Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar resmen işi bıraktım dün zaten şirket distiribütörü değiştiği için çıkışımız yapılım tazminatlarımız verilmişti yeni distiribütöre geçiş yapılacaktı beni de dün aradılar bende çalışamıycağımı söledim işkurdanda mesaj geldi 8 ay boyunca işsizlik maaşı alacam bende o zamana kadar kızımı büyütüyim diyorum...çünkü süt iznimde bitiyor sürekli eve dönemiycem artık sıkı olacaktı kızımdan değerli değil sonra bakarım işe deedim artıkın...

canım nasıl basvurdun süreci anlatır mısın

hakkında hayırlısı olsun cnaım

sitrik acid :)))))))))))

what dedin gülüm

aslı ben yarın tüm gün yine egitimde olup akşam 17:00 de otobusle bursaya gidip tum haftasonu da egitim vericem. yıldırma politikası ayyuka çıktı yani anlayacagın. şöyle ki yarın sabahtan bugünün sayımını yaparım ama cumrtesi için girebileceğimin garantisi yok. uedaş ın misafirhanesinde kalıcam orada net varsa girerim ama ya yoksa???

ne yapıcaz

hoşgeldin canım bu aralar ihmal ediyon bizi

valla aslıcığım kardeşim burda cmrtesi ınuda gönderiyim 8 ay boyunca işsizim zaten bol bol girerim ama benim ufaklıktan çok fırsat kalmıyor gidecek diyede kalk demek istemiyorum pek..dünde eşimin dayısı hastaneye kaldırılmış bgn de hala orda inşallah iyi olur yaa eşim dayısına çok düşgün bende çok severim inşallah iyileşir...

sorun değil canım ben yaparım cumayı
kilonu nasıl bildirecen yarın sabah

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

sorun değil canım ben yaparım cumayı
kilonu nasıl bildirecen yarın sabah

yarın akşam gidiyorum bursya. yarın kilomu ildirip bugünün sayımını yaparım ama 7 paylaşımı garanti edemiyorum. cumartesi gecesi bursada misafirhanede kalıcam orda net varsa cumanın da sayımını yaparım. ama girmezsem anla ki net yok

tamam canım pazar mı döncen

canım nasıl basvurdun süreci anlatır mısın

tatlım ilk önce iş yerilden çıkartılman gerekiyor sonra sadece kimliğinle gidiyorsun..vezneye işsizlik maaşı için başvuracam diyorsun sana doldurman için bir form veriyolar onu doldurup sıra alıyorsun sıran gelince formu alıp kaydını yapıyolar sonra başka bi yere gidiyorsun orda da biri bişi kaydediyor en son bi masaya daha gönderdiler formu orda bıraktım döndüm...ama toplam 15 dk mı aldı hiç belge götürmene gerek kalmıyor çünkü herşey onlıne olarak görülüyormuş..ertesi günde msj geldi 8 aylık işsizlik ödeneğiniz onaylanmıştır ay sonunda kimliğinizle gidip en yakın ptt den paranızı alın diye...am bu işsizlik maaşından yararlanabilmek için en az 600 iş günü kesintisiz çalışman gerekiyormuş ben zaten 4 yıldır aynı iş yerindeydim sorun çıkmadı...

biliyorum canım son 3 yılda 600 gün lazımmış ben de de var o kadar hatta fazlası. ama bunlar beni çıkartmazlar popolarındna korkarlar

aslıı bgn kayınvalidemin günü vardı bende gittim ve tam cuma öncesi bi yedim bi yedim ki sorma gitsin beni öldürmek istersen seni anlayışla karşılarım......
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 kk dilim peynir 2 fincan şekersiz çay 1 haşlanmıi yumurta
öğlen varya neler yedim neler
2 adet içli köfte
1 dilim cevizli tarçınlı kek
2 yk un helvası
birde 1 kase aşure yedim :78::78::78:
yaa valla çok pişmanım içime bişiler kaçtı bgn yedim yedim doymadım
birde kardeşi hastanede ona rağmen yaptı günü yapmasaydı bunların hiçbiri yaşanmıycaktı tüm suçluşsu kayınvalidem hadi hep birlikte nefret edelim ondan
akşamda bişey yemedim haliyle off davul gibiyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…