- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.061
belki ben arkaarkaya yaptım sonrada yerde debelendim 5 dak belki toplam 1 saat
bgn ki sporum
30 dk plates
30 dk yürüyüş
30 dk eliptik bisiklet
bide üzerimde 15 kiloya yakın bi yükle 7 kat çıktım bu da sayılırsa artık bu bana spordan çok hergün çektiğim bi tür işkence
afiyett olsun canımmmm ekemke biraz fazla gibi ama inede güzel beğendimmmmmenüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1kk beyaz peynir
öğle:5 kaşık kısır
akşam:2 dilim kepek ekmeği+1kk beyaz peynir+1 kase yoğurt
hem de ne ihmal etmekknerdesin beeeee ...nasıl gidiyorrr hamilelik 2 gündürrr=)
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişle cebelleşiyordummmmmmmmmmmmmmmmmmm çok pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnilkoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
iyi nöbetler canım geçmişle cebelleşiyorudmmmmmmmmmmm yazamadımm pardonnnnnnnnnnnnnilkoş ve hazoş gördüm sizi ama çıkmak zorundayım..
iyi geceler yarına nöbetteyim pazartesi gelirim nasip olursa
hayatım sen brokoliyi sevdin:)))))
brokoli sever oldunn yaws ne güzelll sen yeidkçe bende özeniyorum bak yarın yapayım bari:)
afiyet olsunnnnnnnnnnn
hehe oradada sen yap şekerimm yemek yapmak çok zvkliiii :)))) hele yemesi offf offffbiraz zor canım burda yemek yapan var
harikaa harikaaaaa afiyet olsun çokkkkkkkkkkkk beğendimmmmmsabah-öğle
1 kk kadar peynir
3 zeytin
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
1 mandalina
akiam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata
2 kaşık yoğurt
ara
1 portakal
1 kupa çay
hımssss bakalım ilerleyen bölümlerde belli olur dediğin gibi gülmeyee ihtiyacımızzzzz varrr aslındaaa :))))yok ya ben sevdim daha yeni roller tam oturmadı avrupa yakasıda öyleydi ilk başladığında çok komik değildi zamanla daha iyi oldu bu dizide öyle olacaka
canım pardon yaaa dalmışım ben :)))))ilknurcum ben çıkıyorum sana iyi geceler başım ağrıyor bugün ya öpüyorum seni kocaman
ayyyyyyy canım sen brokoli için büyük konuşmuyordunki sadece tadını bilmiyordun sanırım dimi öylehatırlıyorumm, brüksel lahanasınııııı çokkkk beğenmedim ben 1 defa pişirdimmmmmmmm, ama bamyeee çok güzel bir yemek yaaaaavalla öyle demekki hakkaten hiçbişey için büyük konusmamak lazımıs. hayatta yemem derdim:) sırada bruksel lahanası var. onun da tadını bilmem. bir de bamya yemedim hiç
ayşe nerleerdesin özlettin kendiniiii
hahahaha çok güldümmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım diş çok iğrençç bişey benimde gitmem lazımm=) annem diş hekimi ama hiç alışamadımm
bencede bencedeeeeeeeeeeeeeeee
çok gozelllllllllllllllllllllllllllllllllll
ayyy kuzunun doğum günü yaşasınnnnnnnnnnn.............inşallahhh canım çıtır anniş olacaksınn=) az kaldı hedeflerimizeeeeee 50 çok az ama sanaaaa yaaa benceee 53 falan daha iyi olmaz mı yaaaaa
akşama 1avuç patlamış mısır ve 5 adet beyaz nohutla kapadım çok şükür offf ne yaş pastalar börekler vardıda yemedim bi cimdik bile
ohhhhh bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nihayett birdahada bukadar biriktirsemm ders olsun ilkoş sanaaaD
menümüde yazayımmm sonrada kaçayım gözüm yoruldu yawsss
sabah:1 bardak süt,2 dilim ekmek,3 zeytin,1 kk peynir
öğlen:1 kumpirrr (orta ),1 bardak portakal suyu
ara:1 aktiva yoğurt,3 ceviz
akşam:1,5 kase çorba,1 çorba kasesi kadar makarna,salata,yoğurt
bugün meyveye vakit kalmadı
ay kuzucum karşılaşırsakkkk yapalım birlikteeeeee öptümmm
canım inşallah yapabiliriz çünkü bıktım denemekten her versiyonu denedim ama olmuyooooo
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
3 zeytin
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
1 mandalina
akiam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata
2 kaşık yoğurt
ara
1 portakal
1 kupa çay
beğenmenii beğendim hehehe:))))
seni takımınnnnnnn çikolataaaa canavarı ilan ettim kuzu gün içind eçok tatlı tüketmişssin onlar olamış hıhhhh
takıl takıl oralarda güzel olur canım senin gibi bi sürü anniş adayııı
afiyett olsun canımmmm ekemke biraz fazla gibi ama inede güzel beğendimmmm
ay canım hiç sormaaaaa((
biraz birde eylül anneleri gurubuna takılıyorum gün içindeee sizi ihmal ettim bilyiorum özür dilerim hım başkadaaa olmayacak zösssss
hamilelik ii gibi ama biraz bulantılaırm başladı sanki((
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişle cebelleşiyordummmmmmmmmmmmmmmmmmm çok pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olsun meyve yok ama beğendimmmohhhhh bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nihayett birdahada bukadar biriktirsemm ders olsun ilkoş sanaaaD
menümüde yazayımmm sonrada kaçayım gözüm yoruldu yawsss
sabah:1 bardak süt,2 dilim ekmek,3 zeytin,1 kk peynir
öğlen:1 kumpirrr (orta ),1 bardak portakal suyu
ara:1 aktiva yoğurt,3 ceviz
akşam:1,5 kase çorba,1 çorba kasesi kadar makarna,salata,yoğurt
bugün meyveye vakit kalmadı
hmmm pekala sen öyle diyorsan öyledir canımm=) gör bakalım 50 yiioyyy herkes aynı şeyi söylüyor..yok canım ben de normal duruyor 50 bi 50 olayımda nasılsa diet bitince 1-2 kilo alıyorsun oda bana kilo alma payı olsun ama bi 50 yi görmek istiyorum :)))
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?