- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.401
uuff ya yapacak o kadar çok şey var ki biri yapıp getirip ağzıma dökse olmaz mı
afiyet olsun canım işe yarasın inş
canım bak şurda az kaldı ya bırakma kendini topla cuma sende eksi görmezsen görüşürüz o zaman
cem le ayrıldık. dün parası yoktu bugün de boynu başı ağrıyormuş miskin miş evden çıkası yokmuş muş. yeter be dedim. senin beni sevdiğin özlediğin falan yok bütün bunlar bahane. seni istemiyorum artık yalancısın sen dedim. o da ben senin beklentilerini karşılayamıyorum sürekli benim düşünmediğim şeyleri üretiyorsun dedi. tükendik dedi. ben de selametle dedim. bitti gitti.
hayata dair herşeyin üstüme gelmesinden sıkıldım. diyeti de bırakıyorum an itibariyle istifa ettim gruptan da. sizleri tanıdıgıma çok sevindim umarım kısa zamanda çıtır olursunuz. sevgiyle kalın
cem le ayrıldık. dün parası yoktu bugün de boynu başı ağrıyormuş miskin miş evden çıkası yokmuş muş. yeter be dedim. senin beni sevdiğin özlediğin falan yok bütün bunlar bahane. seni istemiyorum artık yalancısın sen dedim. o da ben senin beklentilerini karşılayamıyorum sürekli benim düşünmediğim şeyleri üretiyorsun dedi. tükendik dedi. ben de selametle dedim. bitti gitti.
hayata dair herşeyin üstüme gelmesinden sıkıldım. diyeti de bırakıyorum an itibariyle istifa ettim gruptan da. sizleri tanıdıgıma çok sevindim umarım kısa zamanda çıtır olursunuz. sevgiyle kalın
balla daha etkiliymiş canım ama cidden tok tuttu beni açlık hissim çok yokk..denemelisin emoşşşşş..1 bardak suyla 1 çubuk tarçını kaynat 2-3 dakka sonra 3-4 dakka da demlendirrr..sonra 1 çay kaşiği bal koyy ve iççç=))afiyet olsun balsız yapsak acaba mutlaka ballamı olmalı:44:
anamm evet ya facesi de kapalıııı..cevap verdi mi mesajınaaa yaaaaaaaaaaa....off çok üzüldüm ben amaaevet canım herşeyi kaptmış ama bende teli var kaçamaz
ahhhhh bu erkeklerrr ahhhyok sabah kahvaltı hazırlıycaktım defne durmayınca kalk sen hazırla ya da sen defneye bak dedim o da benim uykum var dedi ben de kızdım biraz biraz işe yara diye oda döndü totosunu yattı o yüzden....erkekler işte :))))))
sağlık olsun canım üzme kendini inş. daha güzel bir yer olurrrrrrrrgünaydın.... görüşmenin sonucu geldi.... olumsuz....
seni tınlamamak aaaaaa kızlarrrr esen nesliii ayşemi nedne esss geçiyorsunuzz tarif vermezz size ona göreeeeee o birtaneeee hıhhhhblackcat ayrıldı mı bu arada..yeni gelen arkadaşlarla tanışmak istiyorum ya denk dusmuyo ya pas vermiyolar
tansiyonum yüksek yine... nasıl oldum bilmiyorum sanki otomatik pilotta gibiyim. çaresiz ve buraya mahkum hissediyorum.
amanın amanınn sende azz yemeye başlamışsındünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:2 kaşık yoğurt+1 kase mercimek çorbası
saat 21:çeyrek portakal+çeyrek elma
annelerin güzeli nasılsınız ikinizdeee
harika gebe menüsü
selam kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir geçmiş yapayım sabahtan beri neler kaynamtışsınızzzzz
menümüde yazayımDD
sabah:1,5 bardak süt,4 çeri domates ve 1 yumurtayla yapılmış melemen,1,5 dilim ekmek
öğlen:1 hamburger(ketçapsız mayonezsiz sadece ekmek et),1 bardak ayran
ara:5 kayısı kurusu
akşam:yarım tabak nohut yemeği,1 kase yoğurt
ara:1 kupa sütlü nescafe (sütten tiksinmeye başladım oyüzden böyle içtim((
meyve yermiyim bilmiyorum
balla daha etkiliymiş canım ama cidden tok tuttu beni açlık hissim çok yokk..denemelisin emoşşşşş..1 bardak suyla 1 çubuk tarçını kaynat 2-3 dakka sonra 3-4 dakka da demlendirrr..sonra 1 çay kaşiği bal koyy ve iççç=))
valla kızlar içimden hiç yazmak gelmiyor.oyadan haber var mı diye girdim.hiç bişey yokmuş gibi şunu yedim diyemedim hakkaten çok kötü bir durum.yarın ceza çekeyim en iyisi.daha yazamıyacağım bu gece herkese bye
ilkoşmu dedinizz evet evet o benim :)))))tamam ilkoşun hemşerisiydin hatırladım..söyleme boşver her yaş güzeldir :)))
amanınnn amanonnnnnnnnnnnnnnnnn :)))ben nöbetten geldim bugün dün sabahki kahvaltı tabakları masanın üstünde daha ay ne pisim yaaa..........
