- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.721
anemmm aslı dikkat ettt güzel yüzünde leker olmasınn
ohh mis gibi kokarsınnnn bebeğemmmmm
olmaz inş canım
dimi samırsak yersem süper olurum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anemmm aslı dikkat ettt güzel yüzünde leker olmasınn
ohh mis gibi kokarsınnnn bebeğemmmmm
e yanii sülümansız olmaz bebişimmm
hehee ay ay yawrum benim gidermiyim hiçç sizi bırakıpppp damarımdaki kan gibi oldunuz dermişimgitmeeeeeee sana muhtacııımmmm![]()
iyi hadi affettim o zamannn....bizde ne yapalım aynııı..annem gitti dünnn pofssssssssssss
ilknur bilinç altımıza öyle bi yerleşmişki püsküüt mezun etti kupa verdi biz hala izinlimi diye kendimizi avutuyoruz![]()
hoyttt yazdım bilemmmm
öperimm tiyzesiii öpmem mi yalar yutarımmmm..sende karnını sev bizim içinnnnnn minnoşuuu..mercimeği=)
oyy makarna makarna..
100 gr
pişmemişi 345
pişmişi 80 kalori
10 dk ip atladıysan![]()
kız biraz kilo verdin alıcan dikkat et be anamm![]()
atladım canım atladım 1dk ip 3 dk dinlenme 1dk ip 3 dk dinlenme uzun sürdü ama
düğünde makarna mı yapmışlar ilginç
çok spor yap cezalısın sen![]()
emine kilolarda sana 100 gr ver dur 100 gr ver dur diyormuş![]()
canım yağsız sossuz makarna 85 ... Ketçap atarsan 2 3 katına çıkar kaloriiay içim rahatladı ya.sağol canım
yemek değil de saça sürmekk pek bi kötü hahaha saçlar buramburamm kokarr=)olmaz inş canım
dimi samırsak yersem süper olurum![]()
eee yaniii pırtlatırsın artık çocukları hehehhhee olmaz tabi
sülümanı buluncada boş durmak yok her sene bir çocuk![]()
hehee ay ay yawrum benim gidermiyim hiçç sizi bırakıpppp damarımdaki kan gibi oldunuz dermişimPPPP bebeğin ilk öğrendiği kavram diyet hahaha:))
DDDD saol hayatımm :))
Allah kavuştursunnnnnnnn darısıdaaa bana olsun anneciğime kavuşayım bende inş.
DDDDDDD hehe ben yokmuşum gibi davranın rahat olun:)))
:)) anaa sırf ne dediğinnn görmek için geçmiş yapacağım:)))))
ayy öp öpp:)))
tamam severimmm tek tek sizin içinnnn:))
ilgisizz bıraktım miniği bu ara sevmiyorum ii gelecek
insallah canım kavuş sendeeeee...kız yok bişi demedim bee nerdesin diye bağırmıştım sadece hahahahasevv çocuğumu yaaa kızımı içime doğdu kızz olacakk=)ay içim rahatladı ya.sağol canım
alkışşşşşşşşşşşşş alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşsabah
1 dilim börek
1 bardak çay
öğle
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 portakal
2 gün öğlwen yokkkk amaaa.afferim kahvaltılar güzel artıkkkkkkızlarr size üçgünlük menümü yazayım sonradaa uykuya geçiş yapayım sonraa tekrar gelirimD
28 ocak cumartesi
sabah=öğlen: 2 dilim ekmek,5 zeytin,1kk peynir,1 yumurta,1 tk bal
ara:1 elma
akşam:1 dilim kek,1 tane kalburabastı
ara:1 kase mısır
ara:1 portakal,yarım ayva
29 ocak pazar
sabah=öğlen:1 yumurta,1 kk peynir,1bardak süt,1 pasta tabağı büyüklüğünde bazlama(rüyamda gördüm kalktım yaptım),2 tk reçel,1 tk bal
akşam:4 dilim pide,3 yaprak sarması,1 bardak ayran
ara:3 ceviz
ara:1 elma,1 portakal
30 oacak pazartesi
sabah:2 dilim ekmek,1 kupa süt,1 yumurta,1 kk peynir
öğlen:2 dilim pide
akşam:6 yaprak sarma,2 dilim pide,1 kase yoğurt
ara:3 ceviz
ara:1 elma 1 portakal (olacak)
hamur işinden kilo alınıyo zaten hehehhe..dikkat et hamur işlerini benim gibi olmak istemiyorsan heheşöyle menüleirmi okudumdaa kendimi çokk eleştriyorum of ilkoş n eo öyle hamur işi habire yemişssin püfss ondadırr wc yee gidemeyişin(( insan çorba yaparrrr
yerken hiç farkında değildim oysaa ofssssss
cumaya daha var telafi yap 1 gün geçerhiç sorma çıldıracağım ya alırsam nasıl yazarım cuma ay uyuyamam ben şimdi
ya şu makarna yı kaldırın walla hepsini yicem şimdikız yok yengeme gittim o makarna yapmış da onu yidim.ayrıca cezamı çekecem bugün 2 saat spor yapcem
allah korusuunnn.kızlar misafir geldi çıkıyom gelirim sonra
ben geldim bi geçmiş yapayım gelirim:) bu arada tansiyonum 13 e 7 çok mu yuksek kızlar. başım çok agrıyor