Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohh süper emoşş enerjine hayranımmmmmmm

ayy ne güzellllllllllll

anamm böyle komsu kalmış mı yawwwwwwww..ne kadar güzell

hoşgeldin canımmmmmm..allah kavuştursunn

sağol canım.Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.neyse varmış o da yerine çok şükür

Bugünkü menüm
SABAH
-1 el kadar katmer
-1 kk peynir
-2 kupa yeşilçay

ARA-ÖĞLEN-ARA
yok
AKŞAM
-1 kase çorba
-3,4 tane patates köftesi
-1 tane börek
-2 kupa yeşilçay

ARA
-çeşitli meyveler.

ara ve öğlen olmayınca akşama yükleme olmuş sanki biraz.ama yine de beğendim menünü canım

afiyet olsun canım ne güzel kısırlar kurabiyeler pastalar yenmiş.ama sürpriz olmuş sana komşundan yemesen ayıp olacaktı.neyse yarın telafi artık

hiç sorma canım ya.ne çabuk geçti tatil anlayamadım.şimdiden yaz tatilini bekler oldum.senin daha zordur sivasta ailenden uzak

çalışmak bana zor gelmiyor canım sadece ailemden uzak olmak sorun
bide bu sene yaz tatili 1 ay olacakmış öğretmenlere artık

ben bütün hafta sonu çok karıştırdım ve çok yedim.menümü yazmaya utanıyorum çünkü bilerek ve isteyerek yedim.yazmayacağım çünkü kötü örnek olur ve canınızı istetirim diye endişe ediyorum.yarından itibaren telafi yapcem.akşam sadece salata yicem ve 2 saat spor yapcem inşallah

kızlar şimdi oğlumu yıkayayım geçmiş yapmaya devam etcem.uyku zamanı geldi prensin
oyy ne güzel uykuusaati=)))yerim prensiiii

benimde bugün allak bullak ya üşüttüm ya yoldan dolayı
ayyy hasta mı olcan yineeeeeeeeee

yaa bakıcı çok zor iş.nasıl güveniyorsun canım ya bizim de seneye mecburen öyle olacakk içim içimi yiyor şimdidenn

allah yardımcınız olsun ya gerçekten çok zor
ama bende anne olmak istiyorum
canımmmm insallahhhhhh

olcan canım hayırlısıylaaaa..azcık etrafına bakk yaaa git farklı ortamlara girrr aaa

Bugünkü menüm
SABAH
-1 el kadar katmer
-1 kk peynir
-2 kupa yeşilçay

ARA-ÖĞLEN-ARA
yok
AKŞAM
-1 kase çorba
-3,4 tane patates köftesi
-1 tane börek
-2 kupa yeşilçay

ARA
-çeşitli meyveler.
börek olmasaymış tam güzelmişşş

bugün menüm karışık oldu :26::26::26::26:

sabah
1 poğaça
1 bardak meyve suyu

öğle
1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek

akşam
1 küçük kase kısır
1 dilim yaş pasta
1 kurabiye
2 kupa çay
olsun arada sende yap kaçamakkk hehehe hep ben mi yapicammm

bizim kız yine delirdi babiş çağırdı gel de bak diyee..babiş tutmuş dergiyi cadı da çekip yırtıyo hheheheh ayy çok komikk

kızlar benim oğluş uyudu.bende spor yapacağım şimdi sonra duş sonra uyku.yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzz

ayyy hasta mı olcan yineeeeeeeeee

canımmmm insallahhhhhh

olcan canım hayırlısıylaaaa..azcık etrafına bakk yaaa git farklı ortamlara girrr aaa

valla bilmiyorum canım hasta olmam inş

o farklı ortamları bulamıyorum işte canım

ben zannetmiyorum canım 1 ay olacağını nedense.kesinleşmiş birşey yok olamaz olmamalı 1 ay.ay içim daraldı valla

canım yazı gelmiş arkadaşımın ablasıda öğretmen onların okula gelmiş bakalım yarın bizede gelmiş mi

bizim kız yine delirdi babiş çağırdı gel de bak diyee..babiş tutmuş dergiyi cadı da çekip yırtıyo hheheheh ayy çok komikk

durun bi yürüsün daha size ne yapacak cadı

kızlar benim oğluş uyudu.bende spor yapacağım şimdi sonra duş sonra uyku.yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzz

görüşürüz canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…