Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cem le ayrıldık. dün parası yoktu bugün de boynu başı ağrıyormuş miskin miş evden çıkası yokmuş muş. yeter be dedim. senin beni sevdiğin özlediğin falan yok bütün bunlar bahane. seni istemiyorum artık yalancısın sen dedim. o da ben senin beklentilerini karşılayamıyorum sürekli benim düşünmediğim şeyleri üretiyorsun dedi. tükendik dedi. ben de selametle dedim. bitti gitti.

hayata dair herşeyin üstüme gelmesinden sıkıldım. diyeti de bırakıyorum an itibariyle istifa ettim gruptan da. sizleri tanıdıgıma çok sevindim umarım kısa zamanda çıtır olursunuz. sevgiyle kalın

aa çok üzüldüm.biraz toparlanmak için zaman verseydin kendine inşallah.dönersin.ne diyeceğimi bilemedim.çok üzüldüm

canım ya sinirle hareket ediyorsun şuan hayattan elini çekerek sorunlar hallolmaz ki biraz süre ver kendine izinli sayalım seni kabul etmiyorum gitmeni

oyanın yazısından sonra içimden birşey yazmak gelmedi.çıkıyorum.akşama tekrar dönerim.inşallah o da döner

aaaaaaaaaaaaaaaaaa yapma canım sakın ha hayatta bazen böyle tersine giden olaylar olur ama umarım toparlanır kısa zamanda

oyaya mesaj attım inş biraz daha sakin düşünürde döner aramızda onu çok iyi anlıyorum çünkü bende çok herşeyden elimi çekmek istedim ama kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor bu inş kandıracam oyayı

evet canım herşeyi kaptmış ama bende teli var kaçamaz

aman canım konuş ya aklını başına alsın.zaman tanısın hayatınada olaylarada..ama bu sıralar zaten canı sıkkındı bizimde faydamız olamadı kıza ya çok üzüldüm ben..
aslı haber alınca mutlaka bildir yaaa..

tamam canım bildirim

dünkü menüm
sabaj
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
3 tane bisküvi
1 bardak çay

akşam
1 içli çörek avcum kadardı
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 bardak çay

aslı bu menünü beğenmedim ya.hiç birşey yok.meyve yok yemek yok.güçsüz düşersin canım ya

kanım dondu oya.ne bizi ne cemi bırakma lütfen.herşey zamanla düzelir.öfkeyle hareket etme.seni tanımak çok güzel daha da çok tanımak isterim.lütfen bizimle kal

inşallah.herşey insanlar için ya neler. ne acılar yaşıyoruz ama ölümlü dünya herşeyin çaresi var ondan başka.Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…