- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.721
yaa bizim kız yine sapıtmaya başladı 3.30 da uyudu gibi yarım saat da ara ara mızlandııı ayyy tanrım ne zaman bitecek bu gece uykusu çilesiiii...
tecrübeli annişlerrrr yardım edin bana yaaa uyku saatini nasıl geri çekicemmmm ne yapıcammmm
allah güle güle oturmanızı nasip etsin canım
aa süper tamam haftaya birinci olalım ben varım
günaydınn kıız niyetliyim 2 ay bugün 3.günü çoğu gitti
amin.çok teşekkür ederim.evime geçeyim belki resim koyarım.fikir almak adına ben çook baktım.belki birilerine faydam olur.
gel beraber olsun şekerim.dün arkadaşa gittim çok ilginç birşey yaptı 3 kişilik kahveyi fincanlara şekerini suyunu ayarlayıp koydu sonra cezve kullanmadan direk ocağın üzerine fincanları yerleştirdi.hem çabucak hemde bol köpüklü kahve pişirdi.bende denedim lakin alırken taşırdım
ben çıkıyom kızlar.. sizlere iyi sohbetler .bana temizlikte kolay gelsinnnnnnn
olur canımm.. daha çok açken canımın çektiği şeyleri yiyorumki; isteğim zamn geçtikçe kabarmasınn sonra saldırıya geçmiiimafiyet olsun canım sahurda yumurta yersen tok tutuyo
ya bizimkinin uyku saati 3 gibi..sinir oluyorum yaaaa..baykuş gibi oldukk yemin ederimm..karnı doyuyor..kilo alışı gayet iyi ek beşine de geçmedik daha sadece anne sütü alıyor..11 de ışığı kapatıyoruz ama nafileeeee...gaz sorunumuz çoktu ama şimdilerde pek yok 15 gündür falan gaz ilacı da kullanmıyorum artık..1 haftadır huysuzlanmıyorda ama uyumuyordaa işteee..cin gibii vallaaa..ahh bi uyusa 1-2 gece erken amaaa nerdeeeeee.bi keresinde aşı olmuştu fitil verdik 9 da uyudu şaştık kaldık ama sadece 1 geceee.sonra yine aynıııııı..elimizden geleni yapıyoruz uyutmak için ama nafileee yook uyumuyorrr..ama gece uykusna geçince de uyanmıyor 7 saaat uyuyo kesintisiz sonra emiyo tekrar uyuyo 3 saat ben uyandırıyorum zorlaaa=(valla hazalcım ben hep saatle büyüttüm çocukları belli saatlerde yedirdim belli saatlerde yatırdım öğleden akşamları geç uyursa hem huzursuz olur hemde uykuyu kaçırır derdi annem.gerçi her çocuk farklı ama ben çok sıkıntı çekmeden alıştırdım bir iki gece erken uyusa alışır zaten.saati gelince nerde olsa uyuturdum.gece uyandığında ışığı filan açmadan tekrar uyutmaya çalışsan uyumuyo mu?gazı mı var,karnı mı doymuyo?
emoş ya öğleden sonra da öyle çok uyumuyor tüm gün 2 3 saat falan uyuyordur yarımşar saattenn..gündüz uyumazsa deliriyor durmuyorrr.kucağa aldım mı hemen bayılıyorr..denedik başaramadıkkkk=((ögleden sonra uyutmamaya çalış canımmm
benim de bitmedi hala cam silmek dendi kafama takıldı cam sildim hehehehheee..çekmeceleri düzelttim..toz aldım hala süpürüp silemedimm..kız da mızlanmaya başladıı zaten uykusu geldi belli offffffffff..daha yemek de yapmadımmbugün temizlik le ugraştım yoruldum ama bitmedi işim yaaa
güzel canım gayet sağlıklıııııı1.5 saat yürüdüm hava güneşli ve çok soğuk değildi açtım kulaklıkları harika oldu çok özlemişim normalde her sabah 1 saat yürüyoruz arkadaşlarımla ama bu sene soğuklar mahvetti.
ben menümü yazayım akşama "semazen gösterisine"gidicekmişiz.
sabah:1 yumurta 3 zeytin.1kk peynir. 1 dilim tambuğday ekmeği şekersiz çay
ara.1 portakal.yarım elma
öğle:1 ton balıklı sanviç
ara:1 salep
akşam:1 kase çorba
salata
2 ızgara köfte
1 bardak ayran
bitti
yaa bizim kız yine sapıtmaya başladı 3.30 da uyudu gibi yarım saat da ara ara mızlandııı ayyy tanrım ne zaman bitecek bu gece uykusu çilesiiii...
tecrübeli annişlerrrr yardım edin bana yaaa uyku saatini nasıl geri çekicemmmm ne yapıcammmm
gel beraber olsun şekerim.dün arkadaşa gittim çok ilginç birşey yaptı 3 kişilik kahveyi fincanlara şekerini suyunu ayarlayıp koydu sonra cezve kullanmadan direk ocağın üzerine fincanları yerleştirdi.hem çabucak hemde bol köpüklü kahve pişirdi.bende denedim lakin alırken taşırdım
bende içmiştim öyle arkadaş yaptıydı elektirikli ocakta ama.ben denemedim hiç.güzel oluyo fincanda sıcak oldugu için sogumuyo..
1.5 saat yürüdüm hava güneşli ve çok soğuk değildi açtım kulaklıkları harika oldu çok özlemişim normalde her sabah 1 saat yürüyoruz arkadaşlarımla ama bu sene soğuklar mahvetti.
ben menümü yazayım akşama "semazen gösterisine"gidicekmişiz.
sabah:1 yumurta 3 zeytin.1kk peynir. 1 dilim tambuğday ekmeği şekersiz çay
ara.1 portakal.yarım elma
öğle:1 ton balıklı sanviç
ara:1 salep
akşam:1 kase çorba
salata
2 ızgara köfte
1 bardak ayran
bitti
iftar için son 5 dk
önce biraz yeşil çay içicem
15 dk sonra
4 parmak kadar kete
akşam rezene ıyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?