Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e
vet ya sanırım vücudum alıştı offffff..1 saat sonra falan spor yapicim bugunde yapmazsam kendimi aşağı aticimmmmmmmmmm

kız aslı o kadar o kötü çaydan içtim sabaha çözülür müyüm ki hahahhahaha..300 gr 500 olur mu dersin=)

tatil olsun diye bekliyoz valla çok soğuk hava
bide neden korkuyorum neslihan ben bileti sabah 8.30 a aldım pazar günü tatil uzasa bile akşam derler bend eo zamana kadar sivasa gitmiş olurum :18::18::18::18:

Akadaşlar benden bugünlük bu kadar hepinizi öpüyorum akşam fırsatım olursa gelirim,sağlıkla kalın muckssss.

sende kendine iyi bak canım

"buda mı gol değil hakim bey,bu da mı gol değil bee

cııkkk deeel

e
vet ya sanırım vücudum alıştı offffff..1 saat sonra falan spor yapicim bugunde yapmazsam kendimi aşağı aticimmmmmmmmmm

kız aslı o kadar o kötü çaydan içtim sabaha çözülür müyüm ki hahahhahaha..300 gr 500 olur mu dersin=)

canım bu saatten sonra bişicik yeme
spor yap sabaha 500 gr bilemedun 450 gr en kötü ihtimal 400gr gider garantiii

önemli olan yarışmaktı diyorsun
yok canım siz mutlaka takımda olacaksınız

tamam canım

01.02. mesaj sayımı
aynalar 7+
hazos87 7+
esennil 7
tedis 7+
pisiq 7+
oyagibi7+
pinkcat87 1 (2 tur saydım)
rainandthesun 7+
1.73 7+
fiyona_07 3 (2 tur saydım)
emidaf 7+
melekaysee izinli
mihrace gönülden bağlı

Son düzenleme:
ben bu kalan 3 kiloyu 3 ayda anca veririm gibi görünüyoo=( kocişte yeter artık verme diyip duruyo tepemdeee...çirkin olurmusum daha da zayıflarsam alla sanki önceden farklıydımm 1 sene önce hıh

01.02. mesaj sayımı
aynalar 7+
hazos87 7+
esennil 7
tedis 7+
pisiq 7+
oyagibi7+
rainandthesun 7+
1.73 7+
fiyona_07 xxx(2 tur saydım)
emidaf 7+
melekaysee izinli
mihrace gönülden bağlı
ellerine sağlık canım ciiden ya özge girmedi pek sankimmm..noldu kiii izinli mi aceppp=)ilkoşş gönülden bağlıı tabiii iki kızdık giriyor artık hehehhe

01.02. mesaj sayımı
aynalar 7+
hazos87 7+
esennil 7
tedis 7+
pisiq 7+
oyagibi7+
rainandthesun 7+
1.73 7+
emidaf 7+
melekaysee izinli
mihrace gönülden bağlı

canım doğrudur dün giremedim ne yazık ki işkura gittim sonra eve geldim arkadaşlar geldi onlarla oturduk giremedim...cezamız neyse çekecez artıkın :))

verirsin canım ödem söktürücüyü dene

tmm yazdım ya yarım portikalll yarım elmaaaaaaaa

afiyet olsun canım

01.02. mesaj sayımı
aynalar 7+
hazos87 7+
esennil 7
tedis 7+
pisiq 7+
oyagibi7+
rainandthesun 7+
1.73 7+
emidaf 7+
melekaysee izinli
mihrace gönülden bağlı

ellerine sağlık canım

ben bu kalan 3 kiloyu 3 ayda anca veririm gibi görünüyoo=( kocişte yeter artık verme diyip duruyo tepemdeee...çirkin olurmusum daha da zayıflarsam alla sanki önceden farklıydımm 1 sene önce hıh

kıskanıyo bence

ben geldim cicişim öpücüklerimi alayım lütfen

olsun 3 ayda ver yeter ki ver. sonrada koruma programı uygularsın 3 ay oooh süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…