- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.461
ecanım moralini bozma çok normal snein bu durumun ilk başladığımız gibi kilo veremeyiz vücut alışıyor
geçmiş olsun canım çabuk atlatırlar inş biz 3 kardeşiz bi ben su çiçeği olmuştum diğerleri hiç olmadılar belki küçüğe geçmemiştir
send ekendine dikkat et
Ayy ben de ben de ....herzaman tatillerden sıkılırdım ve okul açılsın isterdim ama bu sefer zoruma gidiyor çünkü okulumuz çok soğuk yine belim tutulacak diye korkuyorum,ama böyle kötü şeyler düşünmemeliyim hayır hayır.:18::18:
Akadaşlar benden bugünlük bu kadar hepinizi öpüyorum akşam fırsatım olursa gelirim,sağlıkla kalın muckssss.
"buda mı gol değil hakim bey,bu da mı gol değil bee
e
vet ya sanırım vücudum alıştı offffff..1 saat sonra falan spor yapicim bugunde yapmazsam kendimi aşağı aticimmmmmmmmmm
kız aslı o kadar o kötü çaydan içtim sabaha çözülür müyüm ki hahahhahaha..300 gr 500 olur mu dersin=)
iyi akşamlar kızlar ben sayım yapıp geliyorum
inşallah. biraz fazla yedim bu hafta ama spora güveniyorum.neslihana da başarılar diliyorum ikimizde bu hafta çok çalıştık,çok çaba gösterdik,bunlar aisbergin görünen yüzüydü eminim ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir performans göstereceğimizi düşünüyorum.rakiplerimiz çok güçlüydü ama elimizden geleni yaptık.
olmazsa da canınız sağ olsun ne diyelim deriz.teşekkür ederiz.
aaa aşkolsun bu da mı olmadı yani=(((((((((((((((önceki günlere göre daha iyi amaaaaaaaa ühüühühüühüü..tamam oza amn ben sana eğer kalkmazsam faceden mesaj atarım..kalkarsam buraya yazarım cınımmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin oyacımmmmmiyi akşamlar kızlar ben sayım yapıp geliyorum
en kötüü 300 hehehhehe=)))))kız meyveyi de yemezsem oturamam valla 3 e kadarrrrrcanım bu saatten sonra bişicik yeme
spor yap sabaha 500 gr bilemedun 450 gr en kötü ihtimal 400gr gider garantiii
hoşgeldin oyacımmmmm
en kötüü 300 hehehhehe=)))))kız meyveyi de yemezsem oturamam valla 3 e kadarrrrr
tmm yazdım ya yarım portikalll yarım elmaaaaaaaameyve ye canım ama az olsun
ellerine sağlık canım ciiden ya özge girmedi pek sankimmm..noldu kiii izinli mi aceppp=)ilkoşş gönülden bağlıı tabiii iki kızdık giriyor artık hehehhe01.02. mesaj sayımı
aynalar 7+
hazos87 7+
esennil 7
tedis 7+
pisiq 7+
oyagibi7+
pinkcat87 1 (2 tur saydım)
rainandthesun 7+
1.73 7+
fiyona_07 xxx(2 tur saydım)
emidaf 7+
melekaysee izinli
mihrace gönülden bağlı
01.02. mesaj sayımı
aynalar 7+
hazos87 7+
esennil 7
tedis 7+
pisiq 7+
oyagibi7+
rainandthesun 7+
1.73 7+
fiyona_07 3 (2 tur saydım)
emidaf 7+
melekaysee izinli
mihrace gönülden bağlı
ya çok sinir oldum yine tartıldım sabah sadece 300 gramcık vermişimm tartıyı kırcaktım vallaaaaaaaaaa..şimdi özgenin ödem söktürücü çayından yaptım yarına işe yarar mı ki acepp=))) bari 500 gram vereydimm heytt nerde1 kilo verdiğim günler off pofffffffffffffff
tmm yazdım ya yarım portikalll yarım elmaaaaaaaa
01.02. mesaj sayımı
aynalar 7+
hazos87 7+
esennil 7
tedis 7+
pisiq 7+
oyagibi7+
rainandthesun 7+
1.73 7+
fiyona_07 3 (2 tur saydım)
emidaf 7+
melekaysee izinli
mihrace gönülden bağlı
ben bu kalan 3 kiloyu 3 ayda anca veririm gibi görünüyoo=( kocişte yeter artık verme diyip duruyo tepemdeee...çirkin olurmusum daha da zayıflarsam alla sanki önceden farklıydımm 1 sene önce hıh
canım moralini bozma çok normal snein bu durumun ilk başladığımız gibi kilo veremeyiz vücut alışıyor
geçmiş olsun canım çabuk atlatırlar inş biz 3 kardeşiz bi ben su çiçeği olmuştum diğerleri hiç olmadılar belki küçüğe geçmemiştir
send ekendine dikkat et
verirsin canım ödem söktürücüyü dene
ben bu kalan 3 kiloyu 3 ayda anca veririm gibi görünüyoo=( kocişte yeter artık verme diyip duruyo tepemdeee...çirkin olurmusum daha da zayıflarsam alla sanki önceden farklıydımm 1 sene önce hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?