- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.681
sabah
yemedim
öğle
1 dilim börek
3 kaşık havuçlu bezelyeli salata
2 bardak çay
1 dilim pasta
akşam
1 kase çorba
ara
1 portakal
1 elma
günaydın kızlar herkese
tebrik ediyorum herkesi bu hafta 3. olduk :13::13::13:
sırasıyla 1., 2., 3. olduk bu böyle devam etmesin başa dönsün
oyy taşınmak mıı çok zor iş yaaaaaaaaaherkese günaydın..akşam "yalan dünyayı" izleik sonra yattık sabah erken kalktığımız için erkenden uyku geliyor..çok güzeldi .anane ve orçun süperdi.ne güldük ya
yakında evimize taşınıcaz bu yüzden yavaş yavaş toparlanıyorum akşama kadar bir sürü işim var.herkes için güzel bir gün olsun.
vayy süpermiş yaaaaaaaaa tebrikler herkesiiiiiiiiiiiiigünaydın kızlar herkese
herkese bol kilo vermeli günler diliyorum süper takımın süper kızları
vay be süperrr:109::129:
vayy süpermiş yaaaaaaaaa tebrikler herkesiiiiiiiiiiiii
teşekkürler kızlar
canım şimdiden kolay gelsin ev taşımak zor iş
teşekkür ederim ama kendi evimize taşınıcaz.kiradan kurtulucaz eşyaları da değiştiriyoruz direk oraya gidecek hepsi ben sadece mutfak ve giysileri ayarlıyorum hevesle yapıyo insan zor gelmiyo
hazal, esen, saliha günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar herkese
günaydınn kıız niyetliyim 2 ay bugün 3.günü çoğu gittihazal, esen, saliha günaydın kızlar nasılsınız
tbb çok güzelgünaydın kızlar herkesetebrik ediyorum herkesi bu hafta 3. olduk :13::13::13:sırasıyla 1., 2., 3. olduk bu böyle devam etmesin başa dönsün
akşamı çok güzel geçirmişsin afiyet olsunnsabahyemedimöğle1 dilim börek3 kaşık havuçlu bezelyeli salata2 bardak çay1 dilim pastaakşam1 kase çorbaara 1 portakal1 elma
iyidir sen.mola verdim ay canım kahve çekti sanba da yapayım mı karşılıklı içeriz.yanına da küçük lokumlardan koyucam 2 tane çok değil
günaydın kızlarryeni uyanıverdimm soğuktan hiçbişi yapmak istemiyorumm
günaydınn kıız niyetliyim 2 ay bugün 3.günü çoğu gitti
amin canım inş hepimizin dualrı kabul olmuşturherkesin kandilini kutluyorum dualarınızın kabul olması dileğiyle...
tembelliğimden yapamıyorum sporkızlar ben bu gün kendime ödül günü ilan etmiştim..eee kolay degil 21 kilo...çok ama çoookkkkk yedim açıkcası..ama içim elvermedi spora yükleniyom ben de 1 saat pisiklet bindim.şimdi leslie ler yapıcammm1-2-3- ve terde debelenme (oya nın sözü ile mandca hareketlerr)
tebrikler canım
merak etme 60 larıda göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?