Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla kızlar içimden hiç yazmak gelmiyor.oyadan haber var mı diye girdim.hiç bişey yokmuş gibi şunu yedim diyemedim hakkaten çok kötü bir durum.yarın ceza çekeyim en iyisi.daha yazamıyacağım bu gece herkese bye

ama cidden işe yaradı açlık hissetmiyorum su an çok yemedim de yani bana göre çok değil hehehehe

canım benim hemen herşeyi silme..bak ben 6 aydır görüşemiyorum.belki farklı bir durum vardır söyleyemediği.parası olmayınca erkekler gurur yapıyor söyleyememiştir belki.bence sinirle sonradan pişman olabileceğin hareketler yapma.biraz sakin kafayla düşün.bizden de ayrılma.

oyaaaaaaaaaaa ya yapma böyleeeeeee..herkesin ilişkilerinde sıkıntıları oluyorrr..zaman ver biraz yaaa..çok üzüldüm okuyunca cidden=(((( sen kendini salarsan olmaz kii..kendini kapatırsan daha çok moralin bozulacakk...off ne diyeceğimi bilemiyorummmmmmmmmmm

afiyet olsun balsız yapsak acaba mutlaka ballamı olmalı:44:
balla daha etkiliymiş canım ama cidden tok tuttu beni açlık hissim çok yokk..denemelisin emoşşşşş..1 bardak suyla 1 çubuk tarçını kaynat 2-3 dakka sonra 3-4 dakka da demlendirrr..sonra 1 çay kaşiği bal koyy ve iççç=))

oyaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa geri dönnnn..neşe kaynağımızzzz.manda gibi öpeyim mii iseni muccccucuucucucucucucukkk

selam kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir geçmiş yapayım sabahtan beri neler kaynamtışsınızzzzz
menümüde yazayımDD

sabah:1,5 bardak süt,4 çeri domates ve 1 yumurtayla yapılmış melemen,1,5 dilim ekmek
öğlen:1 hamburger(ketçapsız mayonezsiz sadece ekmek et),1 bardak ayran
ara:5 kayısı kurusu
akşam:yarım tabak nohut yemeği,1 kase yoğurt
ara:1 kupa sütlü nescafe (sütten tiksinmeye başladım oyüzden böyle içtim((

meyve yermiyim bilmiyorum

ahhhhh bu erkeklerrr ahhh DDDD
günaydın.... görüşmenin sonucu geldi.... olumsuz....
sağlık olsun canım üzme kendini inş. daha güzel bir yer olurrrrrrrr
blackcat ayrıldı mı bu arada..yeni gelen arkadaşlarla tanışmak istiyorum ya denk dusmuyo ya pas vermiyolar
seni tınlamamak aaaaaa kızlarrrr esen nesliii ayşemi nedne esss geçiyorsunuzz tarif vermezz size ona göreeeeee o birtaneeee hıhhhh
tansiyonum yüksek yine... nasıl oldum bilmiyorum sanki otomatik pilotta gibiyim. çaresiz ve buraya mahkum hissediyorum.
((( canım canımmm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa birazz izin falan kullansan ii gelir aslındaaaaa

dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:2 kaşık yoğurt+1 kase mercimek çorbası
saat 21:çeyrek portakal+çeyrek elma
amanın amanınn sende azz yemeye başlamışsınDDDDDDDDDD afiyet olsun
annelerin güzeli nasılsınız ikinizdeee

harika gebe menüsü

ay ay yerim snei ben emoşummmm o foton ne hoş öyle maşallah ne güzel gitmiş kilocuklarrrrrrrrr
menümü beğendiğine sevindimDD
dün çok kaçırdım dünü yamzıyorum o yüzdenn,
bebiş nasıl bilmiyorum cuma günü dr agideceğiz inş. iidir miniğim heycanla bekkliyorum

sen bizden güzel diyet yapıyon canımmmm

of deneyem bari resmen öküz gibi yiyorum yaaaaaaa
yarın garanti başlamalıyım ..

