Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr size üçgünlük menümü yazayım sonradaa uykuya geçiş yapayım sonraa tekrar gelirim:DD

28 ocak cumartesi
sabah=öğlen: 2 dilim ekmek,5 zeytin,1kk peynir,1 yumurta,1 tk bal
ara:1 elma
akşam:1 dilim kek,1 tane kalburabastı:D
ara:1 kase mısır
ara:1 portakal,yarım ayva

29 ocak pazar
sabah=öğlen:1 yumurta,1 kk peynir,1bardak süt,1 pasta tabağı büyüklüğünde bazlama(rüyamda gördüm kalktım yaptım),2 tk reçel,1 tk bal
akşam:4 dilim pide,3 yaprak sarması,1 bardak ayran
ara:3 ceviz
ara:1 elma,1 portakal

30 oacak pazartesi
sabah:2 dilim ekmek,1 kupa süt,1 yumurta,1 kk peynir
öğlen:2 dilim pide
akşam:6 yaprak sarma,2 dilim pide,1 kase yoğurt
ara:3 ceviz
ara:1 elma 1 portakal (olacak)
afiyet olsun bebişimize yarasın :1: kahvaltılar meyveler çok güzel :46::46: arada pideler uçuşmuş:10:

ya şu makarna yı kaldırın walla hepsini yicem şimdi :56::56::56::56::56:

benim canımda yoğurtlu markarna istiyo :56::56::56:

nayse makarna lafını yasaklayalım en iyisi

menüşüm

sabah
1 dilim çavdar
2 zeytin
1 rafadan yumurta

öğlen
2 dilim kek

akşam
1 tabak taze fasulye

şimdide kahve içiyorumm

menün güzel canım meyve ye gece geç yatıyorsun

Son düzenleme:
şöyle menüleirmi okudumdaa kendimi çokk eleştriyorum of ilkoş n eo öyle hamur işi habire yemişssin püfss ondadırr wc yee gidemeyişin:((( insan çorba yaparrrr

yerken hiç farkında değildim oysaa ofssssss
ilknur kendini aştı uzmanlaştı:1::1: kendi menülerini eleştiriyo:9:

sabah bişey yemedim:(

öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)

ara yarım elma (gönül alma )

akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)

sabah bişey yemedim:(

öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)

ara yarım elma (gönül alma )

akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)
canımm sen öğlen yemeklerini nerde yiyosun işyerimi çıkarıyo

hoşgeldin şirineeee 13 7 çok yüksek değil ılık limonlu su iç sinirlerin yatışşsın şekerimmm:16:

haklısın bebeğim bu aralar tansiyonum hep yüksek bir ara stresten parmaklarım uyusuyordu şimdide bu çıktı. aslında dünya şeyime minare şeyime biriyimdir ama son 1 senedir sinirlerim çok yıprandı sanırım.
ben gidip bi ıhlamur demleyeyim

haklısın bebeğim bu aralar tansiyonum hep yüksek bir ara stresten parmaklarım uyusuyordu şimdide bu çıktı. aslında dünya şeyime minare şeyime biriyimdir ama son 1 senedir sinirlerim çok yıprandı sanırım.
ben gidip bi ıhlamur demleyeyim
insan istemediği ortamlarda olunca ruh hali değişiyo.. benim tipim bile değişti kikikikiki:35::35::35:

sabah
1 dilim ekmek
sucuklu omlet ama yarım
5 zeytin
yarım kk peynir

ara
1 kuru incir

öğle
yarım kase çorba
avcumun yarısı kdar fırında tavikk
2 dilim elma dilim patates
1 kaşık yoğurt
2 yk bulgur pilavı(dayanamadım ya canım çok istedii)

akşam
yemicim çünkü 1 tane poğaça yicimmmmm belki 2=)
bu arada menüme ek..metabolizma hızlandırıcıyı yaptım içitm yazmayı unutmuşum sabah öğlen akşam yarım bardak içtim..emziriyorum diye tırstım o yüzden yarımşar içtimmm

Back
X