- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #66.961
yaa bakıcı çok zor iş.nasıl güveniyorsun canım ya bizim de seneye mecburen öyle olacakk içim içimi yiyor şimdidenn
afiyet olsun canımmmbugün menüm karışık oldu :26::26::26::26:
sabah
1 poğaça
1 bardak meyve suyu
öğle
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek
akşam
1 küçük kase kısır
1 dilim yaş pasta
1 kurabiye
2 kupa çay
kızlar merhaba ben geldim.özledim valla sizleri.annemi gönderdim şimdi biraz geçmiş yapayım
çüşş 5 mi sende bebek baktın hehehnapim soğuktan yataktan çıkmak istemedimm gecede 5 gibi uyumuştumm
ayy evet ya spor yapp süper olacaksın yazaaavalla canım 2 gündür bogazımı tutamıyom bari spor yapıp yakayım diyom
ayy ne güzellllllllbenim çocuklar bakıcılarını çok severler..
hele nöbetlerde orda kalmayı yatmaya bayılıyolar..
inşallah seninde güvenebilecegin iyi bi bakıcın olur..
emoşş öbür resmine göre çooookk fark var çok zayıflamışsın acayip beğendim yaza tam fıstık olacaksınnnnnnnnn
yaaa çok fark var valla emoşş bayıldımmmkırmızılılar yazın çekilmişti canım ..
aslında buraya koyup öncesi sonrası yapcaktım beceremedim ya ...
ben çıkıyorum kızlar yarın hepimiz için az kalori alımlı çok yağ yakımlı..
mutlu saglıklı birgün olsun inşallah
çüşş mü ya ööretmenimm biz desek disipline gönderirsinizçüşş 5 mi sende bebek baktın heheh
l
yak bebeim çok güzel olmuşsun maşallahh ama saçların:26: bence sarışın daha hoşsun bu renkte güzel ama sarışın daha hoşvalla canım 2 gündür bogazımı tutamıyom bari spor yapıp yakayım diyom
hehe gönderiirirm valla bakkk=))çüşş mü ya ööretmenimm biz desek disipline gönderirsiniz
ayyy bileydim gitmezdim kıvırırdık cicimm.biz kıvırdık 2.30 a kadar cısta cıstaaaaaaaaaaaaaaşimdi uyuyorum sabah 69.9 u görmek istiyorumhazal nere gittin sen ben deniz biraz kıvıralım demiştim moves like jagger'la kop kop
yeşil çay içince böyle kopuyorumm
evet benimkide etekli gül kurusu geçen yaz dar geliyodu.popo kısmından yukarı kalkıyodu bu sene nasıl olcak bakalımm
çok yedim ya
spor yapayım şimdi..
leslie ablanmla buluşmaya gidiyom
ben sporları tamamlayınca gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?