- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.281
olsun akşama biraz fazla spor yaparsın.yemezsin yarın da dikkat edersin.bozma moralini bence.hava çok soğuk içime sıkıntılar geldi bende 1 gofret yedimakşama 200 ip atlıyorum yarım saat aerobik yapıyorum sanırım 300 ip ve 45 dakika spor ancak iyi gelecek çok tembeldim bugün hiç hareket etmedim malak modunda yuvarlandım durdum
bir geçmiş yapayım geliyorum özleyin beni anacııııım
arkadaslar ben ttnet modem çağrı merkezinde supervisorum her tür modem sorunlarınızda çağrı merkezinin sizia raması saglanır:))) hizmette sınır yoktur
menumu yazayım
sabah 2 yumurta ile diyet peynirli omlet ve çay
ara yok
öğlen bir yeşil elma
ara yok
akşam avuç içi büyüklüğünde ızgara göğüs eti, haşlanmış brokoli, 3 yemek kaşığı yoğurt.
spor: leslie 1-2 20 dk koşu bandı, 15 alt 15 üst mekik
yediklerimi yazayım sonra spor yapıcam
akşam 1 tabak yeşil mercimek
salata
1portakal
çok acıktım mısır patlattık taylan kümeli önermişti yağsız tuzsuz 1kase yedim
şimdi aerobik ve ip atlıyacağım.
herkese iyi geceler lütfen spor yapmadan yatmayın.spordan sonrada 1 fincan yeşil çay için ki yakmaya devam edin.ağırlık çalışmak çok daha kalori harcatıyor ayrıca spordan sonra bile kaslar kasılmaya devam ediyormuş.
ip atlamayı da öneriyorum ender saraç dedi ki yüz kaslarını bile çalıştırır 1 ay atlayın farka inanamazsınız ben 1 haftadır atlıyorm hiç durmadan 40-50 atlıyabiliyorum.
Allah nasip ederse yarın görüşmek üzere.....
ttnetten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..1 ay bizim bağlantımızı yapmadılar veeeeee 10 kere arıza kaydı bırakmamıza rağmen geri dönmedilerrrrrrrrrrrrrrrr..bi de kullanılmayan internetin faturasını aldılarrrrrrrrrrrrrrrrr
yaza deneyelim kışın sogukta süremem bennette buldum ben yapıcam bacak göbek kol sürecem denemek isteyen varsa.malzemeler çok kolay
Suna Dumankaya Cilt sarkmalarına karşı bitkisel formül:
MALZEMELER:
1- 1 adet limon
2- 1 şişe maden suyu
3- 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
1 adet limonu kabuğu ile birlikte küçük parçalara ayırdıktan sonra küçük bir kabın içinde maden suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar kaynatın. Blendırdan geçirin. 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı ilave edin.
Elde ettiğiniz karışımı sarkma olan bölgelere sürün. Yarım saat cildinizde beklettikten sonra peeling yapar gibi ovalayarak cildinizden temizleyin. Haftada 2 kez uygulanabilir. Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.
menümü yazayım ama bugün çok kaçamaklar yaptım.
sabah
1 adet kepek ekmeğine tost
1 bardak çay
ara
yarım paketden fazla çiklolata
2 adet krep
1 avuç badem
bir tabak fasülye
annemler gidiyor yarın p.tesi bende başli,cam sporaaa=)))))ayy ne güzel atla valla ip hertarafı çalıştırıyoırmuss
sabah-öğle
2 köfgte
domates
biber
1 kupa çay
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
akşam
bir kase çorba
3 kaşık patlıcan
yoğurt
ara
2 kaşık irmik helvası
1 kupa çay
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:5 yaprak sarma+1 minik biber dolması
akşam:3 yaprak sarma
sabah
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 tk nutella
sucuklu omlet 3 çatal
yarım kk kaşar
öğle
hamburger ama minlkerden patates kızartmasının yarısını yedimm koca iki yudum=)
akşam
1 kuru patlıcan 1 biber dolması
ara yarım krep
Aslı kaç kişi olduk son tahlilde:) hayır yarın kaç kişiyi sayıcam ıcibaaa
27 ocak
hazoş:7+
tedis:7+
1.73:7+
aynalar:7+
oyagibi:7+
yas23:7+
fiyona:7+
pisiq:7+
pinkcat:1
emidaf:izinli
melekayşa:6
hani bi filmi vardı zeki-metin-kemal sunal ve halit akçatepenin,acıktıkça su içiyorlardıya ben de acıktıkça salatalık yiyorum su içiyorum göğnüm bulandı himmet abiii.
vav helva var ama hepsi gayet ölçülü
seviyorum seni kaptaaannnnnnn
arkadaşlar takımlar bildiğim kadarıyla 12 kişi oluyor değil mi biz fazla mıyız bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?