- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.361
yok kız ne yatmasııı zilli uyanık 1 saat kadar uyudu bende etrafı falan yoladım internette gezindim heheabooooooowwwwwsende yat uyu canım hemen azcık dinlenirsin..
kılzar dün akşam eşimin abisiyle eşi geldi akşam biraz yedim bişiler valla ne olacak böle bilmiyorum ki bi arada böle şevkim kırılmıştı nasıl kazanmıştım acaba hatırlıyamıyorum:44::44::44::44:saldım iiceeee(( ama sporumu yaptım dün yarım saat plates yaptım 20 dk eliptik..
hoşgeldin ilkincimmmmm=)merhaba kızlar nasılsınız?
be n geldiimde nie kmse olmuo burda yaaaaaaaaa
hoşgeldin ilkincimmmmm=)
ben de varım ben de :)aslıcığım aşağıda seni görüyorum nasılsıııınn
ben burdayım canım nasılsın
ben de varım ben de :)
iim canım sn nasılsın? bgn tatil günüm ama ders saatimi haftaya arttırcakları için tatil günüm kalmıycakkkkk
slm kızlar nasılsınız
akşam elektrik bi daha gitti bir daha da gelmedi
yeni geldi elektrik
suda akmıyor kaldık böyle
eğer bugün gelemezsem bilin ki elektrik gitti
senide gördüm nasılsın ilkinciğim nasıl gidiyor hayat
aynı canım bildiğin gibi.okullar acıldı ona korusturoz sorumluluk sınavları vs derken yorucu oluyo bu hafta. senin nasıl gidiyo cnaım
haklısın canım ya .........
bgn sorumluluk sınavlarını yaptık cok yorucuydu bir sürü formalite işler cıkardılar
pff kmsecikelr yokkkkkkkk canım sıkıldı
günaydın güzeller
yok sabah kahvaltı hazırlıycaktım defne durmayınca kalk sen hazırla ya da sen defneye bak dedim o da benim uykum var dedi ben de kızdım biraz biraz işe yara diye oda döndü totosunu yattı o yüzden....erkekler işte :))))))
canım süt ürünü tüketmem lazım yogurt ya da ayranı seviyorum..ama çok bayılarak içmiyorum tabi mecburen..
günaydın.... görüşmenin sonucu geldi.... olumsuz....
blackcat ayrıldı mı bu arada..yeni gelen arkadaşlarla tanışmak istiyorum ya denk dusmuyo ya pas vermiyolar
tansiyonum yüksek yine... nasıl oldum bilmiyorum sanki otomatik pilotta gibiyim. çaresiz ve buraya mahkum hissediyorum.
[sıze=2]
günaydınnnn güzelleeerrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]
mantı fazla ve akşam olmasa iyiymiş ama toplam miktar az.....
yaza istiyom bakalım balyaj falannn..
dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:2 kaşık yoğurt+1 kase mercimek çorbası
saat 21:çeyrek portakal+çeyrek elma
canım ben emine .öğretmenim evliyim bir oğlum var 4.5 yaşında.adanadayım.yaşımı söylemem bana ne bana ne
benim kız dün gece 4.30 lara kadar mızlandıı napcam ben bu kızla yaaaa...salak gibiyim her yanım ağrıyorrrr.bide sabah 9.30 da kalktı daha yarım saat oldu uyuyalıı tanrımmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar az önce kk da bişey buldum işe yarıyormus denesek miii ay amma çok sey var ne yapcağımı şaşirdimm
"Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor"
hahayttt yaptım tarçınla balıı içiyorum su ann=))
kılzar dün akşam eşimin abisiyle eşi geldi akşam biraz yedim bişiler valla ne olacak böle bilmiyorum ki bi arada böle şevkim kırılmıştı nasıl kazanmıştım acaba hatırlıyamıyorum:44::44::44::44:saldım iiceeee(( ama sporumu yaptım dün yarım saat plates yaptım 20 dk eliptik..
kızlar az önce kk da bişey buldum işe yarıyormus denesek miii ay amma çok sey var ne yapcağımı şaşirdimm
"Bir bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır.Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde ,yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel oluyor"
hahayttt yaptım tarçınla balıı içiyorum su ann=))
aslıcığım aşağıda seni görüyorum nasılsıııınn
iim canım sn nasılsın? bgn tatil günüm ama ders saatimi haftaya arttırcakları için tatil günüm kalmıycakkkkk
canım bizde de sabah 1-2 saat gitti.benim balıklar baya sarsıldı su ısıtıcısı motoru ve hava motoru calışmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?