Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşe ilkoşle konustun muuu görmüş mü bebişiiiiiiiiiii

hazalcım merhabaaa:)
gördük miniği 6,7 cm olmuşşş :))) dr herşey çok güzel dedi kesesini,suyunu gelişimini kalp atışlarını çok beğendi, ekstra ilaç vermedi sadece folike devam dedi.
Beslenmeye dikkat dedi. Ultrasonu dört boyutlu değil sanırım çok net değil uzanmış yatıyordu bıdık:))
amaaa neyalan söyleyim youtubede gördüüğüm 11 haftalık bebbek gibi bekliyoırdum öyle olmadı uştrasonun azizliği sanırım birde göbekten baktıı onunda etkisi var sanırım

çınlattım valaaaa=))oyy yerim ben o 6cmm bebişiiii..ayy yatsın yatsın dinlendin bebişimmm hareketlenmeye başlayınca hiç durmıcak annesiiii..ultrason aleti çok etkiliyor canım..benim dr umki çok güzel bi aletti çok nettii..olsun bişey olmaz sağlıklı olsun da bebişşş net görmeyiverrr.....göbekten bakcak tibi nirden bakcakk

gelmişken dünkü menümüde yazayımm:))

sabah:.1 bardak sütt
ara:4 kayısı kururusu
öğlen:2 tek lahmacın 1,5 bardak ayran
akşam:1 kase merciimek çorbası,3-4 parça fırında tavuk,2 dilim ekmek
ara:1 portakal,1ayva

habire dinleniyoruzzz hazal ablası başka yaptığımız bişi yok:))) sözde özel hastane ama ultrasonu sinir etti ( ama vajinal ultrasonla baktığında daha net görünüyordu minik yaaaaa
birdaha hep öyle baksınDD alıştım nasılsa hahahah.
2 hafta sonra tekrar gidecğeim ozaman söylenecem biraz hıhhh

sabah sadece süt olmamişş canımm ceviz falan ye bariii..peynir falan da yokkkk hmmm kızarım bakkk..bebişimize iyi bakkkk kilo almıcam diye bebişimizi vitaminsiz bırakma annesii

bübüyor tabi annesi pıtpıttt pıtt pıttt

evet büyümüş çok duygulandıkD
dr soruyor varmı bir şikayetiniz ilknur hanım yok dedim ağrı sızı yok dedim,bulantı yokD maşallah maşallah dedi sonra bir kilo ve tansiyona bakalım tekrar dedi
onun tartısında kilom aynı değişiklik yok hahahaDD kiloda almamışız güzel dedi
oysa aldım 500 gr

a
ma alttan pek bakmıyorlar canım bi ilk başlarda bakıyorlarsa bakıyorlar..benim doktorum hiç bakmadı mesela alttan..

aaaa güzelmiş ya kilo almamişsin=) ben 3 ayda 6 kilo almıştım hahahahhaahayy hep böyle gidersin insallah canım benim bulantısız sorunsuzzzzzzzzz

Eveeet kilo hususunda az da olsa bir gelişme oldu dünkü sayıyı yakalayamadım ama olsun gördüm nasılsa 1-2 güne benimsim 79.....
Kilo bildirimim:

geçen hafta:80,5
bu hafta:80,2
giden:300 gr

14. TAKIM 243. Etap

aynalar ( 88,1 / 88,0 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 65,5 / / / % )
fiyona_07 ( 58,6 / / / %)
1.73 ( 95,0 / 95,0 / 0,0 / 0,00%)
hazos87 ( 57,3 / 57,1 / 0,2 / 0,35%)
pisiq ( 70,0 / 69,4 / 0,6 / 0,86%)
pinkcat87 ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 121,0 ) izne ayrıldı.
tedis ( 83,8 / 82,9 / 0,9 / 1,07%)
esennil ( 72,3 / / / %)
rainandthesun ( 80,5 / 80,2 / 0,3 / 0,37%)
melekaysee ( 64,5 / 65,5 / -0,5 / -0,78%) 241. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

kızlar esen fadik özge bildirim yapmadı şimdi hat yok özge ve fadike mesaj çekemiyom hat gelince oblara mesaj çekcem
ben faceye okuldan giremiyom esene bir mesaj atın kilosunu yazsın
artık okuldan sonra listeyi hazırlarım

çok iyi gidiyorsun canım maşallahhh çok güzel verdin kendiniiiiii

evet evetttttt kesinlikleeee toparlanman lazımmmm hayatımmm sanaaaaaaaaaaaa yakışanı yap sporrrr meselaaaa özge =sporrr benim gözümdeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…