Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar,hepinize hayırlı cumalar,sizlerin de kandili kutlu olsun,İlknurcum ben iyiyim canım sen nasılsın?kilo bildirimi yapıcam birazdan hazırlanıyorum :)))

günaydın kızlar,hepinize hayırlı cumalar,sizlerin de kandili kutlu olsun,İlknurcum ben iyiyim canım sen nasılsın?kilo bildirimi yapıcam birazdan hazırlanıyorum :)))

Saolasın canım seninde kandiin mübarek olsunn,

Allah iylik versinn dahada iyi olun inş. hadi yap dört gözle bekliyoruzzz:))) ben bile yaptım kilo bildirimi hahaha

kızlarrrr çok özendimmm bend ekilo bildirimi yapcağımmm sahah tartıldımm
59.900 üm:DDD 2,5 aylık oldu benim minik neredeysee
sadece 300-400 gr almışım:DDD tırs tırss çıktım tartıyaaaa göürnce sevindim hehe

canım al biraz al.dikkat etme demiyorum ama etini ve meyveni eksik etme.süt iç bol bol ve yoğurt ye.bebişin bunlara ihtiyacı var.her türlü alacak bunları bebişin sen yemezsen depolarından alacak ve bu seni müthiş yorgun düşürecek.depolarında yoksa da bebişin istediklerini canın çekecek ve yemeye başlayacaksın.ben et yemem neredeyse hiç ve hamile kaldığımda B 12 iğnesi oluyordum et yemediğimden dolayı.ilk 3 ay öyle geçti sonra bende bir et sevdası sorma.haftada 6 kebap yiyordum.doktorum bebişin ihtiyacı var da ondan canın çekiyor diyordu.ondan dolayı daha çok kilo aldım hamileliğimde.sen de herşeyden ye lütfen yeeeeeeeeeeeeeeeee

sadece 300-400 gr almışım:DDD tırs tırss çıktım tartıyaaaa göürnce sevindim hehe
ilkoş hamileliğini 30-6 kilo ile arasında tamamlayanlar var seçim senin:49::49: :1::1:

kızlar günaydın nasılsınız ben bgn birdaha giremem büyük ihtimal eşimin dayısı vefat etti dün gece aslıcığım beni izinli saysın...
kilomu bildiriyorum ne eksik nede fazla 58,6 verememişim ama almamışımda en azından oda bişi...
kızlar öpüyorum hepinizi ben kızımı babamlara bırakıp cenazeye gidecem geri gelicem ama gelememe ihtamiline karşılık izinli sayılıyım...

başınız sağolsun canım

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrr nasılsınızzz bakimm
bugün kilo bildirim günü inş. güzel rakamlar görmüşssünüzdür tartınızdaaaaa
günaydın ilkoşummmmmmmmmmmmmm

:))) Ay okadar sürmz inş. yawssss en kısa zamanda düzene girsin bıdığın uykuları,
yelek örüyorum ilkdefaaa çok şirin oluyor inş. becerebilrim:DDD sarı örüyorum yaaa beyazda var yerlerinde:DDD

sütlacı kayınvalidem ve kayın pederim ısrarr etti bende yemekten sonra yiyeyim dedim :DDozaman kızdılarrr öyle diyorsun o kalıyor yemiyorsun dediler söz istediler yemekten 1 saat sonra falan yedim :DD

oy yerim ben onun yeleğinii..var ya bi sürü örün o kadar çok ihtiyaç oluyor kiii..kusuyor ediyor bi sürü gerekiyorrrrr

