- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.741
birazda menülerimi yazayımm
bugün
sabah
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek
1 bardak çay
öğle
1 tabak patates yahnisi
akşam
1 tabak yeşil fasulye kavurması
biraz fazla yedimm.. çünkü annemler üzüntüden yemediğimi düşünüyorlar.. haftaya alışırlar innşallah
gelmişken dünkü menümüde yazayımm:))
sabah:.1 bardak sütt
ara:4 kayısı kururusu
öğlen:2 tek lahmacın 1,5 bardak ayran
akşam:1 kase merciimek çorbası,3-4 parça fırında tavuk,2 dilim ekmek
ara:1 portakal,1ayva
pepe super ya..kıracın karısı yurutuyor pepe olayını o yarattı..
çok yararlı oluyor
herkese merhaba.arkadaşlar ben malesef ayrılıyorum.zaman ayıramaz oldum.arkadaşlarımla spora gitmeye başladık.tezsiz yüksek lisans yapmaya karar verdim alese hazırlanıcam.ev işi derken nete giremiyorum.diyet devam ediyor bırakmıyacam ara sıra girip sizinle yazışmak isterim izniniz olursa.
inşallah kilo veririsiniz.
çıkmadan: aslıcım bu hafta çok az yedin ama niye kilo veremedin hayret ettim. emine de okadar güzel spor yapıyordu. birşeyi yanlış yapıyorsunuz demekki lütfen dikkat edin.kilo verin.ben bu hafta 800gr.verdim.spor ve diyetle mutlaka veriliyor.yeni şeyler öğrendiğimde gelip sizinle paylaşmak isterim.faceden de görüşebiliriz.benimle konuşan herkese çook teşekkür ediyorum.paylaşımlarınız benim için çok kıymetliydi.
dilerim herkes hayal ettiği herşeye kavuşur.sevgilerimle
geri geldim
emoşum seni görüyorum
hazalcım merhabaaa:)
gördük miniği 6,7 cm olmuşşş :))) dr herşey çok güzel dedi kesesini,suyunu gelişimini kalp atışlarını çok beğendi, ekstra ilaç vermedi sadece folike devam dedi.
Beslenmeye dikkat dedi. Ultrasonu dört boyutlu değil sanırım çok net değil uzanmış yatıyordu bıdık:))
amaaa neyalan söyleyim youtubede gördüüğüm 11 haftalık bebbek gibi bekliyoırdum öyle olmadı uştrasonun azizliği sanırımbirde göbekten baktıı onunda etkisi var sanırım
canım artık kilo vermen de yavaşlar zaten sen daha sıkı sarıl spora ama yine de bi yerden sonra az gider kilolar artıkın...
kilom 57,1...of ya artık gıdım gıdım gidiyorrrr kaplumbağa gibiii pofssssssssss
habire dinleniyoruzzz hazal ablası başka yaptığımız bişi yok:))) sözde özel hastane ama ultrasonu sinir etti( ama vajinal ultrasonla baktığında daha net görünüyordu minik yaaaaa
birdaha hep öyle baksınDD alıştım nasılsa hahahah.
2 hafta sonra tekrar gidecğeim ozaman söylenecem biraz hıhhh
çok iyi gidiyorsun canım maşallahhh çok güzel verdin kendiniiiiii
evet evetttttt kesinlikleeee toparlanman lazımmmm hayatımmm sanaaaaaaaaaaaa yakışanı yapsporrrr meselaaaa özge =sporrr benim gözümdeeeeeeeeeeeee
canım sen 3 ay sonraaa 20 kilo daha vereceksin çok güzel gidiyorsun maşallahh
sakın rahatlama zayıflamışssın dedikçeee bence dahada gaza gelirsin kuzucuk en güzel gazlama yöntemidirDD
hımss afiyet olsun çok güzel sabahta olsaymışşsüperrr olurmuş ilkincim
Damanın sakın uzatmaaaaa hemencik öp kocişini barışınn
özgem gelenin gideninde eksik oömuyorrr maşallahh:)))
herkese merhaba.arkadaşlar ben malesef ayrılıyorum.zaman ayıramaz oldum.arkadaşlarımla spora gitmeye başladık.tezsiz yüksek lisans yapmaya karar verdim alese hazırlanıcam.ev işi derken nete giremiyorum.diyet devam ediyor bırakmıyacam ara sıra girip sizinle yazışmak isterim izniniz olursa.
inşallah kilo veririsiniz.
çıkmadan: aslıcım bu hafta çok az yedin ama niye kilo veremedin hayret ettim. emine de okadar güzel spor yapıyordu. birşeyi yanlış yapıyorsunuz demekki lütfen dikkat edin.kilo verin.ben bu hafta 800gr.verdim.spor ve diyetle mutlaka veriliyor.yeni şeyler öğrendiğimde gelip sizinle paylaşmak isterim.faceden de görüşebiliriz.benimle konuşan herkese çook teşekkür ediyorum.paylaşımlarınız benim için çok kıymetliydi.
dilerim herkes hayal ettiği herşeye kavuşur.sevgilerimle
emooşşş özgeeee bırakıın geçmişi gelin konuşaaaakkkk
yok yok bu hafta kaçamaklarda çok oldu.hatamın farkındayım bennn
millet ben geldim napıosunuzzzzzz
bgn yediklerim
sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...
bende mucukkkkkkkkkkilknurcum hazalcım salihacım öpüyoruum sizi kocamaannn
yok valla şaka değilll=) o 24 kiloyu nasıl aldımmmmsalihacım bende seni yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim yerim:))))
:)))))) no problem baksaydııDDD daha net görürdük bıdığı neysee sağlığı iimiş önemli olan ooo hehe
6 kilomuuuu şaka dimi hazalcım hay maşalalhh sanaaa, ama öenmli olan hatice değilin netice DDD şimdi çıtırsınnnnnnn darısı banaaaaaa
saol canım niş. devam eder böyle.
senin prensesini öperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm öpe öpe bitiiririm bennnnnn
kilo bildirimi yakın yaa tırs tırsss kaçtı hehe
yakalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fıyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutımammm ağzımı açtım bekliyorum:)))))))))))))))) haydii gönder gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?