- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #67.961
spora bayılırımmmmmmmmmmmm
kahvaltı
3 adet galeta
3 y.k. acılı sos
1 kk peynir
1 çatal yumurta
1 tatlı kaşıgı tahin pekmez
ögle
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 paket etiform
1 kk peynir
1 y.k. tahin pekmez
akşam
2y.k. çorba
2y.k. börülce piyazı
2 adet biber turşusu
1 kase bulgur pilavı
ara
1 gofret
eren denilir burda cenaze evine yakınları yemek götürür beraber yenir.
akşam ordaydık.et yahni,bulgur pilavı,börülce piyazı,sünger tatlısı yaptım..
e yani 20 kilo farkedeilmez miii heheh tanıyamamişlar bileee ne güzel işte hele yazaa cısta cıstaaaaaaaaaaaaaaaslı bişi söyliycem..
akşam erende kadının bi tanesi yazın karşılaşmıştık ama çok tanışmıyoruz da uzaktan akrabalardan biri..
bana dediki siz 3 kız kardeşmisiniz.evet dedim.
sizin bide ablanız vardı kilolu olan o gelmedimi dedi.
ben de o kilolu olan benim zaten dedim.ailedeki kilolu tek benim zaten ablamda kardeşimde zayıflardır.
annemde allah vergisi diyo..allah beni verdiginde böylemiydim anne dedim..
ama herkes ay ne kadar zayıflamışın dediler..
kardeşimin kayın validesi popon bile küçülmüş diyo
Sabah için pogaca yapicim şimdi.. babam sabah erkenden işe gidiyor.. Süpriz olur:)
heheheheh o da güzelmiş benimki çok sevdii ya nasıl emiyor görmen lazımmm...ilk eline verdim önce çıngırak sandı salladıı baktı ses yok bi ağzina götürdüü baktı bunda meyve varrr şapır şupur emdii=)))ama alnı yanaklar heryer elme olduu çok şirindi yaaaa..aman bencede ver batırsın üstünü başını nolcak hiçbişey bebişlerimizden önemli değil...ama çilek vermeyin diyorlar1 yaşina kadar alerji falan içinn?yaa benim kız çok cins hazal ben de aldım ondan ama benimki meyveli kısmı bırakıp kutma yerini kemiriyor püre haline getirince de yemiyor..ben normal bi şekilde tutturuyorum eline artıkın.dün çilek yedi bi görecen üstü başı heryeri kıpkırmızı oldu...annem çok kızıyor verme şöle eline batırıyor üstüne diye napıyım canım çocumdan kıymetlimi kıyafetleri yesin alsın vitaminin bebem dimi :))
heheheheh o da güzelmiş benimki çok sevdii ya nasıl emiyor görmen lazımmm...ilk eline verdim önce çıngırak sandı salladıı baktı ses yok bi ağzina götürdüü baktı bunda meyve varrr şapır şupur emdii=)))ama alnı yanaklar heryer elme olduu çok şirindi yaaaa..aman bencede ver batırsın üstünü başını nolcak hiçbişey bebişlerimizden önemli değil...ama çilek vermeyin diyorlar1 yaşina kadar alerji falan içinn?
gökhanla kavga ettik........
ayrıldık sanki bi ara şimdi tekrar normale döndü ama kırgınım.uzaklıklar herşeyi sorun haline geitiro bıktım artk moralim cok bozuk
heheh arada bi de saralle vardıı
Bugünkü menümü yazayım,ama şunu belirteyim menüm çok güzel değil çünkü hafta sonları biraz gevşetiyorum.
SABAH
-2 parça katmer
-2 kk peynir
-2 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-yok
ARA
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim ekmek
AKŞAM
-1 porsiyon hamsi buğulama
-salata
-2 dilim ekmek
-1 nestle gofret
ARA
-1 kase kısır
börülce piyazına bayılırımmmkahvaltı
3 adet galeta
3 y.k. acılı sos
1 kk peynir
1 çatal yumurta
1 tatlı kaşıgı tahin pekmez
ögle
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 paket etiform
1 kk peynir
1 y.k. tahin pekmez
akşam
2y.k. çorba
2y.k. börülce piyazı
2 adet biber turşusu
1 kase bulgur pilavı
ara
1 gofret
eren denilir burda cenaze evine yakınları yemek götürür beraber yenir.
akşam ordaydık.et yahni,bulgur pilavı,börülce piyazı,sünger tatlısı yaptım..
verdim valla bişi de olmadı çok da sevdi :)) amaan bi çok şey vermemen lazım doktorlara kalırsa..ben inek sütü bal ve yumurtanın beyazı dışında herşeyden yediriyorum valla defneye birde hazır çorba hazır yoğurt içinde katkı maddesi olan şeyleri yedirmiyom..
e11.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7
rainandthesun.......7+
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73.....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli
hiç biri nutellanın yerini tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?