Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pazar sabahı herkes uyuyor sanırım tabi biz sabahçı kuşlar kalkıyoruz erkenden...neyse ben sabah sporumu yapacam şimdi 30 dk eliptik bgn sabah öğlen akşam 30 ar dakika eliptiğe binecem dün çok yedim yanması lazım onların...

oh iyi yapmişsin emoşş.evet bizdede yapılır yemek cenaze evine

e yani 20 kilo farkedeilmez miii heheh tanıyamamişlar bileee ne güzel işte hele yazaa cısta cıstaaaaaaaaaaaaaa

heheheheh o da güzelmiş benimki çok sevdii ya nasıl emiyor görmen lazımmm...ilk eline verdim önce çıngırak sandı salladıı baktı ses yok bi ağzina götürdüü baktı bunda meyve varrr şapır şupur emdii=)))ama alnı yanaklar heryer elme olduu çok şirindi yaaaa..aman bencede ver batırsın üstünü başını nolcak hiçbişey bebişlerimizden önemli değil...ama çilek vermeyin diyorlar1 yaşina kadar alerji falan içinn?

kimseler gelmemiş daha..kızlar ben kpss için dershane bakmaya gidiyorum bi gidip konuscam ona göre seçicem birini bi daha ki haftasonu da başlıcam insallah=((((kızı da babişene bırakcam artık mama vercek mecburen ben gelene kadar=(

verdim valla bişi de olmadı çok da sevdi :)) amaan bi çok şey vermemen lazım doktorlara kalırsa..ben inek sütü bal ve yumurtanın beyazı dışında herşeyden yediriyorum valla defneye birde hazır çorba hazır yoğurt içinde katkı maddesi olan şeyleri yedirmiyom..

11.02.2012

aynalar................7+
hazos87...............7+
pinkcat87.............7
rainandthesun.......7+
melekayşe............7+
tedis.....................7+
fiyona07..............7+
1.73.....................7+
pisiq....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
oyagibi.................izinli

hafta sonları bende cıvıtıryorum genelde :)

börülce piyazına bayılırımmm

ayy çilek sevilmez mii yaaaaaaa..bayıla bayıla yer vallaaa defnoşş
e
llerine sağlık cicimm

hiç biri nutellanın yerini tutmuyor

bencedeee=)indirimdeydi bundan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…