Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar unutmadan bugün rüyamda sizleri gördüm kızkardeşimin düğünü varmış ona gelmişsiniz
ama rüya işte voleybol oynuyodunuz ne alaka

:) ben halay çekmeyi tercih eederdim yawsDDd ama olsun voleyboldaaaa fena değil ter atmışızdır epey:)))
afiyet olsunnnnnnnnn hımsss öğlenki böreğin için transaa geçtim zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sanırım sanırım su böreğiDDDDD
canım canım akşam yemeğin çok az olmuş(
bu arada geçmiş olsun kaslarını zedeleme dikkat et spor yaparken

sabah
1.5 haşlanmış patates
1 haşlanmıs yumurta

akşam
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt

aaaaaa bu nee böyle ilkinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ara yok öğlen yokkk ekmek yok meyve yok olmamış hiç sağlıklı değil

şimdiden kolayyyy gelsinn canımmmmmmmmmmmm yeni eğitim öğreitm yılınızda başarılarDDDD
ay içiyorum yaaa türk kahvesi arada neskafeeDDD çok kısıtlamıyorummmmm birden böyle boşluğa düşmek istemiyorumDDd
gelsin hazal ablası heycanla bekliyoruzzz miniği, ayyy inş. dr cuğum banada verir cd:))seninki gibi hatıralarımız olurr biizimde
hımssssss afiyet olsun canımmmmmmm ben ikinci aranla aşureyi biraz fazla buldum amaa çok abartı değill onun dışındakiler çok güzel canım
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2-3 çatal patates kızartması
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

akşam
10 tane sarma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 bardak çay

afiyetttttttt olsunnnnnnn çok güzellllllllllllllllll

afiyet olsun canım bu mevsimde kavun ohh valaaa:)))
siz zayıftınızda bana kilolu diyodunuz moralimi bozuyodunuz
hehe bende varmıydım D kambersiz düğün olmaz yaaaa bende olayım

azalt yani canım nadir içç=))

aaaaaa bu nee böyle ilkinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ara yok öğlen yokkk ekmek yok meyve yok olmamış hiç sağlıklı değil

cnm 1 de uyandm kahvaltımı 2 gibi yaptm ancak. 6 7 gibi de yemek yedm.bi de kilo veremiyorum ya sinir oldum artık.napıyım vermem gerekiyo yaza nişan düşünüoz tombiş tombiş olmaz ki

kzılar ya hem boğazım acıyo hem vücudum iğneleniyo hem de kasıklarım ağrıyoorr ayy dökülüyorum resmennn

günaydın kızlar..dün akşam eşimin vefat eden dayısına gittik geç döndük bir daha giremedim...çok yorgun hissediyorum kendimi sanki uykumu almamış gibiyim neden acaba :)))

yokk yaa bitti artık çünkü daha hedefime ulaşamadım şimdi zaten verdim diye bırakırsam hemen geri alırım verdiğim bütün kiloları verdikten sonrada ilknur gibi girip korumaya alacam kendimi...evet bgn itibariyle yeniden az yemem dönemeine soktum kendimi

oyacığım neden böle yapıyorsun bence daha çok kendine sarılman gerekiyor şimdi bırakman değil...çok üzüldüm cemle ayrılmanıza ama canım sen cem için gelmedin ki buraya sağlığın için burdasın bence gitme bi yere biz de sana destek oluruz canım yaa..kendini bırakma lütfen oyacığım beni çok üzdün şu an.....

ayyy inanmıyorum oya facesinide silmiş

yaa nasıl kızıyorum tamam çok zor kolay değil ama cemle ayrıldı diye böle yapması çok yanlış neden her şeyi birden siliyor emeinim ayrıldığı sevgilisi kılını bile kıpırdatmıyordur..inşallah geri gelir çok üzüldüm şu an yanii...

kızlar dün akşam girdim takıma.bir iki şey yazdım sonra malum oğlumla ilgilenme,ev işi vs. yaptım.bilgisayar açıktı.sonra oğlumu yatırayım kızlar ne kaynatmış bakayım diyordum ki uyumuş kalmışım.bilgisayarı eşim kapatmış bana da söyleniyor sabah.tabi uyuyup kalınca spor da yapamadım ay kendimi kötü hissediyorum ya.

inşallah döner herşeyden elini ayağını çekmek belki çözümmüş gibi gözükebilir belli bir süre sonra hayatın devam ettiğini fark edince kaçırdıkların da yanına kar kalır...

bayıldım menüne.aman canım ihmal etme bel fıtığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…