ay bende ya aklıma çok kötü şeyler geliyo yaaaaaaaaa

tamam ilkoşun hemşerisiydin hatırladım..söyleme boşver her yaş güzeldir :)))
ilkoşmu dedinizz evet evet o benim :)))))

ben nöbetten geldim bugün dün sabahki kahvaltı tabakları masanın üstünde daha ay ne pisim yaaa..........
birazdan çıkıp işlerin başına geçmem lazım ..çocuklarda ögle yemegine gelirler..
amanınnn amanonnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
hem anne hem çalışan hemde ev hanımı hem eş püff kadın olmak zor be yawssss kolay gelsin kuzucum
benim kız dün gece 4.30 lara kadar mızlandıı napcam ben bu kızla yaaaa...salak gibiyim her yanım ağrıyorrrr.bide sabah 9.30 da kalktı daha yarım saat oldu uyuyalıı tanrımmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy hazalcım senin bu minik benim gözümü korkutuyor vallaaaDDD
ama çok tatlı yaaa maşallahhh onaa resimlerini yiyeceğim defneyle dneizin resimleri aklımı başımdan alıyor D

canım sagol ya bugün pazar vardı utandım ya herkes aaa ne çok zayıflamışın diyolar.kabanın içinden bile farkettiler..
eve geldim su bitmişti sucu kapının önüne koymuş. içeri aldım baktım üstüne 19 kilo yazıyo..ay ne zorlandım taşırken...ay dedim ya farkedilmeyecek gibi zayıflamamışımki ben....koca bi damacana kadarrr

ilkoşum ben çıkıyom öküz gibi yiyom ya biraz hareket edem .oyaya da canım sıkıldı ya.......
neyse herkese iyi geceler 1 tabak çerez yemişim sıkıntıdan offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hahaha tamam o zaman öyle olsun çılgın anne ve gılgın uykusuz deli gıbi yuvarlanan kızz
hehe bunu bende demiştim sende az çılgınlık varr diye hehe ailecek çılgınsınız

hahayttt yaptım tarçınla balıı içiyorum su ann=))
afiyet olsun vallaaa hem enerji olur tarçın balllllllllll
aaaaaaa özgecimmmmmmm sana hiç yakışmayan hareketler bunlarrrrrrr sen benim motivasyon kaynağımdın hıhhh beni azmı gaza getiriyordun hemencik toparlan bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

be n geldiimde nie kmse olmuo burda yaaaaaaaaa
DDDDD haklısın yawruş yazıp çıkıyorsunnn yawss
dünkü menüm
sabaj
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
3 tane bisküvi
1 bardak çay

akşam
1 içli çörek avcum kadardı
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 bardak çay
wayyy başlamış yineee az yemelereee kızzzz ölecen açlıktan

bazen kısa süreli ayrılıklarrrr ii gelir sevgiyeeeee biribirinizi sevdiğiniz anlarsınızzzzzzzzz inş. dahada sevginiz güçlenerek birleşirsinizzzzz siz uzun yıllardır birliktesinizz öyle telde ayrılıp bitmez bu işş,

aaaaa aaaaa oyacımmmmm sensizz olmazz bu takımmmmmmm gitme lütfen ((((
aaaaaaa yaaa nereyee gitmeeeeeeee

evet canım herşeyi kaptmış ama bende teli var kaçamaz
aslııııı gitmesin yaaa oyaaa sne onu izinli sayyyyyyy biraz dinlensin kafa toplasın kıyamam çok bunalmış

sen bizden güzel diyet yapıyon canımmmm
DDd yok yok diyet yapmıyorum doyuyorum ama bazen ipin ucunu kaçırıyorumm vallaDDD
dün onlardannbiriydii yazmaya korkuyorum((
ay evett inan çok farkediliyorrrr herşeyden önemlisi benc eçok hoş sağlıklı görnüyorsunnnn kilo biraz insnaı hantal ağır gösterir yaaa öyle bir görüntün kesinlikle yyok çok fittttt ilkoş çok beğenmek böyle devam et kuzucm çıtır anne olacak bziim güzela rkadaşımızzz,

:)))) çok hoşsun demek damacana kadarrr, ben cebimdeeee bozuk para taşırken bile rahatsız olurum hemen boşaltmak isterimm ceplerimi, fazladan yağ kütlesi taşımakdaa aynen böyleeeeeeeee

ilkoşum ben çıkıyom öküz gibi yiyom ya biraz hareket edem .oyaya da canım sıkıldı ya.......
neyse herkese iyi geceler 1 tabak çerez yemişim sıkıntıdan offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ay canım geçmiş yapmaktan yetişemedimm sanaaaaaaa estf.nedemek o öyleeee sen çok iradelisin kuzucm ama bu ara takımda bir çözülme varrrr hemen toparlanmak lazımmmm
bende üzüldüm oyacığaaaa( hazalın dediği gibi onu mandaa gibi öpmek istiyorum bendeee belki hepimiz sarılır öpersekk sıkıntısı giderrr((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…