- Konu Sahibi Pinarbartu
- #65.761
benimde canım istiyo o zaman
kızlar ben çıkıyorum kızkardeşim yine başıma dikildi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde canım istiyo o zaman
kızlar ben çıkıyorum kızkardeşim yine başıma dikildi![]()
bu arada menüme ek..metabolizma hızlandırıcıyı yaptım içitm yazmayı unutmuşum sabah öğlen akşam yarım bardak içtim..emziriyorum diye tırstım o yüzden yarımşar içtimmm
değişik güzel yemekler çıkıyo.. lokantada yediğini düşünüyordumm.. kız brokoliyi bıraktın mı öyle gaz yaparkii
ben senin yerine sebze yerim sende benim için meyve ye dengeleyelimmm birbirimizi
![]()
evet canım ya 24 kilo aldım bennn=)))) öyle yersem alırım tabi ama doğumdan sonra hiç almadım ben hep verdimmmm
bende iyiyim canım sağol
ya tatilde geldim geleli çıkmamıştım hava ne soğuk dışarı çıkanların hiç aklı yok ya
bide esin kuaför ne dedi biliyor musun günde sabah akşam 1-2 diş samırsak yut birkaç ayda beyazlar kaybolur dedi bek inandırıcı gelmedi ama olur mu ki :44::44::44:
esin ve neslihan size ilknuru referans gösterem mezun oldu takımızdan hemde hamile olarak gönderdik yani hedefinize ulaşmakla kalmıyorsunuz bebekte veriyoz yanında![]()
wuwwww kek heeeee=))) güzel canım meününmenüşüm
sabah
1 dilim çavdar
2 zeytin
1 rafadan yumurta
öğlen
2 dilim kek
akşam
1 tabak taze fasulye
şimdide kahve içiyorumm
hahahah delii yaaaaaaa...allahım sana geliyorum :18::18:sabah 7 de kalkıp sarmısaklı yoğurt hazırlayıp makarna yapicimmmmmm offff içim kıyıldı![]()
benim bi arkadasım da senin gibi o da yyemez meyveeeaslı bişi dicem de bilmem normalmi ama ben birçok meyveyi sevmiyorum bakamıyorum ve kokusuna tahammül edemiyorumm.. sebzeyi seviyorumm.. bi de ekmek![]()
güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllsabah bişey yemedim
öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)
ara yarım elma (gönül alma )
akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)
alla alla n,ye kiiiiben öyle karışımlar içince tansiyonum acayip oluyo ya tavan yapıyo ya da çok düşüyor..
varya aslında hamilelikte çok alan doğum sonrası daha kolay zayıflıyor ama doğumda az alan doğumdan sonra çok alıyor hep duyardım bunu gerçekten doğru..
güzell menün canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsabah 1 kase cornflakes
öğlen 1 tabak kereviz yemeği
ara aktivya yoğurt
akşam yarım tabak kereviz 2-3 çatal et kavurma
spor hiç yapamadım çünkü bgn evimin misafiri hiç eksik olmadı
bizde bebekler var kilo versek yeter:)ben esen..esin rahmetli ablamın adıydı.
sabah
1 dilim börek
1 bardak çay
öğle
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
akşam
1 kase çorba
salata
ara
1 portakal
sabah bişey yemedim
öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)
ara yarım elma (gönül alma )
akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)
evet var öyle birşey de anneciğim bu yüzden hastanelik oldu nerdeyse midesi deliniyordu.miden nazikse deneme derim birde sürekli koku geliyor geğirtiyor melesef.ben saçımı kendim boyuyorum bir tüpü ikiye bölüp çıkan yerlere dip boyası yapıyorum hem hertaraf zarar görmemiş olsun diye.
sabah 1 kase cornflakes
öğlen 1 tabak kereviz yemeği
ara aktivya yoğurt
akşam yarım tabak kereviz 2-3 çatal et kavurma
spor hiç yapamadım çünkü bgn evimin misafiri hiç eksik olmadı
valla çok iyi sizin mideler baya küçülmüş ben dayanamazdım bukadarcık yemekle..tebrik ederim![]()
ben de aynını yapıyorum sadece dipleri boyuyorum ayda bir bir de argan yağı ile masaj yapıyorum haftada 1
argan yağını denemeli senin saçlar süperrr