- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.721
:)))))) no problem baksaydııa
ma alttan pek bakmıyorlar canım bi ilk başlarda bakıyorlarsa bakıyorlar..benim doktorum hiç bakmadı mesela alttan..
aaaa güzelmiş ya kilo almamişsin=) ben 3 ayda 6 kilo almıştım hahahahhaahayy hep böyle gidersin insallah canım benim bulantısız sorunsuzzzzzzzzz
senin prensesini öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öpe öpe bitiiririm bennnnnnkızlar ben kaçiyorum prensesi kaldırıcam yeter artık uyumasınnn....gece kuşuuu öperim hepiniziiiibybyby
kilo bildirimi yakın yaa tırs tırsss kaçtı heheesene noldu ki acabaa yok 2 gündürrr
kızlarr kilo veren tüm herkeşşşşşiiiii tebrik ediyorum veremeyenlerinde canı saolsunnnn14. TAKIM 243. Etap
aynalar ( 88,1 / 88,0 / 0,1 / 0,11% )
emidaf ( 65,5 / 64,5 / 1,0 / 1,53% )
fiyona_07 ( 58,6 / 58,4 / 0,2 / 0,34%)
1.73 ( 95,0 / 95,0 / 0,0 / 0,00%)
hazos87 ( 57,3 / 57,1 / 0,2 / 0,35%)
pisiq ( 70,0 / 69,4 / 0,6 / 0,86%)
pinkcat87 ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00%)
oyagibi ( 121,0 ) izne ayrıldı.
tedis ( 83,8 / 82,9 / 0,9 / 1,07%)
esennil ( 72,3 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
rainandthesun ( 80,5 / 80,2 / 0,3 / 0,37%)
melekaysee ( 64,5 / 65,5 / -0,5 / -0,78%) 241. Etapta izne ayrılmıştı kilosu 2 ye bölündü.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,32%
herkese merhaba.arkadaşlar ben malesef ayrılıyorum.zaman ayıramaz oldum.arkadaşlarımla spora gitmeye başladık.tezsiz yüksek lisans yapmaya karar verdim alese hazırlanıcam.ev işi derken nete giremiyorum.diyet devam ediyor bırakmıyacam ara sıra girip sizinle yazışmak isterim izniniz olursa.
inşallah kilo veririsiniz.
çıkmadan: aslıcım bu hafta çok az yedin ama niye kilo veremedin hayret ettim. emine de okadar güzel spor yapıyordu. birşeyi yanlış yapıyorsunuz demekki lütfen dikkat edin.kilo verin.ben bu hafta 800gr.verdim.spor ve diyetle mutlaka veriliyor.yeni şeyler öğrendiğimde gelip sizinle paylaşmak isterim.faceden de görüşebiliriz.benimle konuşan herkese çook teşekkür ediyorum.paylaşımlarınız benim için çok kıymetliydi.
dilerim herkes hayal ettiği herşeye kavuşur.sevgilerimle
ay hemen yolliyim canım benimmmmmmmmmmm
kızlar ben biraz çıkayım okuldan geldim listelere daldım hem kendimizin hem kardeş takımın üstümü değiştireyim yemek yiyeyim geleyim
ilknurcum hazalcım salihacım öpüyoruum sizi kocamaannn
aslı sana ne sorucam.. şuan benim baskülüm yok... bi dahaki hafta alıcamm.. ben en sson pazartesi tartılmıştım 69,4.. kilo bildirimini böyle yapcam bu hafta
geçen hafta:70
bu hafta:69.4
verilen kilo:600 gr
önemli deel şeker olur öle şeyler :)
yanlışlık olmuş önceki günle karıştırmışım özge izinli değil mesaj sayımı7+ çok özürrrrrrrrrr
dünkü menümm..
sabah otobüste
1 dilim kek
1 bardak kola
saat 4 gibi
1 kase çorba
1 kase salata
1karnıyarıkk
akşam
1 kase çorba
2 bardak çay
kızlar 59 kılodan 69 kılo oldum neyapcam
herkese tekrar merhaba canlarımmm.. geçmiş yapıp mesajları tek tek okudumm.. benim için yazdıklarınıza ayrıca tsk ediyorummmmmmmm iyi dilekleriniz iiçin
biraz yorgunum ama iyiyim hazalcımm ailemin yanında çok güvendeyim babam psikoloğa gitmemi istiyor..yardım alırsan bu süreci daha rahat atlatırsın diyor.. dışarı adım atmak istemiyorumm.. yarın küçük kardeşimin doğum günü okullarda tatil burda.. yarın kutlarız.. pazartesi giderim belki
günaydın kızlar
bugün sabahtan okula gidiyom.öğleden sonra kurul toplantısı var.hemen kilomu bildireyim
geçen hafta:83.8
bu hafta:82.9
telafi işe yaramış.gitmiş 900 gr
kilom 65.5 biraz şaşırdım nedeni her şey olabilir :))
annem babam biz seni asla o eve göndermeyiz dedi.. benimde gideceğim yok zatenn...
7 ocak
sabah
1 yumurta
4 parmak kadar bazlama
saat4.30
babacımla yedik evden çıkmadan önce :))))))))
1 tabak et yahni
1 milföy
3 parmak kadar bazlama
saat 9 da otobüs beklerken
1 metro
babam bisküvi bişiler almıştı diyetteyim dedim sadece metro yedim
Eveeet kilo hususunda az da olsa bir gelişme oldu dünkü sayıyı yakalayamadım ama olsun gördüm nasılsa 1-2 güne benimsim 79.....
Kilo bildirimim:
geçen hafta:80,5
bu hafta:80,2
giden:300 gr
habire dinleniyoruzzz hazal ablası başka yaptığımız bişi yok:))) sözde özel hastane ama ultrasonu sinir etti( ama vajinal ultrasonla baktığında daha net görünüyordu minik yaaaaa
birdaha hep öyle baksınDD alıştım nasılsa hahahah.
2 hafta sonra tekrar gidecğeim ozaman söylenecem biraz hıhhh
merhaba güzeller benim kilom aynı bu hafta 95 sanırım bu haftaki bazı kaçamaklarım ve düzensiz sporum ve az su içmemden kaynaklanmış defterimi kontrol ettigimde çıkan sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?