Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gayet güzel canımmm

canım herzaman beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım öle videolardaki gibi çok net olmuyor görüntüler zaten bundan sonra hep göbekten bakacak alttan bakarsa net oluyor ama göbekten daha açılı görüyolar...büyüdük sıra daha da netleşecek ellerini ayklarını ağzını burnunu her yerin, görürsün bıdığınn ayy yerim ben o minicik bıdığı...

hahahahaaahhhaaa ilahi ilkoş güldürdün benii...bi aydan sonra alttan bakması tehlikeli oluyor sanırım..

başladım canım kesintisiz plates yapıyorum bir gün araylada eliptik yapıyorum...şu anda benim gözümde de spor=emine :))))

valla beni bitirdi bu misafir olayı bu ay bgn eşime diyom ki heralde bizim bilmediğimiz biyerden bizim eve tur kalkıyor herkes akın etti 1 aydır bana :)

canım iyi dileklerin için saol umarım sende istediğin herşeye sahip olursun canım..kendine iyi bak

emooşşş özgeeee bırakıın geçmişi gelin konuşaaaakkkk

hahaha ben daha yeni gördüm vallah :)) nasılsın aslıcığım ben valla şöle cetvelle güzel bi dayağı hakediyorum dimi hep unutuyorum kilo bildirimini...valla benim sucum değil kocam izinli yaa bi oturuyor başına kalkmıyor...zaten sinir oldum yaa 15 tatilden beri bi yanlız kalamadım evde offf

yok yok bu hafta kaçamaklarda çok oldu.hatamın farkındayım bennn

yaa sorma ben de geçen hafta yardırdım annemler di kızkerdişim di abim di derken yemeğin dibine vurdum resmen..şimdi eşimde markete gitti kolayla çekirdek alıcam dedi ben de kolayı lıght al bende içeyim dedim bana diyoki bir de kadayıf tatlısı alacam gelirken diyo..mahsus yapıyor beni deniyor yok dedim alma veli alırsan yerim dedim iyi almıyım ben o zman diyo heheheh :)))

bgn yediklerim

sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...

menün güzel canım beğendim

ilknurcum hazalcım salihacım öpüyoruum sizi kocamaannn
bende mucukkkkkkkkkk

yok valla şaka değilll=) o 24 kiloyu nasıl aldımmmm

tımammm ağzımı açtım bekliyorum:)))))))))))))))) haydii gönder gönder
yakalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fıyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…