Günaydın arkadaşlar

kilo bildirimi yapıyorum. 121 :(
yaaaa üzülme vermişsinnnn

mihrace seni şu meşhurr manda gibi öpüyorrrr:):54::54::54::54::54::54:

kaçakk özge kaçak özegee, hazalcımm birazda ona yüklenseneee kızzzzzzzzzzzzzz

:DDD çek çek cezanı ceza güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok yok verirsin okadar sürmezzz yawssss ama benim gibi ayrılmak istemeyebilirisn verdikten sonra:DDD
tamam ona da kızıyımm=))))valla öyleee ayrılmak istemicem bendeeeeeeee

günaydın kızlar

hayırlı kandiller

hayırlı tartılar

:16::16:
günaydın tatlımmmmmmmmmm

kızlar günaydın nasılsınız ben bgn birdaha giremem büyük ihtimal eşimin dayısı vefat etti dün gece aslıcığım beni izinli saysın...
kilomu bildiriyorum ne eksik nede fazla 58,6 verememişim ama almamışımda en azından oda bişi...
kızlar öpüyorum hepinizi ben kızımı babamlara bırakıp cenazeye gidecem geri gelicem ama gelememe ihtamiline karşılık izinli sayılıyım...
aaa gerçekten miii..canım başınız sağolsunnnnnnn

geçen hFTA ...........:70.7
bu hafta..................: 70
toplam verilen ......: 700 gr

ay şu 69.9 göremedim gitti
çok güzell cicimmmmmmm

ayy çok iyi canım ya süper gidiyorsunnn

ilkoş hamileliğini 30-6 kilo ile arasında tamamlayanlar var seçim senin:49::49: :1::1:
6 kilo muuu..kıuz boşversneeee mankenler gibi ebru şallı mı olcak başımızaaaaaaaaaa..korkma bee veriliyorrr

kilo bildirimim:80.5:((((((((((
tebriklerrrrrrrrrrr

ya bu arada ben kötü bişey yaptımm yazayımmm

önce iyiden başliyimm
50sağ 50 sol bacak hareketi
50 sağ 50 sol düz bacak hareketi
20-20 yarım mekik
100 bel hareketii daha yapamadım kız durmadııı=(((

kötüye geçiyorum saat 1 gibi kocişle dedik film izleyelim nasılsa kız uyumuyor

patlamiş mısır ne kadar yedim bilmiyorumm
yarım şişe bira=(((
bunları yiyip içmeseydim daha az çıkardım tartıdaaaaaaaaa

kilo bildirimi
geçen hafta:85.1
şimdi:83.8

1.3 kilo gitmiş yaşasınnnnnnnnnnnn
süpersin canımmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr

65 kiloyum ........

mevlüd kandiliniz kutlu olsun ben de 72.3:32::32:
kızlar ikinizinde çizelgesi görünmüyor ne kadar vermişsiniz anlayamadımmmmmm ama esen vermiş sanırım kii kop kop dans ediyor heheh tebrikleri kızlarrrrrrrrrrrrrr

eveeeetttttttttt

kilo bildirimi:95

:79::87::81::124::129:
cısta cıstaaaa:21:

nuray izne ayrılmıştı ama kilo bildirimi yapacaktı onu bekliyorum gelmezse izne ayrıldı diye yazarım şimdi liste hazır ama biraz daha bekleyecem kızlar nuray gelir belki

02.02.2012 mesaj sayımı

Aynalar 7+

Hazos87 7+

Esennil 7+

Pisiq 7+

Tedis 7+

Pinkcat87 7+

Rainandthesun 7

Fiyona_07 7+

1.73 izinli

Melekaysee izinli 6

Oyagibi 7+

cem de geçenlerde aynı öneride bulundu ilkoş:) evlenelim dedi alt tarafı gidip imza atıcaz sen de al bütün haklarını öyle çık dedi. sonra istersen boşanır işlerimiz yoluna giricne tekrar evleniriz dedi. oldu gözlerim doldu dedim ben de:)

bu arada pazartesi gittiğim iş görüşmesinden ses çıkmadı. görüştüğüm bayan cuma ya kadar bilgi veririm demişti. olumlu yada olumsuz ama tık yok. böyle durumlarda olumsuzu haber vermezler zaten.

Back
X