Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar dün gelemedm kardeşimin d.günüydü ark lar vardı hazırlık fln yaptık bizde kaldılar bgn de kalcaklarmıs ama yedi mesajı doldurmaya calışcam...cezamı bgn yapamasam da yrn yapcam bgn yapmayı deniycem boş zamanım olursa..sizler napıosunuz?
kardeşinin doğum günü kutlu olsun o zaman..güzel mutlu umutlu yaşlar olsunnnn

selam millet nasılsınız
iyidir oyacım sen nasılsın moraller nasıl

menum

sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay

öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) Eki Görüntüle 338433

ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim

akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.
ayyy çok güzell canım..hemde çok sağlıklııı

yok yok yapamrıyım öylee bir hataaaaaa birdaahaa tövbeler töbesi:DDD

heheh yaramadı gittim yedim rahatladım :DDDDDD
yok yok azaltma sakınnn bence güzel yawsss emoş kendine baksın bu aralar cozutmuşD:DDDd tam dedikodu oldu hee:DDD

:DDD peki benden söylemeseyidii :DDDDD
bu ara yapmamaya karar verdim kendime başka meşgale buldum yoksaa boş buldukça mutfağa dalıyorumm
bebek yeleği örüyorum:DD

2 yaşmı hazalın yüreğine iner yaws:DD çok dimi beee:DDD
haklsıjn gördüm gördüm ah ah

:)))yerim ben senin miniği elde sallamış kuzucuk Allahım darısıda bana olsun inş....
görürmüyüzz büyümüşmüdür netten gelişimini takip ediyorum amaa görmeynce olmuyor:D

:Dbenceee ihmal etmee ilkincim vvalla çeneleri düşmüşş bu hatunları iki gündür geçmiş yapıyorumm parmaklarım yorulduuu

süpersin hayatımmmmmmmmmmmmm resimli menüü afiyet olsun
ay inmez mi yüreğime valla hemde öyle bi iner kiiiiiii..ayy ör ör çok şirin oluyorlarrr yerimm onlarııı..ne renk örüyorsun? beyaz ör de bari cinsiyet önemli olmasın=)

dün gece 1 de kardanadam yaptık kapının önüne:D çok gzldi
hoo kardan adamm=) bende istiyodum ama sıpa olunca olmuyorrr

şimdide siz okumaktan yorulun bakalım:DDD hıhh
iki günlük menümüde yazayımda tam olsun

31 Ocak salı
sabah:1 bardak süt
öğlen:1 tabak mercimekli köftee(10-15 tane vardı),1 bardak ayran
akşam:4 yaprak sarması
ara:2 ceviz
ara:1 elma 1 portakal

1 Şubat Çarşamba
saba:1 dilim ekmek ,1 bardak süt,4 zeytin,1 yumurta
öğlen :4 ceviz büyüklüğünde göveçte tavuk,salata,3 tane çiğ köfte (etsiz),2 yk kadae künefe,
akaşm: 1 kepçeden az çorba,1 tavuk budu,4 yk bulgur pilavı,2 yk z.yağlı pırasa,2 yk sütlaç
ara:1 elma,1 portakal,1/4 ayva

bügünüde yazayımm
sabah:1 bardak süt,1 poğaça
öğlen:1 tabak MAKarnAAAAAAAAAA,1 bardak portakal suyu
ara:3 ceviz
akşam: 1 tabak et haşlama,2 dilim ekmek
ara:1 elma,1 portakal
huuuuu hem künefe hem sütleçççç=)) kop kop ama güzel yediklerin canım sağlıklı efferimmmmmmmmm

ya çok sinir oldum yine tartıldım sabah sadece 300 gramcık vermişimm tartıyı kırcaktım vallaaaaaaaaaa..şimdi özgenin ödem söktürücü çayından yaptım yarına işe yarar mı ki acepp=))) bari 500 gram vereydimm heytt nerde1 kilo verdiğim günler off pofffffffffffffff

sağ eller havaya pırlantalar burya tek tasımı kendim aldm tek basıma kendm taktım girmesnler havaya:D

İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım,bugün sabahtan oğluşumu doktora götürdüm,suçiçeği olmuş,küçüğe de geçmese bari diye aşı yaptıralım küçüğe dedik ama dr gerek görmedi,Allah'tan Selim de hafif atlatıyormuş,küçükler de hafif atlatır o zaten mikrobu almıştır şimdiye kadar,aşıya gerek yok dedi doktorumuz, hadi hayırlısı,anlayacağınız kış günü çiçek açtık:1:.Oradan gelince de benim belim iyice ağrımaya başladı bütün gün yattım,dinlendim,sizler nasılsınız?

günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin:4::4::4:

sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki:21::21:

Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:
Oh ne güzel bi günaydınmış bu böyle ama ben kaçırmışım yine de dualara AMİİİN diyerek katılmak istiyorum:)).

günaydın canım artık bende sabah değil akşama doğru gircem okul açılıyo artık :50::50::50:
Ayy ben de ben de ....herzaman tatillerden sıkılırdım ve okul açılsın isterdim ama bu sefer zoruma gidiyor çünkü okulumuz çok soğuk yine belim tutulacak diye korkuyorum,ama böyle kötü şeyler düşünmemeliyim hayır hayır.:18::18::20::4::72::72:

ayy biliyorum o peyniri adanada annemden hiç eksik olmazzzzzzz hatta babam teker teker alır annem kesip kendi tuzlarrrrrrr çok daa güzle olurrrrr afiyet olsunn canımmmmm
Evet canım ben de kendim kesip tuzluyorum iyice salamura ettikten sonra yemeye başlıyorum,beyaz peyniri de severim ama bu peynir benim 1 numaram.

