Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaaa emoş neler geliyor senin aklına :)))) güüldürdün beni valla iki damacana daha zayıfla valla bebek gibi olursun kız :)))

süper bir menü harika çeşit ve dengeli

dimiiiiiiiiiiiiiii ben de çok kızıyom kaç gündür kendime 50 lere düştüm diye biraz şımardım ben san ki ama olmaz... 26 beden pantalonum vardı giremiyorum hala içine nisan 30 a kadar 50 olmam gerekiyor hedefime bişi kalmadı şurda toplamam lazım kendimi

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2-3 çatal patates kızartması
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

akşam
10 tane sarma
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 bardak çay

menün güzel canım ama lütfen meyve ye inan daha az acıktırıyor ve daha sağlıklı.mutlaka 1 tane ye günde

neyse kızlar ben haşlamalarıma geri dönüyorum an itibariyle bu hafta çok bişi beklemiyorum ama bgn itibariyle kendimi haşlama haftasına alıyorum

menün çok güzel bence.aslında bende çok severim corn fleksi ama kalorisi çok olur diye yemiyorum

kızlar dün yine sapıttım.menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+peynir+salatalık
akşam:1 kase şehriye çorbası+2 dilim kepek ekmeği
ara:1 kase kavrulmamış badem tabii duramadım iki avuç dolusu antep fıstığı

hoşgeldin neslihan bende öğretmenim ne güzel bir sürü öğretmen var topikte. evliyim İstanbuldayım
bende 75'i gördüm 67'e indim hedefim 60 inşallah yavaş yavaş geri almamak üzere vereceğim..sende iyi vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın..

evet cnm dün az oldu..bazen falzla oluyor dengeliyorum..Aslında bacak ve topuk ağrım var..4 doktrda ayrı şeyler söyledi..hele sonuncusu Türkiye'nin tek kemik hastanesi sanırım gittiğim yer..doktor ağrı herkeste var bende bel fıtıgıyım dert etme ömür boyu sürüyor tam geçmez dediği için doktorlara guvenim yok

afiyet olsun akşamla telafi etmişsin kışın kavun nerden cıktı canım :)

ivet su böregi

geçmişte yazdın sanırım kaçırdım ben noldu?

canım dün bir sürü badem ve antep fıstığı yedim.kendimi kötü hissediyorum.aslında ben her zaman az yemesi gereken biriyim öyle biraz kaçamak yapayım telafi ederim diyorum ama olmuyor.bir yerden patlıyor ve ben telafi yapamıyorum.dün o kadar yedim birde uyudum kaldım.spor da yok ya ben yarın ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…