- Konu Sahibi Pinarbartu
- #66.861
yarasın emoşş bende rezene ve yeşilçayı birlikte demledim içiyorumm
ben de form çayı mısır püskülü sinameki tarçın karıştırdım demledim şimdi spordan sonra içerim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarasın emoşş bende rezene ve yeşilçayı birlikte demledim içiyorumm
evet canım spor şartama çokda değil eğer şimdi yediysen bunları saat erken
ben bugün 3 gibi uyandım
1 dilim çavdar
2 zeytinn
rezene+yeşilçay karışımı içiyorum şuan
akşam bişi yemicem
annem geçen geldiğinde baklava yapmıştı ama bal dökmemiş.. kutuya doldurmuş.. lazım olunca biraz alıp şerbet yapıp üzerine döküyorumm.. hazır güzel oluyo.. bide nohutla fasulyeyi suyla şişirip buzluğa atıyorumm.. pratikk ama offffffff misafir olmayıncabencede iyi yapıyuorsun bende atıyorum buzluğa iyi oluyor elinin altında olması herdakka uğraşılmıyorrr
sinemakiyi uzun süreli kullanmıyorsun demiben de form çayı mısır püskülü sinameki tarçın karıştırdım demledim şimdi spordan sonra içerim..
zaten 3 te uyandm ben çoluk çocuk yok iş te yok yani enerji harcamıyorumki.. siz yemezseniz nasıl ayakta duracaksınızıııııııııı hepsi bumu saliha :44:
ay utandım senin yediklerinin yanında benimkilerden yaa![]()
tsk cınımmm miuwwwwwwwwwsalişim avatarın çok hoş..
ben spora kaçıyorum canım..aslı vardımı acaba sivasa ugramamış buraya ama umarım yolculugu iyi geçmiştir.ayşe de yollarda herhalde daha
gelmedigine göre.
allahım yollardaki insanlara kolaylık versin.kazasız belasız yerlerine varmak nasip etsin inşallah
iyi erkenmiş spor yaparsan atarsın zaten çok değil yediklerinen son saat 4 gibi yedim
ayy keşke benim kardeşim gelse bütün işlerimi yapptırırdımmvalla bir haftadır kardeşim bende gitmesini çok özlemiştim ama şimdi gitmesini 4 gözle bekliyorum her gün ev temizlemekten fenalık geldi üstüme...
kız dalga mı geçiyorsun sen yaaaaa.nu ne böyle yemek mi olurrr..çok ama çok sağlıksızzzzzzzzzzzz...sen niyetli misin yine bugunben bugün 3 gibi uyandım
1 dilim çavdar
2 zeytinn
rezene+yeşilçay karışımı içiyorum şuan
akşam bişi yemicem
salişim avatarın çok hoş..
ben spora kaçıyorum canım..aslı vardımı acaba sivasa ugramamış buraya ama umarım yolculugu iyi geçmiştir.ayşe de yollarda herhalde daha
gelmedigine göre.
allahım yollardaki insanlara kolaylık versin.kazasız belasız yerlerine varmak nasip etsin inşallah
hehe ayy mis gibi olur yaaaaaaaannem geçen geldiğinde baklava yapmıştı ama bal dökmemiş.. kutuya doldurmuş.. lazım olunca biraz alıp şerbet yapıp üzerine döküyorumm.. hazır güzel oluyo.. bide nohutla fasulyeyi suyla şişirip buzluğa atıyorumm.. pratikk ama offffffff misafir olmayınca![]()
sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1/4 simit
avuç içi kadar ev pidesi
1 ç.k.tereyağ
1 y.k. acılı domates biber
1 kk peynir
ara:
1 türk kahvesi
serçe parmak kadar karamio
akşamçay saatinde yani)
6 adet yaprak sarma
1/2 kase yogurt
1kase keşkek
5 adet acı turşu
1/2 dilim revani
benimde 500 grammmmmbenden 1 kilooo yani 94 hedefimmm
bencedeeeeeeeeeeeeeeeeemrb kızlarr okullar açılsada şu sınıf dolsa falan yani![]()
hehehe sen istiyormusun ayy zor yaaaa ben 2. yapmayı düşünmüyorum yaaçılgın şey.maşallah.aslında özledim bebiş sevmeyi ama babamızla kızım istemiyolar.kıskanç şeyler
ayy evet biz kızlarımızla aynı renk bkini alcazz yaza hehehehhehe..özge de bende =)oh maşallah elliler bikiniden bahsedebiliyor ne güzel.biz etekli mayodan kurtulur muyuz ki((((
43:
![]()
ellerine salık cicimyemek yapcam ona bakıodm cnm:) bi de akvaryumun motorunu temizledm :)
hazalcım kahveyi fincanda ayarlayıp direk ocağın üstünde pişiriyorsun büyük ocak 3tane alıyor saplar dışarı olacak şekilde fincana bişey olmuyor.bol köpüklü oluyor tek sorun taşırmadan alabilmek
akşam ekmek yemezsen çok güzelllhanımlar bizim bugün gezme.alışveriş.pazar işleri günümüz çok yorgunum ama okul hazırlıkları filan var daha çocukları yıkıyacağım.menümü yazayım gece giremem artık.
sabah:1 haşlanmış yumurta
2 marul.4 zeytin 1kk peynir
1 dilim b.ekmek
öğle:1 dilim kepek ekmeğinden tost(minicikti) 2 bardak ıce tea
ara mandalina
akşam:1 kase tarhana çorbası
1 tabak z.pırasa
2 kaşık yoğurt
ekmek yermiyim bilmiyorum yersem yarım dilim k.ekmeği
2 fincan yeşil çay
kızlar bgn eşimin dayısının yemekli mevlüdü vardı ama kociş çok hasta gidemiycez...acaba ayıp olur mu ki diye düşünüyorum ama cenaze yapılırken çok yhağmur vardı benimki hem çok ıslandı hemde çok üzüldü anlarlar heralde hastalanmış dediğiklerinde...
yok niyetli değilim bugün ara verdimm..kız dalga mı geçiyorsun sen yaaaaa.nu ne böyle yemek mi olurrr..çok ama çok sağlıksızzzzzzzzzzzz...sen niyetli misin yine bugun
l
ayy keşke benim kardeşim gelse bütün işlerimi yapptırırdımm![]()
dün güzel bi kalça karın hareketi gördümm
kedi gibi 4 ayak üstüne yerdeyiz
bacağmızı önce tam karnımıza çekiiyoruz sonra tavana tekme atar hareketi yapıyoruz..
hem bacak ham karın kem kalça hareketi..
denemeye değer zaten yapınca baya geriyo![]()
neslihan bence de bu hafta gaz verelim birbirimize 1 er kilo verelim.
oh maşallah elliler bikiniden bahsedebiliyor ne güzel.biz etekli mayodan kurtulur muyuz ki((((
43:
![]()