Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohh canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle,gülerek oturun yeni evinizde,biz de yaklaşık 2 sene önce kendi evimize taşındık eşyaları da değiştirmeyi istedik ama bebişimiz var diye erteledik iyiki de öyle yapmışız çünkü bizim küçük beter böcek:))) Allah bütün evi olmayanlara da nasip etsin güzel evler inşaallah.
teşekkürler .eksik olma

Esencim menün harika tam sağlıklı bi diyet menüsü olmuş,akşam benim yerime de seyret semazenleri,Elif Şafak'ın AŞK kitabını okuduktan sonra Hz.mevlananın öğretileri ilgimi çekmeye başladı şimdi de bab_ı esrar diye Ahmet Ümit'in bi romanını okuyorum iyice merakımı cezbetti bu konu .

ben de çok severim aşkı.ben şems hayranıyım.burda onun atıldığı kuyunun üzerinde türbesi ve sembolik mezarı var.tabi şemsin naaşı nerde bilemiyorum.keşke olsaydı. onun maneviyatını hissetmek isterdim.mevlananın türbesine gelince inanılmaz bir huzur veriyor ben her girdiğimde ağlarım onu hissedebiliyorsun.orda.babasının mezarı var vasiyet etmiş oğlumu yanıma gömmeyin diye yanına gömmüşler ayağa dikilmiş cenazesi.şimdi dik duran bir tabut var.onu görünce zaten çok etkileniyorsun.
çok güzel onların ayak bastıkları yerde bulunmak hele şems.onu görmeyi çok istedim:16::16:

Şimdi de bugünkü menümü yazayım ama öncesinde dünkü menüme ek olarak akşam biraz kaçamaklar yaptım haberiniz ola:17:
SABAH
-2 dilim tambuğday ekmeği
-1 kk peynir
-2 yeşil zeytin
- 4,5 adet para büyüklüğünde sosis:((
-2 kupa yeşilçay

ARA
1 adet eti combo

ÖĞLEN-yok
ARA-yok

AKŞAM
-çeyrek ekmek arası sucuk
-2 kupa yeşilçay

ARA
-çeşitli meyveler

yinede oldukça az yemişsin.devam

kızlar bu arada benim minnoş dönmeyi öğrendi sırt üstü yatarken hooppp yüzüstü dönüyorrrr..biz çeviriyoruz o dönüyoo sonra kızıyor geri dönemedi diye yoruluyoooo napcaz bilmem deli gibi hahahhahaaaaaaaaaaaa

çılgın şey.maşallah.aslında özledim bebiş sevmeyi ama babamızla kızım istemiyolar.kıskanç şeyler

saat 09
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
1 adet parmak sosis
1 adet yeşil zeytin

ara
1 nescafe 3 ü 1 arada

ögle
1 dilimkep.ekmegi
1 kk peynir

akşam:
2 dilim börek
1 bardak ayran
1 dilim fırında kabak

ara:
1 / 2 greyfurt
1 avuç leblebi
1 dilim börek
oo şahanesin eminecim börekler yarasın:53::53::53:çorba sebze salata şeklinde yeseydin tok tutardı.börek yemiyorum pişiryorum tadına bile bakmıyorum baksam yerim biliyorum.ama bir süre yemiyecez işte sık biraz.hadi ya yapma yemeeeeeeeeee

canım çok bekletme zaten soğukta içebilirsiniz diyolar ama bende sevmiyorum bekliyince..birde yeşil çay karın bölgesinde ki yağları yakmada çok yardımcı oluyormuş her gün iç canım bu karışımdan..yaza bişi kalmadı pöööffff bikiniler için hazır olmalıyız

oh maşallah elliler bikiniden bahsedebiliyor ne güzel.biz etekli mayodan kurtulur muyuz ki :((((((:43::43::43::43::43::43:

hanımlar bizim bugün gezme.alışveriş.pazar işleri günümüz çok yorgunum ama okul hazırlıkları filan var daha çocukları yıkıyacağım.menümü yazayım gece giremem artık.

sabah:1 haşlanmış yumurta
2 marul.4 zeytin 1kk peynir
1 dilim b.ekmek

öğle:1 dilim kepek ekmeğinden tost(minicikti) 2 bardak ıce tea

ara mandalina

akşam:1 kase tarhana çorbası
1 tabak z.pırasa
2 kaşık yoğurt
ekmek yermiyim bilmiyorum yersem yarım dilim k.ekmeği

2 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1/4 simit
avuç içi kadar ev pidesi
1 ç.k.tereyağ
1 y.k. acılı domates biber
1 kk peynir

ara:
1 türk kahvesi
serçe parmak kadar karamio

akşam:(çay saatinde yani)
6 adet yaprak sarma
1/2 kase yogurt
1kase keşkek
5 adet acı turşu
1/2 dilim revani

oo şahanesin eminecim börekler yarasın:53::53::53:çorba sebze salata şeklinde yeseydin tok tutardı.börek yemiyorum pişiryorum tadına bile bakmıyorum baksam yerim biliyorum.ama bir süre yemiyecez işte sık biraz.hadi ya yapma yemeeeeeeeeee

evet haklısın tadına bakıyım dedinmi gidiyo..ben ilk baştaki azmime ve irademe geri dönemiyom yaa..

oh maşallah elliler bikiniden bahsedebiliyor ne güzel.biz etekli mayodan kurtulur muyuz ki :((((((:43::43::43::43::43::43:

:52::52::52:

evet benimkide etekli gül kurusu geçen yaz dar geliyodu.popo kısmından yukarı kalkıyodu bu sene nasıl olcak bakalımm:23::23:

Son düzenleme:
hanımlar bizim bugün gezme.alışveriş.pazar işleri günümüz çok yorgunum ama okul hazırlıkları filan var daha çocukları yıkıyacağım.menümü yazayım gece giremem artık.

sabah:1 haşlanmış yumurta
2 marul.4 zeytin 1kk peynir
1 dilim b.ekmek

öğle:1 dilim kepek ekmeğinden tost(minicikti) 2 bardak ıce tea

ara mandalina

akşam:1 kase tarhana çorbası
1 tabak z.pırasa
2 kaşık yoğurt
ekmek yermiyim bilmiyorum yersem yarım dilim k.ekmeği

2 fincan yeşil çay

soguklar benide vurdu .sebzeleri ayaz almış ya yiyecek dogru dürüst sebze yok.bu hafta marul ve ot doldurcam dolabı...

çok yedim ya :40:

spor yapayım şimdi:8:..

leslie ablanmla buluşmaya gidiyom :23::23:

ben sporları tamamlayınca gelirim..:10:

Son düzenleme:
mrb kızlarr okullar açılsada şu sınıf dolsa falan yani :1:

ay saliha yapma yaaa..

sabah kalk koştur koştur kahvaltı hazırla yedir çocukları hazırla kendin hazırla saat07 ile 08 arası motor takılmış gibi oluyom ben.

hastaneye zor atıyom valla .servise girince sporcunun finishe vardıgı gibi derin bi ohhh çekiyom..

sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1/4 simit
avuç içi kadar ev pidesi
1 ç.k.tereyağ
1 y.k. acılı domates biber
1 kk peynir

ara:
1 türk kahvesi
serçe parmak kadar karamio

akşam:(çay saatinde yani)
6 adet yaprak sarma