Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

salihacım bende seni yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim yerim:))))

a
ma alttan pek bakmıyorlar canım bi ilk başlarda bakıyorlarsa bakıyorlar..benim doktorum hiç bakmadı mesela alttan..
:)))))) no problem baksaydııDDD daha net görürdük bıdığı neysee sağlığı iimiş önemli olan ooo hehe

aaaa güzelmiş ya kilo almamişsin=) ben 3 ayda 6 kilo almıştım hahahahhaahayy hep böyle gidersin insallah canım benim bulantısız sorunsuzzzzzzzzz
6 kilomuuuu şaka dimi hazalcım hay maşalalhh sanaaa, ama öenmli olan hatice değilin neticeDDD şimdi çıtırsınnnnnnn darısı banaaaaaa
saol canım niş. devam eder böyle.
kızlar ben kaçiyorum prensesi kaldırıcam yeter artık uyumasınnn....gece kuşuuu öperim hepiniziiiibybyby
senin prensesini öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öpe öpe bitiiririm bennnnnn
esene noldu ki acabaa yok 2 gündürrr
kilo bildirimi yakın yaa tırs tırsss kaçtı hehe

kızlarr kilo veren tüm herkeşşşşşiiiii tebrik ediyorum veremeyenlerinde canı saolsunnnn
ama biraz toparlansanızzzzzz pek güzel olurrrrrrrrrr dena dökülüyorsunu heeeeeeeeeDD

esen kendine cici bak Herşey gönlüne göre olsun biz buradayız herzaman beklerizzzzz :))

salihacığım benim hiç bişeyden haberim yok 1 aydır iptalim resmen neler oldu canım ayrıldın mı eşinden...sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum senin için..ama değer verilmediğin bi yerde olmaktan daha iyidir şimdiki yerin ...

annem babam biz seni asla o eve göndermeyiz dedi.. benimde gideceğim yok zatenn...

sen de gitme canım...yalvarsa köpek olsa da dönme bir insan bi yaştan sonra değişmesi çok zordur..bir şeye karar vermişsin istikrarlı bir şekilde arkasında dur kararının hazalında dediği gibi çok güzel bi hayat var önünde sana değer vermeyen biriyle heba etme hayatını...

afiyet olsun canımmmmm

düşüge neden olur diye bakmazlar canım sadece ilk haftalarda bakarlar

merhaba güzeller benim kilom aynı bu hafta 95 sanırım bu haftaki bazı kaçamaklarım ve düzensiz sporum ve az su içmemden kaynaklanmış defterimi kontrol ettigimde çıkan sonuç

canım artık kilo vermen de yavaşlar zaten sen daha sıkı sarıl spora ama yine de bi yerden sonra az gider kilolar artıkın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…