Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne güzel Emine,kiloyu kendimiz için veriyoruz elbette ama başkaların da bunu farkedip takdir etmesi insanı daha da gaza getiriyor .

öyle gaza geliyor insan ama karşıdaki insan yine moralini bozabilir
ben 3 ayda 21 kilo verip 64 olmuştum yaz tatilde memlekete gittim bizim akraba gördü kilo vermişsin dedi ama daha var dedi sanki ben bilmiyorum bir sinir olmuştum ki sorma insnalar fesat olmasın yeter ki

kızlar cok begendiniz filmler varsa adını yazında indireyim..
klasiklerden bir film belki izlemişsindir "esaretin bedeli","notebook","apocallipto","a good year","kara kitap","anestezi","pembe panter 1-2","benjamin buutonun tuhaf hikayesi","bourne identity","bourne supremacy","bourne ultimatum" bu son yazdıklarım bi seri ama hepside harka filmler ,tavsiye ederim.

İnsanlar densiz olunca Aslıcım en güzel sözü bile berbat edebiliyorlar maalesef ayrıca o kişi kesinlikle kıskançlıktan öyle konuşmuştur,kötü insanlar en güzel şeyin bile eksi bi yanını görürler hep,aslında onlar için çok üzülüyorum bize bişey olmuyo,hayatlarını kıskançlık,fesatlık ve karamsarlıkla israf ediyorlar.

sabah
1 kase cornflakes yağsız sütle
öğlen kocişimle kahvaltı yaptık anca kalkabildi
3 adet sucuk 1kk peynir 4 adet zeytin 2 dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta
bol bol domates salatalık ve yeşil biber 2 kupa çay
ara yarım elma
akşam 1 kase cornflakes yine
2 adet portakal
aralarda bol bol su ve ödem çayı

Bugünkü menümü de yazayım ve çıkayım belki bugün daha uğrayamam,herkese selamlar...
SABAH(10.00)
-2 dilim ekmek
-sucuk
-2 kupa adaçayı
-2 çaykaşığı tahin-pekmez

GÜN BOYU BELLİ ARALIKLARLA
-para büyüklüğünde 1 kurabiye
-1 dilim kek
-2 tane kuru kayısı ve 6-7 fındık
-yarım portakal
-1 tabak kısır

AKŞAM(19.00)
-1 tabak kısır
-1 meyve

bugünkü menüm çok saçma sapan bir menü oldu
.İnşaallah yarına toparlarım.

merhaba kızlar,güya dün işleri bitirmiştim bugün de bu saate kadar dolandım ve hala işim var çocukları yıkıycam,arkadaşlar ben sürekli yemek istiyorum bu aralar umarım hafta içi toparlanırım...
yaa benim bugun yediklerimi duysann hepiniz kesersiniz benii=(((

bugün çooookk miskinim ben yaaa

niye ki canımmm..bende çok yorgnum koşturdum durdum dershane bulcam diyeee
hangi dersane fıstık?hayırlı olsun sevndımmm
deneyim canımbakırköyde..diğerlerinde yeni grup yok tek bu uydu murat ihtiyaç falan istiyordum ama onlar olmadıı

çok güzell özgişşş

yaptığım sporlar 20 dk plates 1 saat eliptik
wawwww çokkkkk beğendimmmmm

Hay maaşallah canım 1 saat eliptik çok güzel,ben 10 dk yapana kadar ölüyorum,ne zamandır yapıyosun eliptiği canım?

canım 1 saat yaptım ama yarım saatini sabah diğer yarım saatide öğleden sonra yaptım şimdi yatmadan bir daha yapacam yarım saat :))) coştum ....ben bayadır yapıyorum canım yormuyor beni artık sadece sıkılıyorum yaparken o kadar onun dışında bi sıkıntım yok benim ben birde 7 yıl folklör oynamıştım evlenmeden önce onunda etkisi vardır diye düşünüyorum....

kız valla başım döndü kkoş hemen çık eliptiğinin üstüne döndür bakalım pedalları o kısırları kekleri eritmen lazım..yarında telafi yaparsın cnaım...

kızlar faceden çizimlerimi paylaştım aslında hepsini paylaşamadım çünkü insan çizimleri hep çıplak kadınların memişleri filan ortada edepli olanları paylaşabildim :))girin de bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…