bisiklet
stepper
yer hareketleri falan derken 550 kalori gitti.
şimdi bak o çikolatanın yarısını oğluna ver çeyreğini eşine çeyreğinide sen al
zaten bişey yememişsin bid eo aklında kalmasın nefsini köret sonra bir patlar kendini tutamaz durmadan yersin
bence ödüllendirrrrrrrrrrrrr abartmadannnBu arada benim ara hedefim 65 idi. Bir 65 olayım kendimi ödüllendireceğim demiştim ama şimdi iyice hırslandım hedefe yaklaşınca kendimi ödüllendirirsem kilolar geri gelecekmiş gibi geliyor.
ayy evet canım senin de ellerine sağlıkkkkk=))))benide tebrik et ya bak listeyi hazırladım
paylaşş bişey olmaz o kadardan yaaaacanım yurt dışından çikolata gelmişdi böle koca bir paket. elime alıp yememiştim o zaman 65 olunca yerim dediydim. Ama hepsini değil tabi. Eşimle ve oğlumla paylaşacaktım.
yediklerinle çok normal böyle çıkması ama sağlıklı değil bak söyleyim diyeti bırak biraz fazla ye geri gelir hepsi bence daha sağlıklı diyet yap canım
arada ödül iyidir şekerim bende madem hedef koydun ödül için ödülünü ister bilinçaltı. sözünden dönme sonra kzıar sana gitmez kilolar:)))
O zaman yarın sabah da 65 i garantileyim öğlene doğru yerim şu çikolatayı.
kızlar aşağıdaki linkte 5 günde 5 kilo diyeti ile vermiş kilolarını bende mi yapsam 5 kilom kaldı zaten hedefe. Zaten haftada 5 kilo verdirmiyormuş 2-3 kilo verdiriyormuş. Öyle diyor yapanlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...inin-basari-oykusu-resimli-31-kilo-verdi.html
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
oyagibi***28 ocak-3 şubat
pisig ***4-10 şubat
yas23***11-17 şubat
emidaf *** 18-24 şubat
aynalar *** 25 şubat -2 mart
fiyona_07 *** 3-9 mart
1.73 *** 10-16 mart
hazos87*** 17-23 mart
melekaysee ***24-30 mart
pinkcat87***31 mart-6 nisan
tedis***7-13 nisan
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
oyagibi *** 28 ocak - 3 şubat
oyacım ayşe izinli
fadik pazartesiye kadar izinli
emoş yarın nöbette izinli
kolay gelsin canım
menum
sabah 1 haşlanmış yumurta, 2 kk beyaz peynir, 2 grisini, şekersiz çay
ara yeşil elma
öğlen mantar çorbası, et döner, cacık
ara yeşil çay
akşam ızgara tavuk, yoğurt, brokoli salatası
bu ne demek canım benim
nasıl sayılıyor? tek tek sayfalardan geçmiş yaparak mı sayıyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?