- Konu Sahibi Pinarbartu
- #66.161
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
hoş geldin kelebeemm nasılsın
hoşşbuldukkkkkk çiçemmmmmmmmmmm iyyim sen nasılsınnnn![]()
bende iyiyim canım ne olsun temizlik yaptık yemek yaptık halamları bekliyoz
ne zaman geleceklerinide söylemediler sabah mı akşam mı bekliyoz işte
senin işler nasıl gidiyor
ohhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel işler bitmişşşşş maşlallaahhhhhh
bende işteyim canımm çalışıyorummm akşam olsada evime gitsemmm sıcacık diyodummm amaaa ablam çağırıyooo yegenler küsmüş bana gitmedim die![]()
daha bitmedi börek yapcam fırında tavuk var çıksında
taşındı mı iş yeri sizin
ayyyyyyyy acıktım şimdiiiiiii böreği felan duyunca
yok canım burda hava fenaaaaaa kar yağışı felan bide taşınacağımız yerın tadılatı uzadııııııı havadan dolayıı houyyy taşınsaydık bii hayırlısıyla![]()
hayırlısı olsun canım
diyet nasıl gidiyo yine bişi yimiyon mu sen![]()
kızlar ben kaçtıımm halamlar geldi![]()
heeyooo ben geldimmm nasılsınızz pamuk şekerleriiiiiiiii:)
mrb kızlar az önce kontör yüklemek için dışarı çıktım 1 saat yürüyüş yapıp gelicektim.. ben böyle soğuk görmedim en yakın yerden yükletip 15 dakika içinde eve koşa koşa döndüm.. ayak parmaklarım uyuştu.. :122:
hayır bebeeem pişman değilim deme pişmansın bi daha yapmıcan.. bize girenler zor çıkıyo be anammmmitiraf ediyorum:
dün cemle bulustuk nargileden önce çok açtım bir kaşarlı tost ve birkaç tane patates kızartması yedim ve açıkcası hiç pişman değilim:)
inş inş az kalori bol yağ yakmaGünaydın arkadaşlar,inşaallah bugün hepimiz için sağlıklı,az kalorili ve neşeli bir gün olur.
sonradan çalışmak çok zor geliyor özellikle de çocuklara çünkü onlar eve gelince annelerini karşılarında görmeye alışkınlar anne çalışınca çocuk zorlanıyor
o yüzden çalışacaksa bir anne çocuğun aklı yetmeden çalışmalı ki çocuk buna hep alışkın olsun yengem ilk çocuğunda çalışmıyordu yiğenim 5 yaşından sonra çalışmaya başladı çocuk bir zorlandı huysuzlandı sormayın ama yengemin 2. çocuğunda böyle bişey olmadı çünkü çocuk annesini hep çalışırken gördü
kızlar merhaba bgn işszilik maaşına başvurup defneyi memeden kesene kadar çalışmamaya karar verdim biraz da evde oturacam...
öyle sinir oluyorumki küçük beden elbiseleri görüncekızlar ben çıkıyorum.alış veriş merkezine gezmeye gitcez.ağzı açık ayran budalası gibi zayıflayınca giyeceğim kıyafetlere bakcem.öpüldünüzzz