- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.481
kızlar unutmadan bugün rüyamda sizleri gördüm kızkardeşimin düğünü varmış ona gelmişsiniz
ama rüya işte voleybol oynuyodunuz ne alaka
afiyet olsunnnnnnnnn hımsss öğlenki böreğin için transaa geçtim zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sanırım sanırım su böreğimenüm
kahvaltı
1 tost
şekersiz cay
öğle
yarım kase corba
1 dilim börek
ara
1 bardak yeşil cay
1 tahıllı bar
ara
1 elma
akşam
3-4 adet küçük mantar
2 dilim ekmek
spor yapamadım zamanım ve hevesim olmasına rağmen..bel fıtığım bacağa vuruyor ve çok ağrı yapıyor..Doktor yolu görünüyor bana sanırım
sabah
1.5 haşlanmış patates
1 haşlanmıs yumurta
akşam
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
şimdiden kolayyyy gelsinn canımmmmmmmmmmmm yeni eğitim öğreitm yılınızda başarılarİyi akşamlara herkese,bugün bizim burada da okullar tatil oldu,daha okula başladık mı onu bile anlamadan geri tatil oldu,ben bu sene tiyatro çalıştırıyorum bir de nasıl yetişecek bilmiyorum(( Sizler nasılsınız arkadaşlar,biraz geçmiş yaptım Oyayla ilgili hoş olmayan gelişmeler olmuş,hem onun hem takımımız adına üzüldüm inşaallah biran önce olumlu yönde sorunları çözülür.
ay içiyorum yaaa türk kahvesi arada neskafeeçokk güzel canım...hamileyken kahve içmemeye çalış canım..kafein bebeği etkiliyo gelişimini...süte nesquik koyy
seninkide yolda fırına verdin pişiyoo dayan annesi sende alacaksın sağlıkla kucağinaa mıncık mıncıkk yiceksinn
oyy kuzummmm ben albüm yapmiştim kızın fotolarını..hehe bi de dvd yapıyorlar biliyor musunn ama kaçıncı aydı tam hatırlamıyorum izleyebiliyorsun heheh
hımssssss afiyet olsun canımmmmmmm ben ikinci aranla aşureyi biraz fazla buldum amaa çok abartı değill onun dışındakiler çok güzel canımBUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 yumurta
-1 kk peynir
-1 kupa yeşilçay
-2 dilim ekmek
ÖĞLEN
-1 kase çorba
-1 porsiyon sulu köfte
-1 dilim ekmek
ARA
-1 kase bat(yöresel yağsız,soğuk çorba)
AKŞAM
-1 porsiyon hamsi buğulama
-2 dilim ekmek
-1 kase aşure
ARA
1 fincan nescafe.
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2-3 çatal patates kızartması
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay
akşam
10 tane sarma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
afiyet olsun canım bu mevsimde kavun ohh valaaa:)))sabah
1 bardak tarçın bal karişimii
1 kase corn flaks sütle
öğle
1 dilim pasta ama kreması azz
yarım dilim börek
çeyrek döner pide ama minnacık yaniii
(misafirliğe gittiğim için)
akşam
yok
ara
yarım portakal
yarım armut
çeyrek muz
2 dilim kavun
yatmadan tarçın bal 1 bardak
hehe bende varmıydımsiz zayıftınızda bana kilolu diyodunuz moralimi bozuyodunuz
azalt yani canım nadir içç=))şimdiden kolayyyy gelsinn canımmmmmmmmmmmm yeni eğitim öğreitm yılınızda başarılarDDDD
ay içiyorum yaaa türk kahvesi arada neskafeeDDD çok kısıtlamıyorummmmm birden böyle boşluğa düşmek istemiyorum DDd
gelsin hazal ablası heycanla bekliyoruzzz miniği, ayyy inş. dr cuğum banada verir cd:))seninki gibi hatıralarımız olurr biizimde
hımssssss afiyet olsun canımmmmmmm ben ikinci aranla aşureyi biraz fazla buldum amaa çok abartı değill onun dışındakiler çok güzel canım
afiyetttttttt olsunnnnnnn çok güzellllllllllllllllll
siz zayıftınızda bana kilolu diyodunuz moralimi bozuyodunuz
aaaaaa bu nee böyle ilkinnnnnnnnnnnnnnnnnnn ara yok öğlen yokkk ekmek yok meyve yokolmamış hiç sağlıklı değil
afiyet olsun canım bu mevsimde kavun ohh valaaa:)))
hehe bende varmıydımD kambersiz düğün olmaz yaaaa bende olayım
ayy çok kötüymüşüz yaaaa hainizzz hainnn
kızlar sizi kocaaaammaaaaannnn öpüyom ve kaçıyoomm
uuff ya yapacak o kadar çok şey var ki biri yapıp getirip ağzıma dökse olmaz mı
afiyet olsun canım işe yarasın inş
canım bak şurda az kaldı ya bırakma kendini topla cuma sende eksi görmezsen görüşürüz o zaman
cem le ayrıldık. dün parası yoktu bugün de boynu başı ağrıyormuş miskin miş evden çıkası yokmuş muş. yeter be dedim. senin beni sevdiğin özlediğin falan yok bütün bunlar bahane. seni istemiyorum artık yalancısın sen dedim. o da ben senin beklentilerini karşılayamıyorum sürekli benim düşünmediğim şeyleri üretiyorsun dedi. tükendik dedi. ben de selametle dedim. bitti gitti.
hayata dair herşeyin üstüme gelmesinden sıkıldım. diyeti de bırakıyorum an itibariyle istifa ettim gruptan da. sizleri tanıdıgıma çok sevindim umarım kısa zamanda çıtır olursunuz. sevgiyle kalın
ayyy inanmıyorum oya facesinide silmiş
oyaya mesaj attım inş biraz daha sakin düşünürde döner aramızda onu çok iyi anlıyorum çünkü bende çok herşeyden elimi çekmek istedim ama kendimize zarar vermekten başka bir işe yaramıyor bu inş kandıracam oyayı
kızlar unutmadan bugün rüyamda sizleri gördüm kızkardeşimin düğünü varmış ona gelmişsiniz
ama rüya işte voleybol oynuyodunuz ne alaka
menüm
kahvaltı
1 tost
şekersiz cay
öğle
yarım kase corba
1 dilim börek
ara
1 bardak yeşil cay
1 tahıllı bar
ara
1 elma
akşam
3-4 adet küçük mantar
2 dilim ekmek
spor yapamadım zamanım ve hevesim olmasına rağmen..bel fıtığım bacağa vuruyor ve çok ağrı yapıyor..Doktor yolu görünüyor bana sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?