- Konu Sahibi Pinarbartu
- #66.561
günaydın kızlar,hepinize hayırlı cumalar,sizlerin de kandili kutlu olsun,İlknurcum ben iyiyim canım sen nasılsın?kilo bildirimi yapıcam birazdan hazırlanıyorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar,hepinize hayırlı cumalar,sizlerin de kandili kutlu olsun,İlknurcum ben iyiyim canım sen nasılsın?kilo bildirimi yapıcam birazdan hazırlanıyorum :)))
kızlarrrr çok özendimmm bend ekilo bildirimi yapcağımmm sahah tartıldımm
59.900 ümDD 2,5 aylık oldu benim minik neredeysee
sadece 300-400 gr almışımDD tırs tırss çıktım tartıyaaaa göürnce sevindim hehe
ilkoş hamileliğini 30-6 kilo ile arasında tamamlayanlar var seçim seninkızlarrrr çok özendimmm bend ekilo bildirimi yapcağımmm sahah tartıldımm
yavaş yavaş olsun be kuzummmGünaydın arkadaşlar
kilo bildirimi yapıyorum. 121![]()
tbbbbbbbbbeveeeetttttttttt
kilo bildirimi:95
:79::87::81::124::129:
Günaydın arkadaşlar
kızlar günaydın nasılsınız ben bgn birdaha giremem büyük ihtimal eşimin dayısı vefat etti dün gece aslıcığım beni izinli saysın...
kilomu bildiriyorum ne eksik nede fazla 58,6 verememişim ama almamışımda en azından oda bişi...
kızlar öpüyorum hepinizi ben kızımı babamlara bırakıp cenazeye gidecem geri gelicem ama gelememe ihtamiline karşılık izinli sayılıyım...
geçen hFTA ...........:70.7
bu hafta..................: 70
toplam verilen ......: 700 gr
ay şu 69.9 göremedim gitti
kilo bildirimim:80.5(((((((((
inş canım spor yapmıyorum çalışmıyorum aktif bi hyatım yok o yüzden çok yavaş kilo veriyorummtebrikler canım.haftaya bırak 69.9 u inşallah 68 leri görürsün
günaydın ilkoşummmmmmmmmmmmmmgünaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrr nasılsınızzz bakimm
bugün kilo bildirim günü inş. güzel rakamlar görmüşssünüzdür tartınızdaaaaa
:))) Ay okadar sürmz inş. yawssss en kısa zamanda düzene girsin bıdığın uykuları,
yelek örüyorum ilkdefaaa çok şirin oluyor inş. becerebilrimDD sarı örüyorum yaaa beyazda var yerlerinde
DD
sütlacı kayınvalidem ve kayın pederim ısrarr etti bende yemekten sonra yiyeyim dedimDozaman kızdılarrr öyle diyorsun o kalıyor yemiyorsun dediler söz istediler yemekten 1 saat sonra falan yedim
D
yaaaa üzülme vermişsinnnnGünaydın arkadaşlar
tamam ona da kızıyımm=))))valla öyleee ayrılmak istemicem bendeeeeeeeemihrace seni şu meşhurr manda gibi öpüyorrrr:)
kaçakk özge kaçak özegee, hazalcımm birazda ona yüklenseneee kızzzzzzzzzzzzzz
DD çek çek cezanı ceza güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok yok verirsin okadar sürmezzz yawssss ama benim gibi ayrılmak istemeyebilirisn verdikten sonraDD
günaydın tatlımmmmmmmmmmgünaydın kızlar
hayırlı kandiller
hayırlı tartılar
aaa gerçekten miii..canım başınız sağolsunnnnnnnkızlar günaydın nasılsınız ben bgn birdaha giremem büyük ihtimal eşimin dayısı vefat etti dün gece aslıcığım beni izinli saysın...
kilomu bildiriyorum ne eksik nede fazla 58,6 verememişim ama almamışımda en azından oda bişi...
kızlar öpüyorum hepinizi ben kızımı babamlara bırakıp cenazeye gidecem geri gelicem ama gelememe ihtamiline karşılık izinli sayılıyım...
çok güzell cicimmmmmmmgeçen hFTA ...........:70.7
bu hafta..................: 70
toplam verilen ......: 700 gr
ay şu 69.9 göremedim gitti
ayy çok iyi canım ya süper gidiyorsunnnkızlarrrr çok özendimmm bend ekilo bildirimi yapcağımmm sahah tartıldımm
6 kilo muuu..kıuz boşversneeee mankenler gibi ebru şallı mı olcak başımızaaaaaaaaaa..korkma bee veriliyorrrilkoş hamileliğini 30-6 kilo ile arasında tamamlayanlar var seçim senin![]()
![]()
tebriklerrrrrrrrrrrkilo bildirimim:80.5(((((((((
süpersin canımmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrkilo bildirimi
geçen hafta:85.1
şimdi:83.8
1.3 kilo gitmiş yaşasınnnnnnnnnnnn
65 kiloyum ........
kızlar ikinizinde çizelgesi görünmüyor ne kadar vermişsiniz anlayamadımmmmmm ama esen vermiş sanırım kii kop kop dans ediyor heheh tebrikleri kızlarrrrrrrrrrrrrrmevlüd kandiliniz kutlu olsun ben de 72.3![]()
cısta cıstaaaaeveeeetttttttttt
kilo bildirimi:95
:79::87::81::124::129: