- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.381
dünkü menüm
sabaj
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
3 tane bisküvi
1 bardak çay
akşam
1 içli çörek avcum kadardı
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 bardak çay
cem le ayrıldık. dün parası yoktu bugün de boynu başı ağrıyormuş miskin miş evden çıkası yokmuş muş. yeter be dedim. senin beni sevdiğin özlediğin falan yok bütün bunlar bahane. seni istemiyorum artık yalancısın sen dedim. o da ben senin beklentilerini karşılayamıyorum sürekli benim düşünmediğim şeyleri üretiyorsun dedi. tükendik dedi. ben de selametle dedim. bitti gitti.
hayata dair herşeyin üstüme gelmesinden sıkıldım. diyeti de bırakıyorum an itibariyle istifa ettim gruptan da. sizleri tanıdıgıma çok sevindim umarım kısa zamanda çıtır olursunuz. sevgiyle kalın
cem le ayrıldık. dün parası yoktu bugün de boynu başı ağrıyormuş miskin miş evden çıkası yokmuş muş. yeter be dedim. senin beni sevdiğin özlediğin falan yok bütün bunlar bahane. seni istemiyorum artık yalancısın sen dedim. o da ben senin beklentilerini karşılayamıyorum sürekli benim düşünmediğim şeyleri üretiyorsun dedi. tükendik dedi. ben de selametle dedim. bitti gitti.
hayata dair herşeyin üstüme gelmesinden sıkıldım. diyeti de bırakıyorum an itibariyle istifa ettim gruptan da. sizleri tanıdıgıma çok sevindim umarım kısa zamanda çıtır olursunuz. sevgiyle kalın
hahayttt yaptım tarçınla balıı içiyorum su ann=))
dünkü menüm
sabaj
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
3 tane bisküvi
1 bardak çay
akşam
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 bardak çay
ayyy inanmıyorum oya facesinide silmiş
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla deee
evet canım herşeyi kaptmış ama bende teli var kaçamaz
aman canım konuş ya aklını başına alsın.zaman tanısın hayatınada olaylarada..ama bu sıralar zaten canı sıkkındı bizimde faydamız olamadı kıza ya çok üzüldüm ben..
aslı haber alınca mutlaka bildir yaaa..
dünkü menüm
sabaj
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
3 tane bisküvi
1 bardak çay
akşam
1 kk kadar peynir
3 zeytin
2 bardak çay
oyaya mesaj attım inş biraz daha sakin düşünürde döner aramızda onu çok iyi anlıyorum çünkü bende çok herşeyden elimi çekmek istedim ama kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor bu inş kandıracam oyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?