- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.541
ben yiyim de kız atom bombası olsunnn artık hiç uyumaz=)
o neden? anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yiyim de kız atom bombası olsunnn artık hiç uyumaz=)
Hayyy maaşallahkızlar ben saatlerdir leslie ablamla beraberdim..
pek alıştım ben ablaya yaaa.
leslie1
leslie2
leslie3
tekrar
leslie1
leslie2
leslie3
ohhhh sefam olsunnnnnnnn
toplam da 1 saat45 dak.15 dak bisiklet
28 Ocak mesaj sayımı
Mihrace 7+
Aynalar 7+
Oyagibi 7+
Fiyona_07 7+
Tedis 7
Hazos87 7+
Rainandthesun 7+
Pisiq 7+
Pinkcat87 7+
Esennil 7+
Yas23 7+
1.73 izinli
Melekaysee izinli
e sütten bebeğe geçiyor yaa..brokoli falan çok gaz yapıyor..5 aydır gaz yapıcı hiç bişey yemedim mercimek çorbası bile içmedimmm..çok gazlı zaten kızz ödüm kopuyorro neden? anlamadım
ay hadi canım hayırlısı olur insallahhkızlar ben çıkıyorum. uykum geldi malum yarın sabah erken kalkıp görüşmeye hazırlanıcam. benim için dua edin lutfen.
öpüyorum hepinizi![]()
kızlar ben bugün yine cozuttum
sabah:1 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
akşam:2 tabak salçalı az yağlı çok acı makarna
ara yok
Ayy görüyomusun yaa canını istettim şimdi tühhh.ay bayılırım keşkege yaaaaaaaaaaaa![]()
Çok güzel bi menü,ben de çok severim brokoliyi bi ara ben de takmıştım hergün haşlayıp yoğurtla yiyordum,harika bi besin.bugün ki yediklerim
sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz
ara 1 kupa biberiye çayı
öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt
ara birkaç fincan siyah çay
akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş
spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler
Tam olarak nasıl bi karışım bu acaba benim de bi tarifim vardı aynı mı acaba?hadi bakalım:) acaba aslı içebildi mi o yaptıgımız karışımı
Hoşgeldin esen ikimiz aynı günlerde başladık sanırım inşaallah keyifle kilo veririz,bu arada ben de çoook severim çiğ köfteyi,eşim arada yoğurur,harika yaparhayır yumurta çiğ olurmu?bulgur acı filan yoğuruyorsun yeşillik ve yağda çırpılıp pişirilmiş yumurta karıştırıyorsun.eşim urfalı her pazar isterler oğlumla ikisi bende yaparım.ben konyadayım sen nerdesin?
İnşaallah hayırlısıyla olur ve senin için daha güzel bi ortam oluşur orada.kızlar ben çıkıyorum. uykum geldi malum yarın sabah erken kalkıp görüşmeye hazırlanıcam. benim için dua edin lutfen.
öpüyorum hepinizi![]()
İyiyiz tatlım sen nasılsın?selam, sabah girdim ama yazamadım netim çok yavaş. Nasılsınız kızlar..
Hayır tatlım çok olmamış,bence menülerde ekmek mutlaka olmalı (günde 4 dilim olabilir)gerçi seninkinde sabah 2 dilim tostla yemişsin,öğlen kurufasulye de ekmekten sayılıyomuş,mısır da sarmanın içi de ya bulgurlu ya da pirinçli onlar da ekmekten sayılır,bir de menüne yoğurt ,salata ve meyve eklesen daha iyi olur. .bugünkü menümü yazıyorum..
sabah
1 adet tost
1 çay
1 yumurta
öğle
yarım tabak kuru fasülye
6 adet lahana dolması
ara
1 kase mısır patlağı
akşam
4 adet lahana sarması
çok mu olmuş kızlar ya