- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.521
ay ben seni sarışın hayal etmiştim kız:)[/QUOT
üzgünüm değilim. seni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun bebeğim tek hayal kırıklıgım bu olsun :))) ne bileyim nedense öyle geçmişti içimden ama çok hoş bir yüzün var ve o sevimli ısırmalık çocuklarında çok tatlı allah bagışlasın
olsun bebeğim tek hayal kırıklıgım bu olsun :))) ne bileyim nedense öyle geçmişti içimden ama çok hoş bir yüzün var ve o sevimli ısırmalık çocuklarında çok tatlı allah bagışlasın
teşekkür ederim.bende senin resimlerine bakıyorum.istanbuldasın demek bende çamlıca kız lisesinde okumuştum.çok severim istanbulu.
teşekkür ederim.bende senin resimlerine bakıyorum.istanbuldasın demek bende çamlıca kız lisesinde okumuştum.çok severim istanbulu.
ben de severim İstanbul u. çamlıca da güzeldir. benim işyrim üsküdar da
ay bilmem ki bi ara içiyordu sanki şimdi noldu bilmiyorum bende yapicaktım şimdi tane karabiberim yokmuşş yarına kaldııhadi bakalım:) acaba aslı içebildi mi o yaptıgımız karışımı
diyette sinirler geriliyo ya küçük şeyler bile kocaman problem gibi geliyor.yoksa en büyük imtihanı ben olayım bende ne var:)![]()
ay bilmem ki bi ara içiyordu sanki şimdi noldu bilmiyorum bende yapicaktım şimdi tane karabiberim yokmuşş yarına kaldıı
hmm bu arada ben karışımın yarısını yaptımmm ama bi daha ki sefere tamamını yapıpı her yanıma sürcemmm
çosıkılaştırıcı nasıl oldu.beğendinmi?
ya canım doğum sonrası işte...verdim çoğunu zaten çok az kaldı..3 kilo daha verdim mi tamam 24 kilo aldımmm ben hamileykenhazal senin kilon çok iyi bence resimlerine bakıyorum gayet hoşsun diyete hiç gerek yok ki.ohooo utandım valla halimden gidip deli gibi spora vurucam kendimi:44:![]()
ben de deneyeyim bari. gerçi bana sür sür bitmez ama :))
hazal senin kilon çok iyi bence resimlerine bakıyorum gayet hoşsun diyete hiç gerek yok ki.ohooo utandım valla halimden gidip deli gibi spora vurucam kendimi:44:![]()
yaa çyle deme verdim ama önceki halimi görseydinnn....sende vericen oyacımmmmhehe hazal ın resimlerini görünce ben de böyle hissetmiştim:))
yaa çyle deme verdim ama önceki halimi görseydinnn....sende vericen oyacımmmm
kızlar brokoli sarımsaklı yogurtla süper oluyormus tavsiye ederim