- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.501
canım sagol ya bugün pazar vardı utandımya herkes aaa ne çok zayıflamışın diyolar.kabanın içinden bile farkettiler..
eve geldim su bitmişti sucu kapının önüne koymuş. içeri aldım baktım üstüne 19 kilo yazıyo..ay ne zorlandım taşırken...ay dedim ya farkedilmeyecek gibi zayıflamamışımki ben....koca bi damacana kadarrr
sabah
1.5 haşlanmış patates
1 haşlanmıs yumurta
akşam
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 yumurta
-1 kk peynir
-1 kupa yeşilçay
-2 dilim ekmek
ÖĞLEN
-1 kase çorba
-1 porsiyon sulu köfte
-1 dilim ekmek
ARA
-1 kase bat(yöresel yağsız,soğuk çorba)
AKŞAM
-1 porsiyon hamsi buğulama
-2 dilim ekmek
-1 kase aşure
ARA
1 fincan nescafe.
hehe bunu bende demiştim sende az çılgınlık varr diye hehe ailecek çılgınsınız
afiyet olsun vallaaa hem enerji olur tarçın balllllllllll
aaaaaaa özgecimmmmmmm sana hiç yakışmayan hareketler bunlarrrrrrr sen benim motivasyon kaynağımdın hıhhh beni azmı gaza getiriyordun hemencik toparlan bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2-3 çatal patates kızartması
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay
akşam
10 tane sarma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
sabah
1 bardak tarçın bal karişimii
1 kase corn flaks sütle
öğle
1 dilim pasta ama kreması azz
yarım dilim börek
çeyrek döner pide ama minnacık yaniii
(misafirliğe gittiğim için)
akşam
yok
ara
yarım portakal
yarım armut
çeyrek muz
2 dilim kavun
yatmadan tarçın bal 1 bardak
kzılar ya hem boğazım acıyo hem vücudum iğneleniyo hem de kasıklarım ağrıyoorr ayy dökülüyorum resmennn
Ayşecim merhaba estağfurullah tatlım niye pas vermeyelim(tatilde daha sık giriyordum ben ama okullar açılalı biraz aksadı seninle de bi türlü karşılaşamadık galiba ben kendimi tanıtayım tekrar,ben neslihan,evliyim 2 oğluşum var,öğretmenim,diyete 87 kiloyla başladım şuan 80,5 im inşaallah daha da kilolar vericez burada beraber .
Merhaba Ayşe nasılsın,öncelikle menün bana çok az geldi,öğünlerinde sebze,protein ve ekmek üçlüsü olmalı bence,hastalığın kol gezdiği bu kış aylarında bünyeyi zayıf bırakmamak her besin grubundan az ama dengeli yemek lazım canım.Bel fıtığı bende de var maalesef çok kötü bi illet helede öğretmensen,mutlaka doktora git,birde beli sıcak tutmak ve masaj yapmak çok iyi geliyo tavsiye ederim ve tabii bol istirahat ,geçmiş olsun canım...
sabah
1 bardak tarçın bal karişimii
1 kase corn flaks sütle
öğle
1 dilim pasta ama kreması azz
yarım dilim börek
çeyrek döner pide ama minnacık yaniii
(misafirliğe gittiğim için)
akşam
yok
ara
yarım portakal
yarım armut
çeyrek muz
2 dilim kavun
yatmadan tarçın bal 1 bardak
şimdiden kolayyyy gelsinn canımmmmmmmmmmmm yeni eğitim öğreitm yılınızda başarılarDDDD
ay içiyorum yaaa türk kahvesi arada neskafeeDDD çok kısıtlamıyorummmmm birden böyle boşluğa düşmek istemiyorum DDd
gelsin hazal ablası heycanla bekliyoruzzz miniği, ayyy inş. dr cuğum banada verir cd:))seninki gibi hatıralarımız olurr biizimde
hımssssss afiyet olsun canımmmmmmm ben ikinci aranla aşureyi biraz fazla buldum amaa çok abartı değill onun dışındakiler çok güzel canım
afiyetttttttt olsunnnnnnn çok güzellllllllllllllllll
bayıldım menüne.aman canım ihmal etme bel fıtığını
dimiiiiiiiiiiiiiii ben de çok kızıyom kaç gündür kendime 50 lere düştüm diye biraz şımardım ben san ki ama olmaz... 26 beden pantalonum vardı giremiyorum hala içine nisan 30 a kadar 50 olmam gerekiyor hedefime bişi kalmadı şurda toplamam lazım kendimi
günaydın emineciğim nasılsın??
günaydın canım.evi toparlıyordum.dünkü kuruyemiş faciasından sonra psikolojik olarak çok kötüyüm.sen nasılsın
geçmişte yazdın sanırım kaçırdım ben noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?