şimdide siz okumaktan yorulun bakalım:DDD hıhh
iki günlük menümüde yazayımda tam olsun

31 Ocak salı
sabah:1 bardak süt
öğlen:1 tabak mercimekli köftee(10-15 tane vardı),1 bardak ayran
akşam:4 yaprak sarması
ara:2 ceviz
ara:1 elma 1 portakal

1 Şubat Çarşamba
saba:1 dilim ekmek ,1 bardak süt,4 zeytin,1 yumurta
öğlen :4 ceviz büyüklüğünde göveçte tavuk,salata,3 tane çiğ köfte (etsiz),2 yk kadae künefe,
akaşm: 1 kepçeden az çorba,1 tavuk budu,4 yk bulgur pilavı,2 yk z.yağlı pırasa,2 yk sütlaç
ara:1 elma,1 portakal,1/4 ayva

bügünüde yazayımm
sabah:1 bardak süt,1 poğaça
öğlen:1 tabak MAKarnAAAAAAAAAA,1 bardak portakal suyu
ara:3 ceviz
akşam: 1 tabak et haşlama,2 dilim ekmek
ara:1 elma,1 portakal
Canım öncelikle menülerine hamiş menüsü gözüyle bakıyorum ve eleştiriyorum,salı günü sabah ve akşam çok az olmuş,hamile bir anne özellikle ilk 4 ay çok güzel beslenmeli her sabah 1bardak süt,1 yumurta,1 dilim peynir,1 tatlı kaşığı bal,5-6 zeytin ve 2 dilim ekmekten oluşan fix menün olmalı bence,çarşamba çok güzel,gelelim bugüne sabahın az,öğlen iyi ama yanına protein grubu bişey de olaymış daha iyi olurmuş,akşam gayet güzel afiyet olsun ,hamilelikte asıl kilo artışı 7. aydan sonra oluyo ozaman daha dikkatli ol canım ama lütfen sadece abur cubur,hamurişi ve tatlılardan uzak dur sağlıklı şeylerden fazla kısma annesi :emir_bebek:,ben birinci hamileliğimde 7.ayda 3 kilo birden almıştım:53::53::53:sonra da gersisi geldi zaten

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-doktora gittiğimiz için yapamadık
ÖĞLEN(13.00)
-1 gözleme
-1 kupa yeşilçay
ARA
yok
AKŞAM
-pirzola kızartma(kendi yağıyla,başka yağ yok)
-yoğurtlu yağsız brokoli
-1 dilim ekmek
ARA
-1 portakal
-1'er dilim elma ve ayva

Son düzenleme:
İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım,bugün sabahtan oğluşumu doktora götürdüm,suçiçeği olmuş,küçüğe de geçmese bari diye aşı yaptıralım küçüğe dedik ama dr gerek görmedi,Allah'tan Selim de hafif atlatıyormuş,küçükler de hafif atlatır o zaten mikrobu almıştır şimdiye kadar,aşıya gerek yok dedi doktorumuz, hadi hayırlısı,anlayacağınız kış günü çiçek açtık:1:.Oradan gelince de benim belim iyice ağrımaya başladı bütün gün yattım,dinlendim,sizler nasılsınız?

aa hadi yaa geçmiş olsun canım iyi bari hafif atlatıyormuşş..küçük oğluşun kaç yaşında canım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-doktora gittiğimiz için yapamadık
ÖĞLEN(13.00)
-1 gözleme
-1 kupa yeşilçay
ARA
yok
AKŞAM
-pirzola kızartma(kendi yağıyla,başka yağ yok)
-yoğurtlu yağsız brokoli
ARA
-1 portakal
-1'er dilim elma ve ayva
menünü çok beğendim canımmmm..bende su anlık iyi gidiyorum az yiyorum bugün yarın tartı var diye hehehe

Akadaşlar benden bugünlük bu kadar hepinizi öpüyorum akşam fırsatım olursa gelirim,sağlıkla kalın muckssss:16::16::16:.

görüşürüz canımmmmmmmmmmm

kızlar yarın arkadaşlarla buluşacam saat 10 a kadar herkes kilosunu bildirebilir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hımss afiyet olsun canımm bugüngü menün birazz fazla olmuş sanki canımmmmm
hangisine el atsam bilemedim yawsss:DDDd ben en iyisi susayım:DDDD

ay ben greve giriyorum ya dikicem ağzımı:17::17::25::25:

Back
X