Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor yapman lazımmmm bu menüyle

dünkü menümm

iftarda

2 kase çorba
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar

yeşil çayy

sahurda

1tk bal
3 zeytin
1 milföy

selam kızlar nasılsınız 2 gündür ark lar vardı ya öyle yorulmusum ki 1 de uyandm 10 saat uyumusum nerdeyse:)))

hazal, esen, saliha günaydın kızlar nasılsınız
günaydın cınımmmmmmmmm.iyiyim valla nasıl olayımmmmm..etrafi toplicim birazdan temizlik yapıcam yine yarım yamalak kızla hehehe=) ütü varrr ayyyyy çok iş varrr

teşekkür ederim ama kendi evimize taşınıcaz.kiradan kurtulucaz eşyaları da değiştiriyoruz direk oraya gidecek hepsi ben sadece mutfak ve giysileri ayarlıyorum hevesle yapıyo insan zor gelmiyo

oo süper o zaman..taşınmak keyifli olurr..hayırlı olsun eviniz cnaımm..gzel günlerde oturun darısı başımıza=)
günaydın kızlarr yeni uyanıverdimm soğuktan hiçbişi yapmak istemiyorumm

günaydın canımm..ay burda güneş var bugun yaşaşsınn cam bile açık su an kaç gündür acamıyordum bile ohhhhhhhhh
kahvemi içip çıkıyorum yürüyüş yapıcam bugün. bakalım donmadan olacak mı?
görüşürüz aslı

oh yap yap yürüyüşş ne güzel ..havalar güzelleşse bende kızmı arabasına koyup açık havada yürümek istiyorummmmmmmmmm
spor yapman lazımmmm bu menüyle
bencede=((((((((((((

dünkü menümm

iftarda

2 kase çorba
yarım kase yoğurt
1 dilim çavdar

yeşil çayy

sahurda

1tk bal
3 zeytin
1 milföy
anamm çok azmışşşş

selam kızlar nasılsınız 2 gündür ark lar vardı ya öyle yorulmusum ki 1 de uyandm 10 saat uyumusum nerdeyse:)))
ohh iyi yapmişsin ilkincim zaten tatil bitti son günlerin tadını çıkarrr

yaa bizim kız yine sapıtmaya başladı 3.30 da uyudu gibi yarım saat da ara ara mızlandııı ayyy tanrım ne zaman bitecek bu gece uykusu çilesiiii...

tecrübeli annişlerrrr yardım edin bana yaaa uyku saatini nasıl geri çekicemmmm ne yapıcammmm

teşekkür ederim ama kendi evimize taşınıcaz.kiradan kurtulucaz eşyaları da değiştiriyoruz direk oraya gidecek hepsi ben sadece mutfak ve giysileri ayarlıyorum hevesle yapıyo insan zor gelmiyo

allah güle güle oturmanızı nasip etsin canım

valla hazalcım ben hep saatle büyüttüm çocukları belli saatlerde yedirdim belli saatlerde yatırdım öğleden akşamları geç uyursa hem huzursuz olur hemde uykuyu kaçırır derdi annem.gerçi her çocuk farklı ama ben çok sıkıntı çekmeden alıştırdım bir iki gece erken uyusa alışır zaten.saati gelince nerde olsa uyuturdum.gece uyandığında ışığı filan açmadan tekrar uyutmaya çalışsan uyumuyo mu?gazı mı var,karnı mı doymuyo?

ooo afiyet olsunnnnnn

gel beraber olsun şekerim.dün arkadaşa gittim çok ilginç birşey yaptı 3 kişilik kahveyi fincanlara şekerini suyunu ayarlayıp koydu sonra cezve kullanmadan direk ocağın üzerine fincanları yerleştirdi.hem çabucak hemde bol köpüklü kahve pişirdi.bende denedim lakin alırken taşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…