Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bugün 3 gibi uyandım

1 dilim çavdar
2 zeytinn

rezene+yeşilçay karışımı içiyorum şuan

akşam bişi yemicem

salişim avatarın çok hoş..

ben spora kaçıyorum canım..aslı vardımı acaba sivasa ugramamış buraya ama umarım yolculugu iyi geçmiştir.ayşe de yollarda herhalde daha

gelmedigine göre.

allahım yollardaki insanlara kolaylık versin.kazasız belasız yerlerine varmak nasip etsin inşallah

ben bugün 3 gibi uyandım

1 dilim çavdar
2 zeytinn

akşam bişi yemicem

ıııııııııı hepsi bumu saliha :44:

ay utandım senin yediklerinin yanında benimkilerden yaa:30:

Son düzenleme:
bencede iyi yapıyuorsun bende atıyorum buzluğa iyi oluyor elinin altında olması herdakka uğraşılmıyorrr
annem geçen geldiğinde baklava yapmıştı ama bal dökmemiş.. kutuya doldurmuş.. lazım olunca biraz alıp şerbet yapıp üzerine döküyorumm.. hazır güzel oluyo.. bide nohutla fasulyeyi suyla şişirip buzluğa atıyorumm.. pratikk ama offffffff misafir olmayınca :53:

ben spora kaçıyorum canım..aslı vardımı acaba sivasa ugramamış buraya ama umarım yolculugu iyi geçmiştir.ayşe de yollarda herhalde daha

gelmedigine göre.

allahım yollardaki insanlara kolaylık versin.kazasız belasız yerlerine varmak nasip etsin inşallah
tsk cınımmm miuwwwwwwwww :54:

amin canım inş kazasız belasız sağsalim gelir hepsi

ben bugün 3 gibi uyandım

1 dilim çavdar
2 zeytinn

akşam bişi yemicem
kız dalga mı geçiyorsun sen yaaaaa.nu ne böyle yemek mi olurrr..çok ama çok sağlıksızzzzzzzzzzzz...sen niyetli misin yine bugun

gelmedigine göre.

amin cnaımm
annem geçen geldiğinde baklava yapmıştı ama bal dökmemiş.. kutuya doldurmuş.. lazım olunca biraz alıp şerbet yapıp üzerine döküyorumm.. hazır güzel oluyo.. bide nohutla fasulyeyi suyla şişirip buzluğa atıyorumm.. pratikk ama offffffff misafir olmayınca :53:
hehe ayy mis gibi olur yaaaaaaa

sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1/4 simit
avuç içi kadar ev pidesi
1 ç.k.tereyağ
1 y.k. acılı domates biber
1 kk peynir

ara:
1 türk kahvesi
serçe parmak kadar karamio

akşam:(çay saatinde yani)
6 adet yaprak sarma
1/2 kase yogurt
1kase keşkek
5 adet acı turşu
1/2 dilim revani

emoşş ne olduu sana böyleeeeeeeeeeeee
benden 1 kilooo yani 94 hedefimmm
benimde 500 grammmmm

mrb kızlarr okullar açılsada şu sınıf dolsa falan yani :1:
bencedeeeeeeeeeeeeeeeee

çılgın şey.maşallah.aslında özledim bebiş sevmeyi ama babamızla kızım istemiyolar.kıskanç şeyler
hehehe sen istiyormusun ayy zor yaaaa ben 2. yapmayı düşünmüyorum yaa

oh maşallah elliler bikiniden bahsedebiliyor ne güzel.biz etekli mayodan kurtulur muyuz ki :((((((:43::43::43::43::43::43:
ayy evet biz kızlarımızla aynı renk bkini alcazz yaza hehehehhehe..özge de bende =)

yemek yapcam ona bakıodm cnm:) bi de akvaryumun motorunu temizledm :)
ellerine salık cicim

hazalcım kahveyi fincanda ayarlayıp direk ocağın üstünde pişiriyorsun büyük ocak 3tane alıyor saplar dışarı olacak şekilde fincana bişey olmuyor.bol köpüklü oluyor tek sorun taşırmadan alabilmek

hmm anladım canım
hanımlar bizim bugün gezme.alışveriş.pazar işleri günümüz çok yorgunum ama okul hazırlıkları filan var daha çocukları yıkıyacağım.menümü yazayım gece giremem artık.

sabah:1 haşlanmış yumurta
2 marul.4 zeytin 1kk peynir
1 dilim b.ekmek

öğle:1 dilim kepek ekmeğinden tost(minicikti) 2 bardak ıce tea

ara mandalina

akşam:1 kase tarhana çorbası
1 tabak z.pırasa
2 kaşık yoğurt
ekmek yermiyim bilmiyorum yersem yarım dilim k.ekmeği

2 fincan yeşil çay
akşam ekmek yemezsen çok güzelll

kızlar bgn eşimin dayısının yemekli mevlüdü vardı ama kociş çok hasta gidemiycez...acaba ayıp olur mu ki diye düşünüyorum ama cenaze yapılırken çok yhağmur vardı benimki hem çok ıslandı hemde çok üzüldü anlarlar heralde hastalanmış dediğiklerinde...

aslında böyle yerlere gitmek çok güzel oraya kalabalık yapmak.... ama hasttaysanız tabii size kalmışş
:27:

kız dalga mı geçiyorsun sen yaaaaa.nu ne böyle yemek mi olurrr..çok ama çok sağlıksızzzzzzzzzzzz...sen niyetli misin yine bugun
l
yok niyetli değilim bugün ara verdimm..

dün gece sahur niyetine fazla kaçırdım bugün telafi etcemm.. çok acıkırsam çorba içebilirim

dün güzel bi kalça karın hareketi gördümm

kedi gibi 4 ayak üstüne yerdeyiz
bacağmızı önce tam karnımıza çekiiyoruz sonra tavana tekme atar hareketi yapıyoruz..

hem bacak ham karın kem kalça hareketi..

denemeye değer zaten yapınca baya geriyo
:8::8:

dün güzel bi kalça karın hareketi gördümm

kedi gibi 4 ayak üstüne yerdeyiz
bacağmızı önce tam karnımıza çekiiyoruz sonra tavana tekme atar hareketi yapıyoruz..

hem bacak ham karın kem kalça hareketi..

denemeye değer zaten yapınca baya geriyo
:8::8:

platesin içinde de var o haraket sen plates yapsana hem karın hem göbek hem bacak her yerini çalıştırıyor...

04.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil ................7+
rainandthesun.......
7+
fiyona_07..............7+
1.73......................7+
oyagibi..... izinli
tedis.........izinli