Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgn ki sporum
30 dk plates
30 dk yürüyüş
30 dk eliptik bisiklet
bide üzerimde 15 kiloya yakın bi yükle 7 kat çıktım bu da sayılırsa artık bu bana spordan çok hergün çektiğim bi tür işkence

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+1kk beyaz peynir
öğle:5 kaşık kısır
akşam:2 dilim kepek ekmeği+1kk beyaz peynir+1 kase yoğurt
afiyett olsun canımmmm ekemke biraz fazla gibi ama inede güzel beğendimmmm
hem de ne ihmal etmekknerdesin beeeee ...nasıl gidiyorrr hamilelik 2 gündürrr=)

ay canım hiç sormaaaaa((
biraz birde eylül anneleri gurubuna takılıyorum gün içindeee sizi ihmal ettim bilyiorum özür dilerim hım başkadaaa olmayacak zösssss
hamilelik ii gibi ama biraz bulantılaırm başladı sanki((

hayatım sen brokoliyi sevdin:)))))
brokoli sever oldunn yaws ne güzelll sen yeidkçe bende özeniyorum bak yarın yapayım bari:)
afiyet olsunnnnnnnnnnn

valla öyle demekki hakkaten hiçbişey için büyük konusmamak lazımıs. hayatta yemem derdim:) sırada bruksel lahanası var. onun da tadını bilmem. bir de bamya yemedim hiç

biraz zor canım burda yemek yapan var
hehe oradada sen yap şekerimm yemek yapmak çok zvkliiii :)))) hele yemesi offf offff

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
3 zeytin
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
1 mandalina

akiam
1 kase çorba
4 kaşık patlıcan yemeği
salata
2 kaşık yoğurt

ara
1 portakal
1 kupa çay
harikaa harikaaaaa afiyet olsun çokkkkkkkkkkkk beğendimmmmm

yok ya ben sevdim daha yeni roller tam oturmadı avrupa yakasıda öyleydi ilk başladığında çok komik değildi zamanla daha iyi oldu bu dizide öyle olacaka
hımssss bakalım ilerleyen bölümlerde belli olur dediğin gibi gülmeyee ihtiyacımızzzzz varrr aslındaaa :))))
ilknurcum ben çıkıyorum sana iyi geceler başım ağrıyor bugün ya öpüyorum seni kocaman
canım pardon yaaa dalmışım ben :)))))
ii geceler güzelcim yarın görüşrüzzzzzzzzzzzzz

valla öyle demekki hakkaten hiçbişey için büyük konusmamak lazımıs. hayatta yemem derdim:) sırada bruksel lahanası var. onun da tadını bilmem. bir de bamya yemedim hiç
ayyyyyyy canım sen brokoli için büyük konuşmuyordunki sadece tadını bilmiyordun sanırım dimi öylehatırlıyorumm, brüksel lahanasınııııı çokkkk beğenmedim ben 1 defa pişirdimmmmmmmm, ama bamyeee çok güzel bir yemek yaaaaa
mutlaka denemelisin bol domatesli nohutlu soğanlı ve eksişi olacak ayy ağzım sulandııı anneciğim pek güzel yaparrrrrrrr

ohhhhh bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nihayett birdahada bukadar biriktirsemm ders olsun ilkoş sanaaaD
menümüde yazayımmm sonrada kaçayım gözüm yoruldu yawsss

sabah:1 bardak süt,2 dilim ekmek,3 zeytin,1 kk peynir
öğlen:1 kumpirrr (orta ),1 bardak portakal suyu
ara:1 aktiva yoğurt,3 ceviz
akşam:1,5 kase çorba,1 çorba kasesi kadar makarna,salata,yoğurt

bugün meyveye vakit kalmadı

ohhhhh bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nihayett birdahada bukadar biriktirsemm ders olsun ilkoş sanaaaD

oyacımmmmmmmm ben çıkıyorum canımmmmmmm çok yoruldu gözlerim yarın devam ederiz inş.
ii geceler öpüyorum yanaklarından

oyyy herkes aynı şeyi söylüyor..yok canım ben de normal duruyor 50 bi 50 olayımda nasılsa diet bitince 1-2 kilo alıyorsun oda bana kilo alma payı olsun ama bi 50 yi görmek istiyorum :)))

afiyet olsun canım ama mutlaka meyve de ye.bu menün anne adayı için uygun bence

beğenmenii beğendim hehehe:))))

seni takımınnnnnnn çikolataaaa canavarı ilan ettim kuzu gün içind eçok tatlı tüketmişssin onlar olamış hıhhhh

ya evet cidden çikolata canavarı gibiyimmm=) bencede olmadıı=(
takıl takıl oralarda güzel olur canım senin gibi bi sürü anniş adayııı

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişle cebelleşiyordummmmmmmmmmmmmmmmmmm çok pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

önemli değil cnm
olsun meyve yok ama beğendimmm

oyyy herkes aynı şeyi söylüyor..yok canım ben de normal duruyor 50 bi 50 olayımda nasılsa diet bitince 1-2 kilo alıyorsun oda bana kilo alma payı olsun ama bi 50 yi görmek istiyorum :)))
hmmm pekala sen öyle diyorsan öyledir canımm=) gör bakalım 50 yii

günaydın kızlar
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…