- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.441
menum
sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay
öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) Eki Görüntüle 338433
ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim
akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.
İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım,bugün sabahtan oğluşumu doktora götürdüm,suçiçeği olmuş,küçüğe de geçmese bari diye aşı yaptıralım küçüğe dedik ama dr gerek görmedi,Allah'tan Selim de hafif atlatıyormuş,küçükler de hafif atlatır o zaten mikrobu almıştır şimdiye kadar,aşıya gerek yok dedi doktorumuz, hadi hayırlısı,anlayacağınız kış günü çiçek açtık.Oradan gelince de benim belim iyice ağrımaya başladı bütün gün yattım,dinlendim,sizler nasılsınız?
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-doktora gittiğimiz için yapamadık
ÖĞLEN(13.00)
-1 gözleme
-1 kupa yeşilçay
ARA
yok
AKŞAM
-pirzola kızartma(kendi yağıyla,başka yağ yok)
-yoğurtlu yağsız brokoli
-1 dilim ekmek
ARA
-1 portakal
-1'er dilim elma ve ayva
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-doktora gittiğimiz için yapamadık
ÖĞLEN(13.00)
-1 gözleme
-1 kupa yeşilçay
ARA
yok
AKŞAM
-pirzola kızartma(kendi yağıyla,başka yağ yok)
-yoğurtlu yağsız brokoli
-1 dilim ekmek
ARA
-1 portakal
-1'er dilim elma ve ayva
kızlar yarın arkadaşlarla buluşacam saat 10 a kadar herkes kilosunu bildirebilir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İyi akşamlar sevgili arkadaşlarım,bugün sabahtan oğluşumu doktora götürdüm,suçiçeği olmuş,küçüğe de geçmese bari diye aşı yaptıralım küçüğe dedik ama dr gerek görmedi,Allah'tan Selim de hafif atlatıyormuş,küçükler de hafif atlatır o zaten mikrobu almıştır şimdiye kadar,aşıya gerek yok dedi doktorumuz, hadi hayırlısı,anlayacağınız kış günü çiçek açtık.Oradan gelince de benim belim iyice ağrımaya başladı bütün gün yattım,dinlendim,sizler nasılsınız?
bildiririm ben aslı ama korkuyom ya
korkma canım korkunun ecele faydası yok
inş eksi görürsün
selam şekerimmmmmmmmmselam kızlar nasılsınız
10 mu=((((( neyse ben bebeği emzirmeye kalktığımda yazarım ozaman..faceden mesaj atsam sana olur mu telle? pc yi falan açmaya uğraşırsam uykum kaçar biliyorsun kız 3 te uyuyoooookızlar yarın arkadaşlarla buluşacam saat 10 a kadar herkes kilosunu bildirebilir miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaşar olmasaymış akşam daha güzel olurmuş benceeeebu günkü menüm
kahvaltı:yarım yumurta
1kk peynir
2 zeytin
yeşillik.yarım dilim kepek ekmek
ara:1 halley(kuyruklu yıldız):18::18:
öğle.1 tabak z.ıspanak yemeği
yarım dilim ekmek
ara.1portakal
1 elma
akşam:yarım dilim kepek ekmeği
1 kk kaşar
1kk kadar tavuk
4kaşık çorba
bitti
neyyyyyyyyyyyyyyy 2 yaş mı aslıı bak kendimi atıyorum 4. kattan aşağıı haberin olsunnnnnnnnnnn
menum
sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay
öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) Eki Görüntüle 338433
ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim
akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.
heheh yaramadı gittim yedim rahatladımDDDDD
yok yok azaltma sakınnn bence güzel yawsss emoş kendine baksın bu aralar cozutmuşDDDd tam dedikodu oldu hee DD
dün gece 1 de kardanadam yaptık kapının önüneçok gzldi
selam şekerimmmmmmmmm
10 mu=((((( neyse ben bebeği emzirmeye kalktığımda yazarım ozaman..faceden mesaj atsam sana olur mu telle? pc yi falan açmaya uğraşırsam uykum kaçar biliyorsun kız 3 te uyuyooooo
bu günkü menüm
kahvaltı:yarım yumurta
1kk peynir
2 zeytin
yeşillik.yarım dilim kepek ekmek
ara:1 halley(kuyruklu yıldız):18::18:
öğle.1 tabak z.ıspanak yemeği
yarım dilim ekmek
ara.1portakal
1 elma
akşam:yarım dilim kepek ekmeği
1 kk kaşar
1kk kadar tavuk
4kaşık çorba
bitti
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
1 çk bal
patatesli omlet=(
öğle
3 yk mantarlı et sote
yarım kase makarna
akşam
1 kase kadar pırasa yemeği
ara
yarım portakal
yarım elma
4 fincan özgenin verdiği ödem söktürücü çayy=) umarım sabaha çözülmüş olurum hehhehehehehhe
esen ve neslihan paylaşımlarınızdan memnunum yarın listeye almak istiyorum sizi ama kilo vererek girmenizi istiyorum takıma yeni üyenin kilo vermeden takıma alınması güzel olmuyor yarın tartınız eksiyi gösterdiğinde takımdasınız haberiniz ola...
aaa aşkolsun bu da mı olmadı yani=(((((((((((((((önceki günlere göre daha iyi amaaaaaaaa ühüühühüühüü..tamam oza amn ben sana eğer kalkmazsam faceden mesaj atarım..kalkarsam buraya yazarım cınımmmmmmmmmmmmmgüzel menü canım halleyede o kadar takma spor yaptın mı bakim yaptıysan kaymıştır o kuyruklu yıldız
sen yiyerek kilo verdiğin için menüne bişey demiyorum canım
ya çok sinir oldum yine tartıldım sabah sadece 300 gramcık vermişimm tartıyı kırcaktım vallaaaaaaaaaa..şimdi özgenin ödem söktürücü çayından yaptım yarına işe yarar mı ki acepp=))) bari 500 gram vereydimm heytt nerde1 kilo verdiğim günler off pofffffffffffffff
ayy çok kararlıyım bugun az yicimmmm hemdespor yapicimmmmm..yarına 500 gram olmalıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?