Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu arada menüme ek..metabolizma hızlandırıcıyı yaptım içitm yazmayı unutmuşum sabah öğlen akşam yarım bardak içtim..emziriyorum diye tırstım o yüzden yarımşar içtimmm

ben öyle karışımlar içince tansiyonum acayip oluyo ya tavan yapıyo ya da çok düşüyor..

değişik güzel yemekler çıkıyo.. lokantada yediğini düşünüyordumm.. kız brokoliyi bıraktın mı öyle gaz yaparkii

BUGÜN YİYEMEDİM SABAH İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTTİM YA almadan çıkmışım. öglendede baktım brokolinin beyazı var ondan yedim:) karnıbahar yani. yarın öglen yemek için brokolim hazır.

evet canım ya 24 kilo aldım bennn=)))) öyle yersem alırım tabi ama doğumdan sonra hiç almadım ben hep verdimmmm

varya aslında hamilelikte çok alan doğum sonrası daha kolay zayıflıyor ama doğumda az alan doğumdan sonra çok alıyor hep duyardım bunu gerçekten doğru..

sabah 1 kase cornflakes
öğlen 1 tabak kereviz yemeği
ara aktivya yoğurt
akşam yarım tabak kereviz 2-3 çatal et kavurma

spor hiç yapamadım çünkü bgn evimin misafiri hiç eksik olmadı

bende iyiyim canım sağol
ya tatilde geldim geleli çıkmamıştım hava ne soğuk dışarı çıkanların hiç aklı yok ya

bide esin kuaför ne dedi biliyor musun günde sabah akşam 1-2 diş samırsak yut birkaç ayda beyazlar kaybolur dedi bek inandırıcı gelmedi ama olur mu ki :44::44::44:

evet var öyle birşey de anneciğim bu yüzden hastanelik oldu nerdeyse midesi deliniyordu.miden nazikse deneme derim birde sürekli koku geliyor geğirtiyor melesef.ben saçımı kendim boyuyorum bir tüpü ikiye bölüp çıkan yerlere dip boyası yapıyorum hem hertaraf zarar görmemiş olsun diye.

menüşüm

sabah
1 dilim çavdar
2 zeytin
1 rafadan yumurta

öğlen
2 dilim kek

akşam
1 tabak taze fasulye

şimdide kahve içiyorumm
wuwwww kek heeeee=))) güzel canım meünün

allahım sana geliyorum :18::18:sabah 7 de kalkıp sarmısaklı yoğurt hazırlayıp makarna yapicimmmmmm offff içim kıyıldı :56::56::56:
hahahah delii yaaaaaaa...

aslı bişi dicem de bilmem normalmi ama ben birçok meyveyi sevmiyorum bakamıyorum ve kokusuna tahammül edemiyorumm.. sebzeyi seviyorumm.. bi de ekmek:9:
benim bi arkadasım da senin gibi o da yyemez meyveee

sabah bişey yemedim:(

öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)

ara yarım elma (gönül alma )

akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)
güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ben öyle karışımlar içince tansiyonum acayip oluyo ya tavan yapıyo ya da çok düşüyor..
alla alla n,ye kiiii

varya aslında hamilelikte çok alan doğum sonrası daha kolay zayıflıyor ama doğumda az alan doğumdan sonra çok alıyor hep duyardım bunu gerçekten doğru..

bencede doğruymuşşş...sen az almişsin ben çokk..sen doğumdan sonra kilo almişsin ben vermişim=)))))test edildi onaylandı
sabah 1 kase cornflakes
ara aktivya yoğurt

güzell menün canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bizde bebekler var kilo versek yeter:)ben esen..esin rahmetli ablamın adıydı.

sabah bişey yemedim:(

öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)

ara yarım elma (gönül alma )

akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)

valla çok iyi sizin mideler baya küçülmüş ben dayanamazdım bukadarcık yemekle..tebrik ederim:42::42::42::42::42::42::42:

evet var öyle birşey de anneciğim bu yüzden hastanelik oldu nerdeyse midesi deliniyordu.miden nazikse deneme derim birde sürekli koku geliyor geğirtiyor melesef.ben saçımı kendim boyuyorum bir tüpü ikiye bölüp çıkan yerlere dip boyası yapıyorum hem hertaraf zarar görmemiş olsun diye.

ben de aynını yapıyorum sadece dipleri boyuyorum ayda bir bir de argan yağı ile masaj yapıyorum haftada 1

sabah 1 kase cornflakes
ara aktivya yoğurt

ooo sen aşmışsın ya ben yarın azaltıcam menümü en çok ben yiyorum galiba bu ne:):25::25::25:

argan yağını denemeli senin saçlar süperrr

kesinlikle önerirrim bir de sarımsaklı ısırganlı bir şampuan var onu da öneririm bir ara benim saclar fena dökülüyordu ve çok cansız görünüyordu ben saçıma fazla düşkünümdür o şekilde kurtardım fakat bende de beyaz var. e olsun ne yapayım yahu:)

argan yagını cildinize de sürebilrsiniz. lekeleri yok eder. bende küçük lekeler vardı güneş lekesi ve epilasyon lekesi. iyi geliyor. bir de badem yağını bir parça pamukla özellikle agız ve göz çevresine dairesel hareketlerle sürüp biraz bekletip temizleyin. kaz ayaklarının olusmasını engeller ama cildin en büyük dostu tabiki su hanımlar

Back
X