birazdan çıkıp işlerin başına geçmem lazım ..çocuklarda ögle yemegine gelirler..
ayyy hazalcım senin bu minik benim gözümü korkutuyor vallaaabenim kız dün gece 4.30 lara kadar mızlandıı napcam ben bu kızla yaaaa...salak gibiyim her yanım ağrıyorrrr.bide sabah 9.30 da kalktı daha yarım saat oldu uyuyalıı tanrımmmmmmmmmmmmmmmmm
canım sagol ya bugün pazar vardı utandımay ay yerim snei ben emoşummmm o foton ne hoş öyle maşallah ne güzel gitmiş kilocuklarrrrrrrrr
menümü beğendiğine sevindimDD
dün çok kaçırdım dünü yamzıyorum o yüzdenn,
bebiş nasıl bilmiyorum cuma günü dr agideceğiz inş. iidir miniğim heycanla bekkliyorum
amanınnn amanonnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
hem anne hem çalışan hemde ev hanımı hem eş püff kadın olmak zor be yawssss kolay gelsin kuzucum
hehe bunu bende demiştim sende az çılgınlık varr diye hehe ailecek çılgınsınızhahaha tamam o zaman öyle olsun çılgın anneve gılgın uykusuz deli gıbi yuvarlanan kızz
afiyet olsun vallaaa hem enerji olur tarçın balllllllllllhahayttt yaptım tarçınla balıı içiyorum su ann=))
aaaaaaa özgecimmmmmmm sana hiç yakışmayan hareketler bunlarrrrrrr sen benim motivasyon kaynağımdın hıhhh beni azmı gaza getiriyordun hemencik toparlan bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmkılzar dün akşam eşimin abisiyle eşi geldi akşam biraz yedim bişiler valla ne olacak böle bilmiyorum ki bi arada böle şevkim kırılmıştı nasıl kazanmıştım acaba hatırlıyamıyorum:44::44::44::44:saldım iiceeee(( ama sporumu yaptım dün yarım saat plates yaptım 20 dk eliptik..
be n geldiimde nie kmse olmuo burda yaaaaaaaaa
wayyy başlamış yineee az yemelereee kızzzz ölecen açlıktandünkü menüm
sabaj
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
3 tane bisküvi
1 bardak çay
akşam
1 içli çörek avcum kadardı
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 bardak çay
bazen kısa süreli ayrılıklarrrr ii gelir sevgiyeeeee biribirinizi sevdiğiniz anlarsınızzzzzzzzz inş. dahada sevginiz güçlenerek birleşirsinizzzzz siz uzun yıllardır birliktesinizz öyle telde ayrılıp bitmez bu işş,cem le ayrıldık. dün parası yoktu bugün de boynu başı ağrıyormuş miskin miş evden çıkası yokmuş muş. yeter be dedim. senin beni sevdiğin özlediğin falan yok bütün bunlar bahane. seni istemiyorum artık yalancısın sen dedim. o da ben senin beklentilerini karşılayamıyorum sürekli benim düşünmediğim şeyleri üretiyorsun dedi. tükendik dedi. ben de selametle dedim. bitti gitti.
aslııııı gitmesin yaaa oyaaa sne onu izinli sayyyyyyy biraz dinlensin kafa toplasın kıyamamevet canım herşeyi kaptmış ama bende teli var kaçamaz
sen bizden güzel diyet yapıyon canımmmm
ay evett inan çok farkediliyorrrr herşeyden önemlisi benc eçok hoş sağlıklı görnüyorsunnnn kilo biraz insnaı hantal ağır gösterir yaaa öyle bir görüntün kesinlikle yyok çok fittttt ilkoş çok beğenmek böyle devam et kuzucm çıtır anne olacak bziim güzela rkadaşımızzz,canım sagol ya bugün pazar vardı utandımya herkes aaa ne çok zayıflamışın diyolar.kabanın içinden bile farkettiler..
eve geldim su bitmişti sucu kapının önüne koymuş. içeri aldım baktım üstüne 19 kilo yazıyo..ay ne zorlandım taşırken...ay dedim ya farkedilmeyecek gibi zayıflamamışımki ben....koca bi damacana kadarrr
ay canım geçmiş yapmaktan yetişemedimm sanaaaaaaa estf.nedemek o öyleeee sen çok iradelisin kuzucm ama bu ara takımda bir çözülme varrrr hemen toparlanmak lazımmmmilkoşum ben çıkıyom öküz gibi yiyom ya biraz hareket edem .oyaya da canım sıkıldı ya.......
neyse herkese iyi geceler 1 tabak çerez yemişim sıkıntıdan offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?