Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biraz yorgunum ama iyiyim hazalcımm ailemin yanında çok güvendeyim babam psikoloğa gitmemi istiyor..yardım alırsan bu süreci daha rahat atlatırsın diyor.. dışarı adım atmak istemiyorumm.. yarın küçük kardeşimin doğum günü okullarda tatil burda.. yarın kutlarız.. pazartesi giderim belki

sakın kendini yıpratma anım benimm ..herşey geçecek önünde çok güzel bi hayat var....sen yaşamana bakk.tabiki de yardım al çok daha rahat atlatırsın...yeni bi sayfa aç kendineee tertemiz huzur mutluluk doluuu...doğum günü kutlu olsun kardeşinin..ihmal etmee git ama..boşanacaksın di mi kesin?

annem babam biz seni asla o eve göndermeyiz dedi.. benimde gideceğim yok zatenn...

07.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil .................7
rainandthesun.......7+
melekayşe............7+
oyagibi................. 7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73......................izinlii heralde hiç girmemiş 7sinde
yas23....................izinli
emidaf..................izinli

08.02.2012
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7+
melekayşe............7+
fiyona07..............7
1.73.....................7+

oyagibi................. 6 mesaj yazıp girmicem demişş
esennil .................5 mesaj yazmış sanırım cezaya kaldı
pisiq....................izinli

09.02.2012
hazos87...............7+
pinkcat87.............7+
rainandthesun.......7+
melekayşe............7+
fiyona07..............7+
1.73.....................7+

esennil .................hiç girmemiş 9unda izinlimi acep
pisiq....................izinli

oyagibi.................izinli

aslı sana ne sorucam.. şuan benim baskülüm yok... bi dahaki hafta alıcamm.. ben en sson pazartesi tartılmıştım 69,4.. kilo bildirimini böyle yapcam bu hafta

geçen hafta:70
bu hafta:69.4
verilen kilo:600 gr

birazda menülerimi yazayımm

bugün
sabah
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek
1 bardak çay

öğle

1 tabak patates yahnisi

akşam

1 tabak yeşil fasulye kavurması

biraz fazla yedimm.. çünkü annemler üzüntüden yemediğimi düşünüyorlar.. haftaya alışırlar innşallah

dünkü menümm..

sabah otobüste
1 dilim kek
1 bardak kola

saat 4 gibi

1 kase çorba
1 kase salata
1karnıyarıkk

akşam
1 kase çorba
2 bardak çay

7 ocak

sabah
1 yumurta
4 parmak kadar bazlama

saat4.30
babacımla yedik evden çıkmadan önce :))))))))
1 tabak et yahni
1 milföy
3 parmak kadar bazlama

saat 9 da otobüs beklerken
1 metro

babam bisküvi bişiler almıştı diyetteyim dedim sadece metro yedim

herkese tekrar merhaba canlarımmm.. geçmiş yapıp mesajları tek tek okudumm.. benim için yazdıklarınıza ayrıca tsk ediyorummmmmmmm iyi dilekleriniz iiçin

oya hakkında şunları söylemek istiyorummm.. oyacım uzun zamandır içine sinmeyen bi işyerinde çalışıyordu.. hergün sevmediği insanların içinde vakit geçirmek oyaya uzun vadede stress yüklüyordu.. annesini rahatsızlığı sevgilisiyle olan karışık süreçç ve yeni iş başvurusuna bağladığı umutlar suya düşünce biranlık boşluk oluştu belkide.. oyayı çoook seviyoruz inş oya için birşeyler yapabiliriz..

tablet pc mevzusu dönmüşş ahh ahhh biz kareli 3 orta defterlerle uğraşırken şimdiki veletlerin keyfine bak :126::126:

merhaba güzeller benim kilom aynı bu hafta 95 sanırım bu haftaki bazı kaçamaklarım ve düzensiz sporum ve az su içmemden kaynaklanmış defterimi kontrol ettigimde çıkan sonuç

evet cnm farkındayımda dengeleyemedim bu hafta..yeni geldik eve alışveriş yapamadık pazara gidemeyince benim dolap boş oluyo..yeşillik sebze meyve alamadım birazda ondan..

her şeyin hayırlısı olsun canım bende meraketmiştim naptın diye..kesinlikle yardım almalısın çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…