Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ögleden sonra uyutmamaya çalış canımmm

bende içmiştim öyle arkadaş yaptıydı elektirikli ocakta ama.ben denemedim hiç.güzel oluyo fincanda sıcak oldugu için sogumuyo..

2 dilim börek ve 1 bardak ayran 1 ince dilim kabak(fırında) yedim .ay çatlıycam midem bulanıyo..çok geldi herhalde..

1.5 saat yürüdüm hava güneşli ve çok soğuk değildi açtım kulaklıkları harika oldu çok özlemişim normalde her sabah 1 saat yürüyoruz arkadaşlarımla ama bu sene soğuklar mahvetti.
ben menümü yazayım akşama "semazen gösterisine"gidicekmişiz.

sabah:1 yumurta 3 zeytin.1kk peynir. 1 dilim tambuğday ekmeği şekersiz çay

ara.1 portakal.yarım elma

öğle:1 ton balıklı sanviç

ara:1 salep

akşam:1 kase çorba
salata
2 ızgara köfte
1 bardak ayran
bitti

iftar için son 5 dk

önce biraz yeşil çay içicem

15 dk sonra

4 parmak kadar kete

akşam rezene ıyyyyyy

ya bizimkinin uyku saati 3 gibi..sinir oluyorum yaaaa..baykuş gibi oldukk yemin ederimm..karnı doyuyor..kilo alışı gayet iyi ek beşine de geçmedik daha sadece anne sütü alıyor..11 de ışığı kapatıyoruz ama nafileeeee...gaz sorunumuz çoktu ama şimdilerde pek yok 15 gündür falan gaz ilacı da kullanmıyorum artık..1 haftadır huysuzlanmıyorda ama uyumuyordaa işteee..cin gibii vallaaa..ahh bi uyusa 1-2 gece erken amaaa nerdeeeeee.bi keresinde aşı olmuştu fitil verdik 9 da uyudu şaştık kaldık ama sadece 1 geceee.sonra yine aynıııııı..elimizden geleni yapıyoruz uyutmak için ama nafileee yook uyumuyorrr..ama gece uykusna geçince de uyanmıyor 7 saaat uyuyo kesintisiz sonra emiyo tekrar uyuyo 3 saat ben uyandırıyorum zorlaaa=(

ögleden sonra uyutmamaya çalış canımmm
emoş ya öğleden sonra da öyle çok uyumuyor tüm gün 2 3 saat falan uyuyordur yarımşar saattenn..gündüz uyumazsa deliriyor durmuyorrr.kucağa aldım mı hemen bayılıyorr..denedik başaramadıkkkk=((

bugün temizlik le ugraştım yoruldum ama bitmedi işim yaaa
benim de bitmedi hala cam silmek dendi kafama takıldı cam sildim hehehehheee..çekmeceleri düzelttim..toz aldım hala süpürüp silemedimm..kız da mızlanmaya başladıı zaten uykusu geldi belli offffffffff..daha yemek de yapmadımm

güzel canım gayet sağlıklıııııı

Son düzenleme:

böyle uyku getirici şeyler yedirip içirsen işe yaramaz mı acaba

ayy ne ilginçmiş fincana bişi olmuyor mu peki

güzel bir menü canım

iftar için son 5 dk

önce biraz yeşil çay içicem

15 dk sonra

4 parmak kadar kete

akşam rezene ıyyyyyy

allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…