- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.681
ayşe ilkoşle konustun muuu görmüş mü bebişiiiiiiiiiii
az sonra burda olur kendisi
hazalcım merhabaaa:)
gördük miniği 6,7 cm olmuşşş :))) dr herşey çok güzel dedi kesesini,suyunu gelişimini kalp atışlarını çok beğendi, ekstra ilaç vermedi sadece folike devam dedi.
Beslenmeye dikkat dedi. Ultrasonu dört boyutlu değil sanırım çok net değil uzanmış yatıyordu bıdık:))
amaaa neyalan söyleyim youtubede gördüüğüm 11 haftalık bebbek gibi bekliyoırdum öyle olmadı uştrasonun azizliği sanırımbirde göbekten baktıı onunda etkisi var sanırım
birde kalp atışları çokk hızlanmıştı ayyy canımy aaa minik bebişim büyüyorrrr
çınlattım valaaaa=))oyy yerim ben o 6cmm bebişiiii..ayy yatsın yatsın dinlendin bebişimmm hareketlenmeye başlayınca hiç durmıcak annesiiii..ultrason aleti çok etkiliyor canım..benim dr umki çok güzel bi aletti çok nettii..olsun bişey olmaz sağlıklı olsun da bebişşş net görmeyiverrr.....göbekten bakcak tibi nirden bakcakk
sabah sadece süt olmamişş canımm ceviz falan ye bariii..peynir falan da yokkkk hmmm kızarım bakkk..bebişimize iyi bakkkk kilo almıcam diye bebişimizi vitaminsiz bırakma annesiigelmişken dünkü menümüde yazayımm:))
sabah:.1 bardak sütt
ara:4 kayısı kururusu
öğlen:2 tek lahmacın 1,5 bardak ayran
akşam:1 kase merciimek çorbası,3-4 parça fırında tavuk,2 dilim ekmek
ara:1 portakal,1ayva
bübüyor tabi annesi pıtpıttt pıtt pıttt
ahabire dinleniyoruzzz hazal ablası başka yaptığımız bişi yok:))) sözde özel hastane ama ultrasonu sinir etti( ama vajinal ultrasonla baktığında daha net görünüyordu minik yaaaaa
birdaha hep öyle baksınDD alıştım nasılsa hahahah.
2 hafta sonra tekrar gidecğeim ozaman söylenecem biraz hıhhh
aaaa güzelmiş ya kilo almamişsin=) ben 3 ayda 6 kilo almıştım hahahahhaahayy hep böyle gidersin insallah canım benim bulantısız sorunsuzzzzzzzzzevet büyümüş çok duygulandıkD
dr soruyor varmı bir şikayetiniz ilknur hanım yok dedim ağrı sızı yok dedim,bulantı yokD maşallah maşallah dedi sonra bir kilo ve tansiyona bakalım tekrar dedi
onun tartısında kilom aynı değişiklik yok hahahaDD kiloda almamışız güzel dedi
oysa aldım 500 gr
Aslıcım ben mesaj attım canım esene.
kızlar esen fadik özge bildirim yapmadı şimdi hat yok özge ve fadike mesaj çekemiyom hat gelince oblara mesaj çekcem
ben faceye okuldan giremiyom esene bir mesaj atın kilosunu yazsın
artık okuldan sonra listeyi hazırlarım
Aslıcım ben mesaj attım canım esene.
yokk yaa bitti artık çünkü daha hedefime ulaşamadım şimdi zaten verdim diye bırakırsam hemen geri alırım verdiğim bütün kiloları verdikten sonrada ilknur gibi girip korumaya alacam kendimi...evet bgn itibariyle yeniden az yemem dönemeine soktum kendimi
kızlar dün akşam girdim takıma.bir iki şey yazdım sonra malum oğlumla ilgilenme,ev işi vs. yaptım.bilgisayar açıktı.sonra oğlumu yatırayım kızlar ne kaynatmış bakayım diyordum ki uyumuş kalmışım.bilgisayarı eşim kapatmış bana da söyleniyor sabah.tabi uyuyup kalınca spor da yapamadım ay kendimi kötü hissediyorum ya.
dimiiiiiiiiiiiiiii ben de çok kızıyom kaç gündür kendime 50 lere düştüm diye biraz şımardım ben san ki ama olmaz... 26 beden pantalonum vardı giremiyorum hala içine nisan 30 a kadar 50 olmam gerekiyor hedefime bişi kalmadı şurda toplamam lazım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?