Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun canımm güzel olmuşş

05.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil ................7+
rainandthesun.......
7+
fiyona_07..............7+
1.73......................7+
oyagibi................. izinli
tedis.....................izinli
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
melekayşe............izinli

ben geldim. yorgunluktan ruhumu teslim edecek durumdayım. geçmişe bir bakayım gelicem. bu arada aslıcım benim yerime sayımı kim yaptıysa ayın 3 ünde onun sırasında ben de 1 gününü sayayım hak geçmesin olur mu

evet sevgili arkadaşlar haftasonum çalışarak geçti dün akşam saat 9 u geçiyordu eve ulaştıgımda kendimi direk yatağa attım. sabah 6 da yine uyandım çok çabuk sabah oldu. ruhumun yorgun oldugunu hissediyorum. tabiki uzakta olmak buranın saçma sapanlıklarından uzak olmak demek olmadı. ama anlatıp keyif kaçırmayacağım.

o kadar çok uykum var ki zaten ne zaman yaşam enerjim düşse uykum gelir benim. bilmenizi istediğim bişey var. ben cumartesi günü diyeti bozdum. bursada iskender yedim.

kendimi acil toparlamam lazım. bugün yediklerim;

sabah 1 açma çay(şeker de attım) yarım da portakal yedim

öğle mantarlı et sote, cacık, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı

günün geri kalanında birşey yemeyeceğim ama bu psikolojiyle zor. allahım bana yardımcı olsun

ellerine saglıkkk

oyyy iyi dayanmışsın tempoya..iskender ha hımmmmm...Diyeti bozman tek öğünle kaldıysa problem yok cnm..Bursaya gidipte iskender yememekte olmaz :)

günaydınn kızlarr 69 u gördüm
keyfim yerine geldii
i
harikasın salihacımmmmm :))) tebrikler
günaydınnn ilkoşş mercimeğinden ne haber
merhaba canımmm, bilmiyorumki neyapıyorr minik umarım iyidirr cuma günü göreceğim bakalım:)

hoş geldinnnnnnn canımmm ruhunaaaaaaa en iyi gelecek şeyleri yap fıstıkkk,
arada olur öyle kaçamaklarrr bursanın iskenderideeeee yenir hayatım yemek buldunmu yiyeceksin dayak bulunca kaçacaksın demişler dimiDD

hay Allahım seni neden bukadar üzüyorlarki((
afiyet olsun

ne güzel okulu sevmesii canım benimmm

günaydın kızlar kimsecikelr yok ben bi cezamı çekiyim kimseler yokken :))

özgişşş naberrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnn
ben geldimmmm herkesi özledimmmm
nasılsınız??
ayşeeeee özledikkkkkkkkkkkkkk

afiyet olsun bol bol süt olsun heheh

günaydın arkadaşlar.sabah kalktım oğluşumu okula gönderdim evi topladım yemek yaptım geldim.ne çabuk geçiyor zaman ya 11 i geçe okula gitcem
kolay gelsin canımm

arkadaşlar ben çok yedim bu hafta sonu sanki kıtlıktan çıkmış gibi.o yüzden cumaya kadar telafi yapacağım.inşallah veririm cumaya kadar ay şimdiden stresi tuttu cumanın ya.
verirsin canım dikkat edersin senn

napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özledimmmmmmmm ki gündür evde yokummmmm giremedimmmmmmmmmmmmmmmm

hmmm yoksun haaaaaaaaaaaaa..
dayak dayakk=))) heheheh..napıyorsun canımmm bebişimiz nasıllll fasulyemizzz

günaydınn kızlarr 69 u gördüm
keyfim yerine geldii
i
wuu harikasın canımmmmmmmmm

ellerine sağlıkkkk

canımm senin enerjin düşük olmasınnn bizimde düşer sonraaa ona göreee
..ama bursaya gidip iskender yenmezse olmaz kii dikkat edersin şimdi sendee=)

salata ye en kötü ihtimallll

canım bende özledim alışkanlık yaptı..faceden mesajını gordum hayırlısı olsun cnm

selam kızlar
okulun ilk günü biraz zor geldi
alışmıştım gece 2-3 d eyatıp geç kalkmaya
bugün uykulu gezdim hep

cok guzel puan almışsın bebik araya girmese yine alırdın daha fazlasını bu sene..hayırlısı olsun gülüm..özelde çalışırken özel derste verebilirsin sizin o avantajınız var
ay yok anam alamam ben fazlasını o kapasite yok bendee anladım artıkkk

selam kızlar
okulun ilk günü biraz zor geldi
alışmıştım gece 2-3 d eyatıp geç kalkmaya
bugün uykulu gezdim hep
ayy zor gelmez mi canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…