Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence alma takıma o zaman bizi niye zora sokuyo.burasıda ciddi biryer canım tamam neşeli muhabbetli ama olmaz yani giremese neyse diycem acaba hastamı falan diye bence baştan almamış olalım:44:

geçen hafta listeye girmişti canım o zaman sorun yoktu şimdi bulamıyoruz dediğim gibi bugün 3. gün kurallar gereği diskalifiye olacak

deneme süresini 2 haftaya mı çıkarsak ne iyice emin olduktan sonra üye alalım

ben anlamıyorum ki en başta yazıyorsun yani kuralları bir hafta sen onları deniyorsan onlarda kendilerini deniyolar yani zoruna gidiyorsa açıkca söle...bizde burda ciddi bişiler yapmaya çalışıyoruz şimdi bi girip bi çıkıyolar takımın istikrarını da bozuyolar...

pisikime katılıyorum sonuna kadar ciddiye almıyolar bi hafta yeterli bencede ciddiye almıycak olan 3 haftada olsa gider yani...

vav güzel hem menü hem spor

eline sağlık aslıcığım dün ki kilomu yazdım açkarna ki kilom olsun diye öle yapmıştım ama sana msj attığımda eltimin evindeydim gittim bi daha tartıldım 58.5 çıktımhahahaa aç karna tartılsam kaç çıkacaktım acaba yaa ben çok yedim sanıyorum ama yemmiyorum sanırım midem tam küçülmüş heralde çok yedim sanıyorum..birde bu hafta çok koşuşturdum oda etki etti sanırım...

bugün sporumu sabah yaptıydım.iyi oldu hazıra kondum
leslie1
leslie2
leslie3
toplam 45 dak...

Haklısınız tabiki o yüzden beni gruptan çıkarın arkadaşlar mağdur olacaksanız. Yazılanlardan hoşlanmadım çünkü.

hoşlanılmayacak ne var ki burda hepimiz aynı uyarıları aldık yeri gelince canım senden haber almadığı için yazılan şeyler ama açıklamanı yaptığında düzeltilmeyecek şeyler değil canını sıkacak bişi değil yanii kişiliğine karşı yapılmış bişey değil takım çıkarına yapılmış yorumlar onlar...

nisan 30 kızımın doğum günü bebeğimin ilk yaşı ayyyallahım 70 leri 80 leri görsün inşallah sağlıklı bi şekilde...hepimizin çocuğunu allah korusun uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah kızlar....neyse 30 nisan kızımın doğum günü o zamana kadar 50 kilo olacam kızışımın doğum gününde tam çıtır anne olacam zaten ondan 3 gün sonrada benim doğum günümheheheh ozamana kadar bi kere daha sayım bana geliyor ama eminim izinliler yüzünden erken gelir yine bana sıra

çok hoşmuş yaa Baktun olmayi, bakmayacasun en çok bu hoşuma gitti kestirmeden hiç uğraşmadan kesip atmış hehehehee

menünü beğendim emoş böle devam

bgn ki menüm
sabah 1 kase cornfleks yağsız sütle
ara 1 adet aktivya yulaf ezmeli
öğlen yarım poğaça yarım brovni 3 çatal kadardı 2 fincan şekersiz çay
ara yok dişçideydim
akşam elden küçük lavaş 100 gr kadar belki daha az ızgara tavuk göğsü

bgn ki sporum
30 dk plates
30 dk yürüyüş
30 dk eliptik bisiklet
bide üzerimde 15 kiloya yakın bi yükle 7 kat çıktım bu da sayılırsa artık bu bana spordan çok hergün çektiğim bi tür işkence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…