Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ben seni sarışın hayal etmiştim kız:)[/QUOT

üzgünüm değilim. seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama

olsun bebeğim tek hayal kırıklıgım bu olsun :))) ne bileyim nedense öyle geçmişti içimden ama çok hoş bir yüzün var ve o sevimli ısırmalık çocuklarında çok tatlı allah bagışlasın

olsun bebeğim tek hayal kırıklıgım bu olsun :))) ne bileyim nedense öyle geçmişti içimden ama çok hoş bir yüzün var ve o sevimli ısırmalık çocuklarında çok tatlı allah bagışlasın

teşekkür ederim.bende senin resimlerine bakıyorum.istanbuldasın demek bende çamlıca kız lisesinde okumuştum.çok severim istanbulu.

diyette sinirler geriliyo ya küçük şeyler bile kocaman problem gibi geliyor.yoksa en büyük imtihanı ben olayım bende ne var:):1::1:

yaptım limonlu karışımı ayy nasıl güzel olduuuu tenimm her yanıma sürdüm duştaaa hehehyyy yapcam haftada iki gün vallaa çok hoşuma gitti..kaç yaşındasın esen sen unuttum ben..dur bende ekliyim faceden

hmm bu arada ben karışımın yarısını yaptımmm ama bi daha ki sefere tamamını yapıpı her yanıma sürcemmm

hazal senin kilon çok iyi bence resimlerine bakıyorum gayet hoşsun diyete hiç gerek yok ki.ohooo utandım valla halimden gidip deli gibi spora vurucam kendimi:44::43::43:

hazal senin kilon çok iyi bence resimlerine bakıyorum gayet hoşsun diyete hiç gerek yok ki.ohooo utandım valla halimden gidip deli gibi spora vurucam kendimi:44::43::43:
ya canım doğum sonrası işte...verdim çoğunu zaten çok az kaldı..3 kilo daha verdim mi tamam 24 kilo aldımmm ben hamileyken

Back
X